Crestinismul si evolutia spirituala 4
Raspunsuri - Pagina 17
crinuta spune:
La bucatarie? Nikole, stai cuminte ca ma supar.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
crinuta spune:
Iasmin, am primit mail-ul, merci.
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Katya spune:
Fetelor,va imbratisez!Acuma am venit acasa!Am fost la dr cu una din fete(n-are nimic,e bine,slava Domnului)si e o ploaie si-un vint de nu-ti vine sa dai un ciine afara din casa!
Revin.
Katya spune:
Crinutadraga,te imbratisez tare tare,dar nu trebuie sa-ti faci tu nervi pt un subiect asa urit pina la urma in care imi pare fff rau ca am intrat,desi fetele ma avertizasera sa n-o fac si eu n-am ascultat!Rau am facut,trebuia sa-mi vad eu de treaba mea,ca ce se putea intimpla,ar fi ris oamenii,si?Si culmea stii care e?Ca nici macar n-au ris protestantii sau catolicii sau musulmanii,au ris tot ortodocsii,asa ca mie una imi e clar invatatura de minte:sa-mi vad eu de ortodocsii de linga mine,de mama,de tata,de frati si surori si sa scriu acolo unde gasesc liniste si subiecte care ne ajuta sa invatam ceva bun unii de la altii,si nu sa ne certam intre noi mai ales acuma cind ar trebui sa vorbim de traditii frumoase si de oua rosii si de Domnul nostru Iisus.
Imi cer iertare ca ati suferit si voi tulburare si nervi,iertati-ma,o sa va ascult de-acuma-ncolo.
Revin.
Katya spune:
M-am intilnit la dr cu o d-na pe care o stiu de citiva ani si care-si dorea cu ardoare un al 2-lea copil(are unul de 5 ani)si am vazut ca era palida si plinsa si mi-a spus ca acum o sapt i-a murit copilasul nou nascut,si mi s-a parut deodata asa o desertaciune mare sa ne certam si dusmanim pt lucruri asa mici(prima dintre vinovati sint eu),apoi si pe forum vedem cite cazuri de abuzuri asupra copilasilor sint,cita lume tinara moare,asa ca sa ne concentram mai bine pe ce vorbeam noi inainte de neascultarea mea si sa ne bucuram ca ne-a dat Domnul ocazia sa ne intilnim si sa vorbim despre invataturile Lui.
crinuta spune:
Asa e Katya, nu trebuia nici sa mai citesc, dar de-acum e inchis pt mine, pt ca nu vreau tulburare.
E bine fetita ta?
Crinuta si minunea ei
Second chance
Katya spune:
M-am apucat sa citesc Teofil Paraian,ca tot zicea Iasmin pe-aici de el si intr-adevar:curge miere din paginile lui.Din care va citez(deocamdata)un titlu la care el face referire(e vorba despre o carte pe care a citit-o in studentie,dar nu ne spune si autorul):"Ce-ar face Iisus?"Si el ne indeamna asa:in orice actiune pe care o intreprindem,in orice situatie in care ne-am gasi,sa ne intrebam:oare Iisus ce-ar face in asa imprejurare?
Ei,ce ziceti?Daca stiam asta acum citeva zile......
Dorothee draga,sa fie-ntr-un ceas bun!Doamne ajuta,sa ai sarcina usoara si nastere usoara!
Fetelor,va multumesc si de toate explicatiile si link-urile,sa ma linistesc si sa le savurez.
va imbratisez pe toate!
Katya spune:
Da,Crinuta,e bine,mersi,asa sa faci,sa nu mai citesti,hai sa zicem din novena ta ziua a 2-a.
Of,Nikole,am gafat poate,sper ca nu te-am indispus cu povestea despre d-na cu care m-am intilnit eu..of,iarta-ma.Ne rugam pt tine!Doamne ajuta!
Fetelor,v-am pupat,plec la aia mica,plus ca tb sa-i scriu si lui patou care si ea mi-a dat o lectie de smerenie...draga de ea!Cum citeste ea Biblia si se gindeste la Domnul,o pup si aici.
Sa ne citim sanatoase!!!!
Iasmin08 spune:
Katya, esti minunata, ca toate fetele de aici.
E adevarat, nu trebuie sa ne tulburam. Ganditi-va de unde venim, de unde vine credinta noastra, cum a fost ea la inceputuri. Crestinii erau aruncati la lei si am citit ca se intampla (mai ales la inceputuri) ca leii sa nu se apropie de crestini (acestia se punea in genunchi si se rugau). Asa ca s-a trecut la nivelul urmator: se stropeau crestinii cu sange, iar leii erau tinuti infometati. Ei si acum sa ne gandim cum era in arena, crestin fiind, stiind ca moartea vine, coltii iti sufla in ceafa, iti tii copii in brate... Totul e ok pana la copii. Si noi ne-am jertfi (poate), am renunta la viata gandind la Hristos si patimile sale, gandind la plata noastra. (Se spune ca dincolo dupa martiraj te asteapta Hristos si ingerii cu cununi si lauri, iti canta, ce mai...Rai) Si asta putem accepta atunci cand inima ne e plina de Hristos, cand Il iubim fara ascunzisuri. Dar copiii? Ce cumplit. Si iata ca ei, crestinii din primele veacuri, iubeau totusi religia noastra si pe Hristos, stiind ca daca sunt prinsi ajung cu toata familia la discretia leilor.
Si noi astazi traim linistea si pacea (relativa pana la un punct). Ei s-au jertfit ca noi sa putem face sfanta cruce cand trecem prin fata bisericii, sa putem sa ne botezam pruncii, sa ii impartasim, sa putem trai Invierea in fiecare an..
Fetelor, noi traim ceea ce sfintii primelor veacuri abia indrazneau sa viseze pentru copii lor: o lume libera.
Desigur ca si rautatea a prosperat si si-a lasat urmasi.. dar noi trebuie sa privim partea buna a paharului si sa ne rugam pentru ei.
Sa iubim pacatosii, sa uram doar pacatul.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Iasmin08 spune:
Eu citisem altceva: cand iesi pe strada, gandeste-te ca te duci sa te intalnesti cu Hristos. Esti multumita cum esti imbracata? (adica daca ai fusta scurta si buricu gol, tzitzele pe afara, etc ai putea sa-L privesti in ochi?) Si tot asa, atunci cand vorbim, cand facem faptele noastre (bune sau rele).
Dupa cum am zis, toate conteaza la Hristos, toate gesturile noastre sunt bune.
Am sa va povetesc despre o nuvela rusa care mie mi-a placut teribil. Dar nu acum, sa caut sa imi amintesc autorul. Be Right Back.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori