Crestinismul si evolutia spirituala 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Dorothee, subscriu
Mie imi place casuta vrajitoarei si lacul din care sar ditamai pestii. (pacat ca nu e voie de pescuit)

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

Iasmin, Sibiul e orasul meu de suflet, aseara am planuit cu una dintre fostele colege sa mergem toata ziua in Muzeul Satului dupa Sf. Paste. E supeeeeerb, nu e un centimetru nebatatorit de mine acolo. Cred ca i-am ametit pe toti din jurul meu cu Muzeul Satului, e unic.

De aia ma iubiti voi pe mine asa de mult, pt ca sunt sibianca. Asa, asa, acum am inteles. Sa va pupe mama.

Dar eu tot Brasovul il vreau :), m-as muta maine in Brasov definitiv.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Nikole, bine zice Iasmin, barbatii sunt copii si noi tre' sa fim si mamele lor, asta e.
Si al meu, desi mai mare decat mine, desi puternic fizic, la alte chestii e copil, si i-o spun, si recunoaste. Cateodata il alint " hai la mama" :)

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Da, Crinuta, te iubim si pentru asta.
Maine la noi e Bunavestire. Voi o aveti tot maine? Ca la noi maine e dezlegare la peste si gatim bunatati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Da, Crinuta, te iubim si pentru asta.
Maine la noi e Bunavestire. Voi o aveti tot maine? Ca la noi maine e dezlegare la peste si gatim bunatati

Da, tot Buna Vestire.

Uite calendarul nostru: Ce e cu rosu sunt Sarbatori de Porunca, restul nu.

http://www.calendarcatolic.ro/calendar-romano-catolic/calendar/monthly.asp?m=3

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Nikole, iubita, iarta-ti barbatul, ii e teama. Iasmin are perfecta dreptate si asta am verificat-o si eu de-a lungul timpului - agresivitatea sau ce percepi tu ca egoism, in sens mai larg tot ce e legat de ego si terenul sau, e direct conectat la frica. barbatii se agata mai zdravan de repere materiale la momente de stress pentru ca asta e natura lor, de sef de trib. si traditional, si ca mentalitate, nu-si pot scoate din cap ca pe ei pica marea responsabilitate a grijei fata de familie. da, chiar si in zilele noastre cu egalitati si femei care isi castiga singure painea, barbatul tot barbat ramane (eu ma bucur pentru asta). nu te tulbura pentru ca e meschin, chiar nu cred ca este. un om ingrijorat pentru familia sa nu poate fi meschin! patutul ala era doar un simbol, ma indoiesc profund ca voia patutul inapoi. voia altceva inapoi, poate...linistea de ieri, nu grijile zilei de maine. te sarut si astept cu sufletul la gura anuntul tau ca o albastrea frumoasa, gingasa si dulce ca mami a ei a venit sa lumineze lumea asta, s-o faca mai bogata si mai armonioasa.

Dorotheee, felicitari din toata inima, sarcina usoara si bebelic sanatos.

Iasmin, vezi ca nu-s singura care-ti soarbe cuvintele pe-aici. :-))

Crinuta, de cand participi tu la discutiile astea, aproape ca ma faci sa ma duc la catolici de Paste. :-)

nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Conchita

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Conchita, e mutual reciproc avantajos. Iar am stat sa citesc si recitesc mesajul tau de cateva ori in sir. Si maine iar il mai citesc odata. Ca decat asa cum fac eu- ca vorbesc mult si prost (numai eu, ok? sa nu se creada nimeni vizat), mai bine o data si bine asa ca tine.

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici..... ; unde sunteti fetelor?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Aseara m-am apucat sa citesc din " Noaptea intunecata" de Ioan al Crucii. Eram franta, nu mi-am ales bine momentul.
E un indrumare spiritual pe care trebuie sa il citesti cu mintea limpede, odihnita.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput