Atentionare la slinguri
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Acestea fiind spuse, va urez polemica placuta pe mai departe, ma duc la somn, ca maine la 7 plec la servici. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
aha, deci asta era conflictul, de fapt.
![](icon_smile_cool.gif)
abdominabila
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
aha, deci asta era conflictul, de fapt. ![]() abdominabila nimic |
?!?...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Cand nu exista argumente, dam cu bata. E atat de previzibil acest comportament al vostru
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kay spune:
Psicho, sa iti urmezi instinctele neinfluentata, sa iti asculti copilul si sa inveti sa cresti impreuna cu el nu e deloc periculos. Fi-mea a adormit singura pana dupa 1 an. Pt ca ii era frica sa adorma cu cineva langa ea. Si am inteles, iar in timp am reusit sa ma accepte langa ea. Fi-mea a supt 1 (o) singura data in viata ei. Sau de 2... Am muls si i-am dat. Sunt multe lucruri pe care nu le-a(m) facut ca la carte, dar am adaptat. Daca eu nu aveam deschiderea pe care o am, instinctul si increderea in instinct, acum S nu era asa cum e acum.
In concluzie trebuie sa triezi informatiile si gadget-urile si ideile si tot nu numai prin mintea altora, ci si prin filtrul gandirii proprii. O iei logic si vezi : premergatorul : cauzeaza x,y,z. Pros : eu sunt mai libera, copilul merge mai repede, nu mai stau aplecata dupa copil. Deci pros sunt pro-tu, nu pro interesele copilului. Nu? Cand gasesti sa renunti la confortUl pe care ti-l dau anumite defavorizari ale copilului, in favoarea binelui copilului, atunci esti pe drumul cel bun. Pt copil, nu pt tine.
Eu folosesc sling cu inele cu succes acum. Daca il descopeream cand S avea... 7-8-9-10 luni viata mea ar fi fost de 10000 de ori mai simpla. Si intentionez sa-l folosesc la coada de la tranzit de la aeroportul din Londra. Coada aia de 2 ore. Pe care ultima oara am facut-o cu S in brate, rucsac, geanta de pampersi si laptop in spate. Not easy. Era atat de bun un sling...
Sunt chemata la jucat cu cuburi, o zi frumoasa !
psichoMom spune:
citat din mesajul lui kay Psicho, sa iti urmezi instinctele neinfluentata, sa iti asculti copilul si sa inveti sa cresti impreuna cu el nu e deloc periculos. Fi-mea a adormit singura pana dupa 1 an. Pt ca ii era frica sa adorma cu cineva langa ea. Si am inteles, iar in timp am reusit sa ma accepte langa ea. Fi-mea a supt 1 (o) singura data in viata ei. Sau de 2... Am muls si i-am dat. Sunt multe lucruri pe care nu le-a(m) facut ca la carte, dar am adaptat. Daca eu nu aveam deschiderea pe care o am, instinctul si increderea in instinct, acum S nu era asa cum e acum. In concluzie trebuie sa triezi informatiile si gadget-urile si ideile si tot nu numai prin mintea altora, ci si prin filtrul gandirii proprii. O iei logic si vezi : premergatorul : cauzeaza x,y,z. Pros : eu sunt mai libera, copilul merge mai repede, nu mai stau aplecata dupa copil. Deci pros sunt pro-tu, nu pro interesele copilului. Nu? Cand gasesti sa renunti la confortUl pe care ti-l dau anumite defavorizari ale copilului, in favoarea binelui copilului, atunci esti pe drumul cel bun. Pt copil, nu pt tine. Eu folosesc sling cu inele cu succes acum. Daca il descopeream cand S avea... 7-8-9-10 luni viata mea ar fi fost de 10000 de ori mai simpla. Si intentionez sa-l folosesc la coada de la tranzit de la aeroportul din Londra. Coada aia de 2 ore. Pe care ultima oara am facut-o cu S in brate, rucsac, geanta de pampersi si laptop in spate. Not easy. Era atat de bun un sling... Sunt chemata la jucat cu cuburi, o zi frumoasa ! |
Kay, tu esti o mamica grozava... fara gluma...
Postarea mea insa avea o nota ironica... asa, ca sa mai detensionez atmosfera
![](icon_smile_big.gif)
Si eu mi-am asumat toate riscurile: copilul meu a dormit singur intotdeauna, a incercat si premergatorul, chit ca se dadea numai cu spatele
![](icon_smile_big.gif)
Vorba Sabinei, si un body poate fi periculos daca nu il folosesti cum trebuie... Dar sa faci totul cu cap si cu precautie si sa te temi de drobul de sara care ar putea pica de pe soba... e prea mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Cat despre copilasii care au cazut din celelalte "slings", s-a intamplat pentru ca nu au fost folosite corect... copilul cade si din pat daca nu pui aparatori laterale!
Llaura spune:
citat din mesajul lui Sabina Ioana asa e. eu o tot astept pe Llaura sa recapituleze frumos cu liniuta de cate ori am spus ca oamenii trebuie sa fie atenti ce cumpara si mai ales cum isi folosesc obiectele, inainte sa ma acuze de paranoia ![]() |
Sabina, te superi pe mine degeaba si stii bine ca nu-s troll.
Nu te acuz de paranoia si nu iti platesc polite; te acuz un pic de inconstienta, ok ai spus de vreo cinci ori ca totul trebuie verificat si etc, totul in afara obiectelor de purtat copilul care-ti plac tie. Ca sa fie clar, tocmai despre asta vorbim, ele sunt in discutie, au fost accidente nefericite, au murit copii in ele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Letitia1/Letitia1.jpg)
Letitia1 spune:
Eu folosesc sling cu inele cu succes acum. Daca il descopeream cand S avea... 7-8-9-10 luni viata mea ar fi fost de 10000 de ori mai simpla. Si intentionez sa-l folosesc la coada de la tranzit de la aeroportul din Londra. Coada aia de 2 ore. Pe care ultima oara am facut-o cu S in brate, rucsac, geanta de pampersi si laptop in spate. Not easy. Era atat de bun un sling...
Kay, dar nici de baby carrier nu auzisei?
http://www.mothercare.com/baby-carriers-car-seats/b/42833041
Ca eu am folosit unul, acu 10 ani, cumparat din Romania, exact in aceeasi situatie in care spui tu ca ai fi avut nevoie. La coada la aeroportul din Londra.
Eu de sling de-abia acu am auzit dar nu cred ca as fi folosit asa ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Llaura, iar spui neadeavar.
Eu am dat linkurile de la fata care face slingurile din Ro, ca sa arat ca si ELE trebuie privite cu aceeasi reticenta. ca si ele pot fi extrem de periculoase daca nu sunt folosite bine.
Ea scrie cu mana ei care sunt atentionarile,. pericolele. Mi se pare super super ok din partea ei, nu crezi? Deci nu am fost partinitoare cu niciun produs.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo