Economisti, de ce ne faceti tristi?
Raspunsuri - Pagina 7
Llaura spune:
Am gasit ceva de pe 18 martie pe site la CTV, voi vorbiti de aia cu progressivism-ul? M-am uitat cam la un sfert, e tragi-comic, discurs self-indulgent, un fel de batalie intre studentul de nota cinci si repetentul clasei Wanda Sykes il bate pe Jonica de la kilometri distanta. Nu daaaaaati cu pietreeeee!
Edit: gata, a trecut bill-ul Obama, se termina criza prezic.
xenocid spune:
Laura esti cam aspra cu ei. Pana la urma Jon si Glen nu fac altceva decat sa starneasca hohote de ras. Diferenta e ca ultimul n'are nici o intentie in sensul acesta.
Llaura spune:
xeno, tu-l confunzi pe Glenn Beck cu Sarah Palin Beck si Jon Stewart sunt la fel, predica bias politic la tv, e adevarat in chei diferite. Beck a facut si o gramada de bani in the process, e la radio la tv scrie #1 best-sellers e ubicuu, unii il iubesc unii il urasc dar toti stiu de el, avantaj Glennie PS. abia astept sa capat cetatenie sa ma inscriu in partid, poate asa-mi trece de uitatu' peste gard la vecini.
N-ati luat predictia mea in serios, pe bune ca asa cred, ca bill-ul asta va insemna un fel de intoarcere a paginii, o sa dea un super picior in spate genul pas inainte indicatorilor alora abstract-difuz-imaginari gen incredere, inventare, si altii pe care nu-i mai stiu eu.
E o mare aberatie?
beren spune:
O fi eu low on caffeine acuma, Laura, dar nu inteleg gluma despre bill. Oricat de la dreapta te-ai plasa, gandul ca un copil sarac, intr-o tara precum US, nu poate merge la doctor pentru ca nu are asigurare (de 500/luna plus deductibile si 10% blah blah) este aberant. Si sincer nu cred ca are nimic de-a face cu relansarea economica. La urma urmei, eu n-am nimic impotriva lui "live by the sword, die by the sword", daca li se aplica adultilor care pot alege. Dar nu copiilor.
Llaura spune:
Beren, am vorbit f serios, bill-ul asta cred ca va aduce mult optimism si va schimba lucrurile in bine.
Delia21 spune:
Beren, daca parintii demonstreaza ca venitul lor e mic li se da asigurare medicala ori foarte ieftina pentru copil,ori pe gratis daca venitul e fooarte mic,ma refer in USA binenteles.Deci cade ipoteza ....ca nu ajung copiii americani la doctor din lipsa de bani.
corinadana spune:
Delia si daca nu te califici sa zicem din cauza unei mii de $??? te rup la bani; te rup ei si asa cu asigurare dar fara...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren O fi eu low on caffeine acuma, Laura, dar nu inteleg gluma despre bill. Oricat de la dreapta te-ai plasa, gandul ca un copil sarac, intr-o tara precum US, nu poate merge la doctor pentru ca nu are asigurare (de 500/luna plus deductibile si 10% blah blah) este aberant. Si sincer nu cred ca are nimic de-a face cu relansarea economica. La urma urmei, eu n-am nimic impotriva lui "live by the sword, die by the sword", daca li se aplica adultilor care pot alege. Dar nu copiilor. |
Amen brother! Sau ca vor fi scoase preexisting conditions.Iti dai seama ca sarcina e una din ele, in 9 state domestic violence e una din ele.Nu te mai omori cu gandul ca vei ramane fara asigurare ca ai facut cancer si esti prea scump si atunci dai faliment ca nici dupa ce ti-ai vandut casa nu ai destui bani...
Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
viviana spune:
Plateste tot contribuabilul american.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi