Crestinismul si evolutia spirituala 4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetelor!

De cind am citit ce are mamabear in meniu,nu ma mai gindesc decit la mincare,am poftit in mod deosebit la mamaliguta si usturoi!Numai cind vad cuvintele scrise si m-apuca o pofta...(cind citeam romanul Ion al lui Rebreanu,in adolescenta,atita mamaliga cu ceapa am mincat de nu va spun si degeaba,tot nu-mi trosneau falcile ca lui Ion,dar asa pofta-mi facea!).Asa ca sa va spun si eu meniul,ca sa scap,poate-mi mai trec poftele,dar o mamaliguta parca vad ca fac chiar de azi,si-o maninc asa,cu usturoi,vad eu.Eu am sa fac somon la cuptor si o parte din el o pun in congelator pt duminica si in plus o sa fac si o salata de legume din alea congelate(morcov,fasole verde,mazare,porumb)un pic oparite+ton din conserva+maioneza(facuta de mine).Mie niciodata nu mi-a iesit pestele snitel,era totdeauna crud,asa ca nu mai fac peste decit la cuptor.

Trimit ca poate-ati schimbat capitolul,sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

cum activez pm-ul?

voi prezentati meniurile si eu n-am inca materia prima
merg sa manc repede ceva ca mi-ati facut pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

cum activez pm-ul?

Mergi in lista din stanga paginii pe care o vezi scrisa cu albastru. In ultima parte este ''Profil personal".
Intri acolo si ai ''mesaje private". Si in optiuni-> activeaza mesaje private.

Fetelor, am deschis capitol nou, va invit acolo.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Hai ca n-ati schimbat,sa continuu.

Draga Iasmin,asa mi-am dorit sa-ti fi pregatit aseara o cafea,s-o gasesti la prima ora,dar n-am mai apucat sa deschid calculatorul,dar sa stii ca m-am gindit la tine!Si la povestile tale minunate cu Makar,Mos Gh. si Iorgu(mai tii minte?),iar bunica ta pare a fi si ea coborita direct din povesti...

Conchita da,are un stil asa de franc,de plastic,si mie-mi place cum scrie,dar la chip nu cred c-o s-o vedem curind sau vreodata...eu pot sa spun ca v-am vazut pe toate din grup,in afara de Conchita si Dorothee...

Nikole,asa e,cum zic fetele,o sa-i treaca sotului tau,e si el stresat,miine poate o sa-ti si para rau ca te-ai suparat pe el.

Crinuta,ma duc sa vad ce calendar aveti voi,abia astept,mersi ca l-ai pus,o sapt usoara iti doresc!

Fetelor,o zi buna,spor la treaba(si eu tot azi gatesc pestele),asa ca poate mai vin pe la noapte sa vad ce-ati scris,eu nu las calculatorul deschis,nici macar pe sleep,ii dau un power si gata,dar cine stie,poate mai vin,va pup pe toate!

Mergi la inceput