Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111
Raspunsuri - Pagina 13
simonia spune:
m-am hotarat pentru FIV. cum procedez cu dr. tutunaru?
fac analizele si ma prezint la d-lui cu ele?
liana.berbec spune:
Simonia,
Legat de inseminare, contactul este permis si chiar recomandat cu conditia ca sotul sa nu aiba probleme cu spermograma. Daca are probleme cu spermograma e recomandata abstineta ca in ziua inseminarii sa fie ok proba.
Liana
9+
nata_lie spune:
Buna dragele mele,
Sunt noua pe acest forum, si sunt pacienta dr T de vreo 3 luni (sunt la a 3a monitorizare)...acum dupa ce voi termina a 3 a monitorizare mi-a recomandat histero+laparo...fetelor care ati facut , imi puteti spune cum se desfasoara operatiile la clinica d-lui, si daca exista posibilitatea de a face aceste operatii la spitalul Elias???
Multumesc
rala spune:
Natalie, cam tarziu dar poate iti mai este de folos raspunsul meu.
Din cate stiu laparo nu mai face la spital de cand si-a deschis clinica. Eu am facut o laparo la spital si una la clinica. De departe as alege clinica, am fost tratata mai bine, m-am simtit mai bine, m-am vindecat mai bine...Ma rog.
Daca te mai pot ajuta cu orice altceva, cu mare drag, te fog sa scrii.
Oricum... fiind a treia luna de monitorizare iti tin pumnii sa nu mai ai nevoie de nicio laparo, poate ca ai ramas deja de luna asta
.
13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
nata_lie spune:
multumesc din suflet pentru raspuns...am terminat deja a 3 a monitorizare..acum astept sa-mi vina CM pentru a ma programa la operatiile de laparo si histero....si eu speram sa nu mai fie nevoie de ele, mai ales ca am mai facut o laparo in oct 2009 la alt dr care s-a rezumat doar a se uita in burtica mea si nimik mai mult...sa diagnistice sau chiar sa trateze ce gaseste acolo....dar avand in vedere ca sunt cu state vechi de cand imi doresc sa devin mamica...slabe sanse sa se intample chiar acum...ar fi minunea minunilor!!!!eram curioasa daca dupa operatie Dr T iti explica ce a gasit in urma operatiilor...sau cum procedeaza d-lui....daca inregistreaza operatia pe un stick....detalii de genul asta....
multumesc frumos
rala spune:
Of, la capitolul explicatii si vorbe cam slabut cu domnu' doctor dupa cum stii deja. Cand m-am trezit din anestezie dansul nu mai era prin zona (era sambata dis de dimi), dar era ioana pe care au intrebat-o "apartinatorii" mei de toate si a raspuns cu toate amanuntele.
Despre inregistrarea pe un stick... nu stiu, eu nu m-am gandit. Bine, eu si fac parte din "pacientele fanatice" si am avut incredere oarba in ce a lucrat in mine de fiecare data. Poti sa il intrebi daca poate sa iti inregistreze, de obicei e foarte deschis la idei din astea moderne, gadgeturi samd...
Daca gaseste endo, poti fi sigura ca o sa curete tot pe cat omeneste posibil, apoi probabil ca o sa-ti dea tratamentul cu diphereline si in functie de "materialul clientului" e posibil sa reactionezi foarte bine la amandoua si sa ai cale libera la bebe din punctul asta de vedere.
Eu am facut prima laparo in oct 2008, a gasit endo din belsug, a curatat, din ianuarie pana in mai am tinut tratamentul cu diphereline, iar in decembrie 2009 la cea de-a doua laparo (pt o extrauterina) nu mai era nici urma de endo. Am intrebat in mod special asta.
Bafta multa, iti tin pumnii si sa ai incredere, e cel mai bun in ce face.
13+
-- Don Herold
nata_lie spune:
Inca o data iti multumesc pentru promptitudine si informatii.....acum astept sa vad cand va fi marea zi si ma duc cu toata speranta ca o sa fie bine....mi-a zis ca este posibil sa gaseasca colul infundat si pt asta trebuie sterilet pus vreo 2 -3 luni cat sa nu se mai infunde din nou....acum asta e...m-am documentat si chiar asta este practica..desi este dureros sa auzi de sterilet cand iti doresti enorm de mult copil....acum voi vedea ce va gasi la mine in burtik...."vad" ca tu esti insarcinata, nu?Doamne Ajuta, sa fie intr-un ceas bun...toate cele bune iti doresc!!
rala spune:
Of doamne! Daca n-as sti cat de greu este sa ti se spuna ce trebuie sa mai astepti, ca trebuie sa mai amani... Eu am trait foarte greu perioada de tratament cu diphereline, n-am reusit sa ma relaxez desi toata lumea asa imi spunea. Abia dupa a doua extrauterina, in cele 2 luni recomandate pentru refacere am reusit sa ma relaxez, si iti recomand si tie. Daca vei avea o perioada de "pauza" bucura-te de ea, fa tot ce nu vei putea face: eu una am facut petreceri acasa, mi-am chemat prietenii si m-am pus in cap de fiecare data, am dansat si m-am dstrabalat cat pentru 3 vieti. Iar acum ma bucur ca am facut-o.
Abia astept sa anunti cele 2 liniute. Bafta multa.
13+
-- Don Herold
nata_lie spune:
Multumesc mult pt raspuns...promit ca va tin la curent....si totusi as fi vrut sa raspunda mai multe fete care au trecut prin operatiile de laparo si histero cu dr Tutunaru...acum astept sa-mi vina CM si sa ma programez la operatii.
O zi buna