Crestinismul si evolutia spirituala 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna fetelor!!!

Iasmin, tu mi-ai pus cumva gand rau? Dupa ca m-ai facut sa fiu iarasi invidioasa pe mamicile care slabesc imediat dupa nastere (e drept ca si eu am slabit 15kg in doua luni, dar daca m-am ingrasat 35, socoteste si tu cam ce rotunda sunt, si pana nu incep o cura drastica nici o sansa de silueta cat de cat normala), ai mai pus si link cu prohodul! Acum tot ascult si plang si cand ma uit in jur imi vine sa plang si mai tare si "sa-l mananc" pe cel mic, care nu mai vrea sa stea decat cu mine, si casa e realmente cu fundu-n sus .
Una peste alta dupa-amiaza astept pe cineva in vizita, care sta pana maine seara, si de-abia am pus sa fac borsul de peste, restul bunatatilor le fac mai tarziu, doar ca nu stiu cand.
"Materia prima" a cumparat-o sotul, "comanda" au facut-o baietii postitori, asa ca am de facut : "snitele" de pangasius, somon prajit, sprot fiert in ulei , cartofi la cuptor (de fapt comanda era pt cartofi prajiti, dar poate reusesc sa-i pacalesc) , negresa si pancacke (bineinteles de post). Acum, ce-i drept, cartofii , mamaliga si usturoiul le fac maine, dar restul trebuie sa le am gata diseara.
Eeeee, dar sa speram ca face Dumnezeu o minune si sta cel mic cu tati, apoi doarme vreo trei ore si nu ma gaseste musafirul cu casa "nematurata".

Pana una alta va pup si incerc sa ma apuc de ceva, dar nu stiu de ce. (Poate cu mainile de cap, dar asta nu-mi rezolva problemele).

Crinuta, stiu ca esti ocupata, dar cand ai timp , eu astept PM de la tine (sunt lalele galbene camuflate, sa nu le ia altii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mamabear, iarta-ma te rog pt intarziere. Sunt intr-adevar f ocupata saptamana asta, dar si cealalta ( dar asta e ff grea), dar e vina mea ca am tot amanat sa iti scriu.
Ti-am trimis pm.

Iasmin, ce faci mama? Te mai duci la job pe perioada preavizului?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

E cineva sub 30 de ani in grupul nostru?

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Pai bine, mamabear, da' cu cine vroiai matale, maica, sa pun link, daca nu cu prohodu'? Hai ca pe alealalte le pun link dupa Pasti. Eu zic ca esti super frumoasa (cu tot cu alea 20 de kile care zici tu ca ar fi in plus). Cand ma uit ce nasuc mic si fina ai, ce piele, pai tu arati de liceu!! Ca io is mai mult vorba aia- din spate liceu, din fata muzeu.. Riduri, treburi...dar stiti ceva fetelor? Ma simt bine in pielea mea, ca zice si la Ecleziast: "toate sunt frumoase si la vremea lor". Da, dom'le, am fost si io frumoasa si la vremea mea .
Cat despre bucatarit, da-mi voie sa salivez aicisha, ca multe bunatati mai fac manutzele alea mici ale lu' matale. Si zici ca-i post? Ca si eu de multe ori atatea bunatati mananca de parca nu-i post. Eu fac bors, salau prajit cu maioneza de post (cu usturoi), da voua nu va dau, ca voi sunteti cocoane si nu trebuie sa mirositi a usturoi, si o mancarica de stevie. Maine mai vedem ce cer peste toate astea, probabil cartofi la cuptor cu mujdei si mamaliga o sa fac si eu.
Ah, cat despre casa, cica trebuie sa se vada ca e locuita. La mine e locuita bine. Peste tot rufe (acuma le-am mai strans), ba una ba alta. Si am de calcat. Ma duc sa insir rufele, vorbim mai tarziu.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Pai bine, mamabear, da' cu cine vroiai matale, maica, sa pun link, daca nu cu prohodu'? Hai ca pe alealalte le pun link dupa Pasti. Eu zic ca esti super frumoasa (cu tot cu alea 20 de kile care zici tu ca ar fi in plus). Cand ma uit ce nasuc mic si fina ai, ce piele, pai tu arati de liceu!! Ca io is mai mult vorba aia- din spate liceu, din fata muzeu.. Riduri, treburi...dar stiti ceva fetelor? Ma simt bine in pielea mea, ca zice si la Ecleziast: "toate sunt frumoase si la vremea lor". Da, dom'le, am fost si io frumoasa si la vremea mea .
Cat despre bucatarit, da-mi voie sa salivez aicisha, ca multe bunatati mai fac manutzele alea mici ale lu' matale. Si zici ca-i post? Ca si eu de multe ori atatea bunatati mananca de parca nu-i post. Eu fac bors, salau prajit cu maioneza de post (cu usturoi), da voua nu va dau, ca voi sunteti cocoane si nu trebuie sa mirositi a usturoi, si o mancarica de stevie. Maine mai vedem ce cer peste toate astea, probabil cartofi la cuptor cu mujdei si mamaliga o sa fac si eu.
Ah, cat despre casa, cica trebuie sa se vada ca e locuita. La mine e locuita bine. Peste tot rufe (acuma le-am mai strans), ba una ba alta. Si am de calcat. Ma duc sa insir rufele, vorbim mai tarziu.

Auzi la ea " pe vremea mea". Da bine maica, cate sute de ani ai, ca sa stim cu cine vorbim. Tu muzeu din fata? Cine te crede?> Io care ti-am vazut pozele, nema.
Acum m-ai facut curioasa cu Mamabear. Pe Katya o stiu, pe Nikole de asemenea, mai trebuie sa o convingem pe Conchita sa ni se arate ( of, cum sa facem, ca n-o sa fie usor, dar cred ca e foarte frumoasa.... dar shhhhhhhhhh.... ca ne aude)

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Iasmin, cand termini cu rufele tale poate treci si pe la mine, ca tot esti in forma :), ca am un munte de calcat, si uite ca nu mai ajung

Joking, of course. Daca treci te astept la o cafea. Cum sa o pun eu la treaba pe Iasminuta noastra?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Pai, Crinuta, odata ce nu mai sunt eligibila pentru un anumit segment de varsta, ci ma adresez de-acum doar la seniori... normal ca zic ''pe vremea mea''. Eh, unde nu mai sunt la 17 ani. Sau cum zicea Ioana Radu "As vrea iar anii tineretii..si mintea mea de-acum".
Subscriu la ce ai zis: vreau si eu sa o vad pe Conchita, da stiu ca ea e rebela si nu face decat ce vrea ea. Cine mai stie, poate intr-o zi, daca stam destul de mult prin preajma, o sa ne arate un piciorus fin de gazela de-a ei..Rabdare, rabdare, rabdare. Si cand s-o gatat toata rabdarea, o luam de la capat. Io vreau s-o vad si pe Dorothee, si pe Ica, si pe Patou.. Da nu zic nimic, ca numai sufletzelele lor stiu cum interpreteaza asta. (Ca, deh, sunt femei trecute prin destule, si stii ca omul cand s-a fript, sufla si-n iaurt). Noi stim ca nu avem intentii rele, dar dupa ce o sa ne cunoasca, o sa afle si ele. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Iasmin, cand termini cu rufele tale poate treci si pe la mine, ca tot esti in forma :), ca am un munte de calcat, si uite ca nu mai ajung

Joking, of course. Daca treci te astept la o cafea. Cum sa o pun eu la treaba pe Iasminuta noastra?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Crinuta, tot te-ai laudat ca pui de cafea, ia fa bunatate si deschide capitolul 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

si eu m-am gandit sa va trimit vreo doua poze din Muzeul Satului, dar nu din cele pe care le fac peste 2-3 sapt, ci din alea vechi din prima tinerete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

si eu m-am gandit sa va trimit vreo doua poze din Muzeul Satului, dar nu din cele pe care le fac peste 2-3 sapt, ci din alea vechi din prima tinerete

Pai ar fi super scumpa, numai ca trebuie sa-ti activezi PM-ul ca sa iti trimitem adresele noastre de e-mail OK?

Mergi la inceput