Barbatii buni la pat (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

auuuuuuuuuzi dar tu ai avea curajul sa te joci cu o africana?

yo sint un observator rusinos aici...espritu se ocupa de partea practica.

da de curiozitate ..ce tip de africanca? din ce zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

o fi din Togo

intrebarea care urmeaza: din Togo in Togo, dar de-a cui?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

auzi bre guestus eu cu cine vorbesc,,cu obs ori cu esp,ca am si io o virsta.tipul africana cu ,,alune,,na.ioanaiub asa asa din togo in esp de la obs la togo pina in ...maxime satisfactii.eeeeeeeeeeeeee in grup macar va bagati ca separat vad ca nu.auziiiiiiiii guestus scuze..........sunte-ti siamezi?

Mergi la inceput

Citat:

auzi bre guestus eu cu cine vorbesc,,cu obs ori cu esp,ca am si io o virsta.tipul africana cu ,,alune,,na.ioanaiub asa asa din togo in esp de la obs la togo pina in ...maxime satisfactii.eeeeeeeeeeeeee in grup macar va bagati ca separat vad ca nu.auziiiiiiiii guestus scuze..........sunte-ti siamezi?

tu scrii zici ca esti pe mare si trimiti semnale morse. ori ai tras la masea
hai un un efort si scrie mai clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:

Citat:

Asa! Fiule! Spune-ne cum sint africancele alea inalte,chele si slabe , la pat sau ma rog in savana deschisa.
Acum vrei sa spui ca esti si vantor , le gasesti dupa urme, din ce directie bate vintul sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

vai ce m-am speriat ca nu mai spui nimic guestus!zic na ca am suparat omul si cind so linisti prapad face!mi-a placut teribil faza cu marea si distrata cu sunt am corelat-o cu valuri...e asta is.stiu ca sunt eliptica si vreau sa dau o explicatie ca la noi se deschide barul dupa 20 00.obs=observator,esp=espiru ca doar asa ai spus ca impeuna rezolvati problemele.hai ca scriu romane aiurea si nu mai am rabdare sa stiu daca da cu africana?

Mergi la inceput

Citat:

vai ce m-am speriat ca nu mai spui nimic guestus!zic na ca am suparat omul si cind so linisti prapad face!mi-a placut teribil faza cu marea si distrata cu sunt am corelat-o cu valuri...e asta is.stiu ca sunt eliptica si vreau sa dau o explicatie ca la noi se deschide barul dupa 20 00.obs=observator,esp=espiru ca doar asa ai spus ca impeuna rezolvati problemele.hai ca scriu romane aiurea si nu mai am rabdare sa stiu daca da cu africana?

despre ce africanca discutam noi aici ca deja imi bate inima sa-mi sara din pept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:

Citat:

despre ce africanca discutam noi aici ca deja imi bate inima sa-mi sara din pept.

Pai n-auzi? S-a fasait. E vorba doar de Africana cu alune. Sau Milka, daca vorbim de sani mari.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fiule! Despre mine, nu vezi ca doar eu sunt din Congo.
Hai spune lumii adevarul din cortul de paie.

Mergi la inceput