Barbatii buni la pat (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Guestus, ca sa fie fantezia completa si complexa, sosete albe lungi tre sa aibe japonezii, nu elevele de liceu; pe-alea le vaz cu sosetzele de-alea cu ciucurashi intr-o parte, ashea...la shto, mai mult, cum ar veni.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Guestus, ca sa fie fantezia completa si complexa, sosete albe lungi tre sa aibe japonezii, nu elevele de liceu; pe-alea le vaz cu sosetzele de-alea cu ciucurashi intr-o parte, ashea...la shto, mai mult, cum ar veni.

tu nu cred ca ai vazut un film xxx japonez. acolo e o alta orinduire...nu e vagabondajul din filmele europene sau din us.

nu-l imbraci tu pe samuraiul japonez cum ai chef...ci el te imbraca pe tine cum are el chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
nu-l imbraci tu pe samuraiul japonez cum ai chef...ci el te imbraca pe tine cum are el chef

Tu pe toate le stii. Nasuri mici , mari sunt peste tot, aparatul producator nu stiu, ca nu am cu ce sa compar, eu la onsen ma duc la femei , nu la barbati si nu am vazut alt japonez gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
nu-l imbraci tu pe samuraiul japonez cum ai chef...ci el te imbraca pe tine cum are el chef

Tu pe toate le stii. Nasuri mici , mari sunt peste tot, aparatul producator nu stiu, ca nu am cu ce sa compar, eu la onsen ma duc la femei , nu la barbati si nu am vazut alt japonez gol.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

te-am prins marino...hehehe...nu mai scapi de gura noastra decit daca te mariti cu un african
la subiecte de genul asta tu ai voie numai sa asculti...nu sa-ti dai cu parerea. ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui violetan

tu nu cred ca ai vazut un film xxx japonez. acolo e o alta orinduire...nu e vagabondajul din filmele europene sau din us.

nu-l imbraci tu pe samuraiul japonez cum ai chef...ci el te imbraca pe tine cum are el chef.

ba am vazut, da' erau sub forma de desene animate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:

te-am prins marino...hehehe...nu mai scapi de gura noastra decit daca te mariti cu un african
la subiecte de genul asta tu ai voie numai sa asculti...nu sa-ti dai cu parerea. ok?

OK! Sefu! Tu n-ai alta treaba decit sa-mi gasesti petitori sau sa ma mariti. Ti-e frica sa nu raman fata batrana? Cu africanul voi avea inca un copil si uite asa formez eu UNICEF-UL.
Hai ca de data asta chiar vine militianul si ne amendeaza ca suntem offtopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Tot aici sunteti? Ati gasit macar vreun barbat bun la pat? Sa ridice doua degete sus ala de se simte cu musca pe caciula.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Vad ca-i laudati pe africani ca au...nasul mare si poarta 50la picior. .Pe Amina ati bagat-o la colt...ul(vesel)ca s-a mutat in orezarie, mai nou Guestus are burta si chelie...(mi-ati distrus frumusete de vise, ce sa-i faci oameni rai).A fost activitate pe aici, Guestus desi a deschis capitol nou(Marius multumesc,pentru gluma), nu a aflat nici acum cum trebuie sa fie barbatii buni la pat.Amina trebuie sa-si ia ciorapi din aia lungi si albi(am vazut si eu in filme)sa fie in randul japonezelor, ca altfel samuraiul se supara si-si taie nasul ca astia se enerveaza repede si sepuku, harakiri, mai bine te imbraci cum vrea Guestus...pardon samuraiul..Pana la urma cum trebuie sa fie barbatul bun la pat??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

ca sa ridicam aura de mister va spun eu cat are espiritu. are numa 38

pai si alte semnalmente?
un six pack, ceva... mai ridica nitel din aura aia...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

e bun un pic de mister.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Citat:
..Pana la urma cum trebuie sa fie barbatul bun la pat??

Ca Guestus.
Elyda, mi-a fost dor de tine.
Espiritul Misteriosul, apropos, de sini mari. Nu cred ca exista barbat pe lumea asta sa nu-i placa sanii mari.
Pe mine m-ati trimis in orezarie, cu sosete albe , pantofi de lac, fust scurta,la samuraiul cracanat , care are doi dinti lipsa si fumeaza chistoace.
Citeodata mesteca guma ca sa-si ridice PH-ul pentru alte treburi.

Mergi la inceput