Barbatii buni la pat (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
..Pana la urma cum trebuie sa fie barbatul bun la pat??

Ca Guestus.
Elyda, mi-a fost dor de tine.
Espiritul Misteriosul, apropos, de sini mari. Nu cred ca exista barbat pe lumea asta sa nu-i placa sanii mari.
Pe mine m-ati trimis in orezarie, cu sosete albe , pantofi de lac, fust scurta,la samuraiul cracanat , care are doi dinti lipsa si fumeaza chistoace.
Citeodata mesteca guma ca sa-si ridice PH-ul pentru alte treburi.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

mari mari da nu oricum.sanii in general au frumusetea lor.indiferent ca-s mici sau mari.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
Nu cred ca exista barbat pe lumea asta sa nu-i placa sanii mari.

Exista orice
Si sunt multi iubitori de nisa "teen" de exemplu, unde modelul scandura din orice pozitie e perfect. Eu nu le impartasesc gusturile deloc, dar noah...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
Nu cred ca exista barbat pe lumea asta sa nu-i placa sanii mari.

Exista orice
Si sunt multi iubitori de nisa "teen" de exemplu, unde modelul scandura din orice pozitie e perfect. Eu nu le impartasesc gusturile deloc, dar noah...

da sint si aia iubitori de nisa "dolofane"...de rubensiene.
de aia ce zici rall....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Eheeeeii...stia el Rubens ceva de picta numai femei cu forme!Am inteles ca barbatii desi se uita dupa femei slabe ...la o adica prefera femeile cu forme sa aba pe ce pune mana(aici erau ghilimele, dar nu-mi merge tastatura).Acum ce legatura are mana cu prefectura...barbatii stiu.Refuz sa cred ca ar fi vreunul care prefera scandura de la gard in locul unei femei din ceata lui Rubens.

Amina , am un program infernal , lucrez si cate 10 ore pe zi si cand vin sunt rupta de oboseala, am citit tot ce-ati scris dar nu mai poate singurul neuron(si nici el nu se simte prea bine) sa ma ajute sa-mi gasesc vorbele sa raspund.Tine-i piept(ghilimele)lui Guestus ca incearca sa te faca sa spui mai mult decat ai vrea.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Elyda, ai grija de sanatate pentru ca muncesti mult.
Guest, " dolofane"? Hmmm, Jignesti 99, 9999999 din femeile forumului( inclusiv pe mine). A! De-aia stai matale pe aici ca-ti plac dolofanele..
Cu sanii nu stiu cum e, pentru ca eu nu am deloc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Elyda, ai grija de sanatate pentru ca muncesti mult.
Guest, " dolofane"? Hmmm, Jignesti 99, 9999999 din femeile forumului( inclusiv pe mine). A! De-aia stai matale pe aici ca-ti plac dolofanele..
Cu sanii nu stiu cum e, pentru ca eu nu am deloc.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

daca nu ai deloc nu e o problema prea grava si trebuie sa vezi lucrurile pozitiv.
poti sa fii o atleta buna....la maraton.. sarituri..etc nu vezi gen pamela. si daca vrei sa faci schimbare de sex iar e simplu..nu ai multe de facut.

in fine...spune sa stim si noi...sint sexy barbatii japonezi sau nu? cind se uita ei la tine cu ochii lor mici si inchisi...
ei au ochii putin indepartati crezi ca ei au o raza mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

buna ziua domnisoare doamne si domni!cautind cai verzi pe pereti am dat de povestea cu orgasmul apoi am gasit si povestea asta cu barbatii care trebuie sa recunoaste-ti ca nu va incitat asa de tare ca cea cu fetele.sunteti fff haiosi studiosi si bine intentionati!felicitari.sa stiti ceva;eu am gasit unul bun la pat carrrrrrrrrrr a preferat mai,,slaba,,auziti dar voi ce minca-ti daca toata ziua va juca-ti cu butoane?petrecere frumoasa mai trec pe la voi m-ati facut sa rid si am mustrari de constiinta ca micutul meu tuseste sii curge nasucul si eu ma amuz de voi,auzi africani samurai.mai nu va lua-ti dupa ce spune lumea cauta-ti pe aici ca sunt mari sperante basca africanii uneori mai sunt si canibali si daca le revine te miri ce apucatura............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

buna ziua domnisoare doamne si domni!cautind cai verzi pe pereti am dat de povestea cu orgasmul apoi am gasit si povestea asta cu barbatii care trebuie sa recunoaste-ti ca nu va incitat asa de tare ca cea cu fetele.sunteti fff haiosi studiosi si bine intentionati!felicitari.sa stiti ceva;eu am gasit unul bun la pat carrrrrrrrrrr a preferat mai,,slaba,,auziti dar voi ce minca-ti daca toata ziua va juca-ti cu butoane?petrecere frumoasa mai trec pe la voi m-ati facut sa rid si am mustrari de constiinta ca micutul meu tuseste sii curge nasucul si eu ma amuz de voi,auzi africani samurai.mai nu va lua-ti dupa ce spune lumea cauta-ti pe aici ca sunt mari sperante basca africanii uneori mai sunt si canibali si daca le revine te miri ce apucatura............

tu gabriela42 te-ai marita cu un african sau nu?
din pacate nu cred ca mai sint asa multi canibali in viata.

Mergi la inceput

daca ar fi fost acum 15 ani si daca ar fi fost dr alban dadeam o proba dar nu ma maritam cu el.acum...este prea bine asa!

Mergi la inceput

auuuuuuuuuzi dar tu ai avea curajul sa te joci cu o africana?

Mergi la inceput