Economisti, de ce ne faceti tristi?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Am gasit ceva de pe 18 martie pe site la CTV, voi vorbiti de aia cu progressivism-ul? M-am uitat cam la un sfert, e tragi-comic, discurs self-indulgent, un fel de batalie intre studentul de nota cinci si repetentul clasei Wanda Sykes il bate pe Jonica de la kilometri distanta. Nu daaaaaati cu pietreeeee!
Edit: gata, a trecut bill-ul Obama, se termina criza prezic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Laura esti cam aspra cu ei. Pana la urma Jon si Glen nu fac altceva decat sa starneasca hohote de ras. Diferenta e ca ultimul n'are nici o intentie in sensul acesta.

Mergi la inceput

xeno, tu-l confunzi pe Glenn Beck cu Sarah Palin Beck si Jon Stewart sunt la fel, predica bias politic la tv, e adevarat in chei diferite. Beck a facut si o gramada de bani in the process, e la radio la tv scrie #1 best-sellers e ubicuu, unii il iubesc unii il urasc dar toti stiu de el, avantaj Glennie PS. abia astept sa capat cetatenie sa ma inscriu in partid, poate asa-mi trece de uitatu' peste gard la vecini.
N-ati luat predictia mea in serios, pe bune ca asa cred, ca bill-ul asta va insemna un fel de intoarcere a paginii, o sa dea un super picior in spate genul pas inainte indicatorilor alora abstract-difuz-imaginari gen incredere, inventare, si altii pe care nu-i mai stiu eu.
E o mare aberatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

O fi eu low on caffeine acuma, Laura, dar nu inteleg gluma despre bill. Oricat de la dreapta te-ai plasa, gandul ca un copil sarac, intr-o tara precum US, nu poate merge la doctor pentru ca nu are asigurare (de 500/luna plus deductibile si 10% blah blah) este aberant. Si sincer nu cred ca are nimic de-a face cu relansarea economica. La urma urmei, eu n-am nimic impotriva lui "live by the sword, die by the sword", daca li se aplica adultilor care pot alege. Dar nu copiilor.

Mergi la inceput

Beren, am vorbit f serios, bill-ul asta cred ca va aduce mult optimism si va schimba lucrurile in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Beren, daca parintii demonstreaza ca venitul lor e mic li se da asigurare medicala ori foarte ieftina pentru copil,ori pe gratis daca venitul e fooarte mic,ma refer in USA binenteles.Deci cade ipoteza ....ca nu ajung copiii americani la doctor din lipsa de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Delia si daca nu te califici sa zicem din cauza unei mii de $??? te rup la bani; te rup ei si asa cu asigurare dar fara...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

O fi eu low on caffeine acuma, Laura, dar nu inteleg gluma despre bill. Oricat de la dreapta te-ai plasa, gandul ca un copil sarac, intr-o tara precum US, nu poate merge la doctor pentru ca nu are asigurare (de 500/luna plus deductibile si 10% blah blah) este aberant. Si sincer nu cred ca are nimic de-a face cu relansarea economica. La urma urmei, eu n-am nimic impotriva lui "live by the sword, die by the sword", daca li se aplica adultilor care pot alege. Dar nu copiilor.

Amen brother! Sau ca vor fi scoase preexisting conditions.Iti dai seama ca sarcina e una din ele, in 9 state domestic violence e una din ele.Nu te mai omori cu gandul ca vei ramane fara asigurare ca ai facut cancer si esti prea scump si atunci dai faliment ca nici dupa ce ti-ai vandut casa nu ai destui bani...

Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si cine plateste pina la urma spitalizarea si tot ce trebuie pentru cei 32 mil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Plateste tot contribuabilul american.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput