Crestinismul si evolutia spirituala 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Crinuta. Meriti o mie de pupici (o sa te sufocam), si un tir de trandafiri pentru raspunsul la celalalt topic. M-am topit din cauza dragostei tale pentru noi .

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Crinuta,sunt de acord cu Iasmin ...
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa, asa, sufocati-ma virtual dar cu lalele galbene va rog, ca alea sunt preferatele mele :)

Si eu va pup.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Cum adica daca iti mai bate inima?? N-am inteles mesajul ala. Esti zombi mai nou?
Am stat si m-am chiorat mult si bine dupa lalele galbene, da astia cand au facut emoticonurile n-au fost informati ce flori iti plac tie. Ori nu mai aveau, le-or fi dat pe toate.. Deci puneti ochelarii aia smecheri cu lentile galbene sa vezi florile galben:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Cum adica daca iti mai bate inima?? N-am inteles mesajul ala. Esti zombi mai nou?
Am stat si m-am chiorat mult si bine dupa lalele galbene, da astia cand au facut emoticonurile n-au fost informati ce flori iti plac tie. Ori nu mai aveau, le-or fi dat pe toate.. Deci puneti ochelarii aia smecheri cu lentile galbene sa vezi florile galben:

Da, no comment, deja ii dam mult prea multa importanta.
Eu sunt cu treaba si nu am nici un chef. Voi ce mai ziceti?

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Crinuta, cu viroza asta... Eu ce sa fac, mai nou imi spal oalele, le fierb si restu.. ma pregatesc incet incet de Pasti. trebuie sa dau comanda de cozonaci. Saptamana asta ma pregatesc iar de spovedit, sa intram impartasiti in Pasti.
Asa ca de cantat rugaciuni nu prea pot canta (am nasul infundat). Dar vreau sa cumpar sa plantez flori in curte, ca ale mele ies mai tarziu. Adica narcisele sunt deja iesit de 10-12 cm. Dar nu cred sa infloreasca pana atunci.
Nu am nici eu chef de nimic.
Cum zicea Katya, sa lenevim deci
Mai un drum la bucatarie, mai smotocit o oala ceva, mai dat un click la pc, mai ascultat prohodul (i-am inebunit deja pe ai mei cu asta)
La mine e asa de multa liniste si tihna, un soare cald care iti inmoaie oasele.. Pisica se intinde pe prag si ''pregnanta'' cum e imi mai cere cu ochii cate ceva bun de papa.
Trebuie sa-mi amintesc sa iau lumanari pentru noaptea de inviere.

Editez pentru ca: Crinuta, ti-am trimis e-mail.

Mergi la inceput

La noi se face procesiune de Florii. Se pleaca de la Biserica Sacre Coeur si se ajunge la Catedrala.
Si la Biserica unde voi canta eu va avea loc un fel de procesiune, dar cum e prima data cand sunt cu ei de Florii nu stiu detalii, insa va povestesc dupa.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Dar Katya unde este?>'

Nikole mama, parca vad ca nasti si nu ne spui....

pupici

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Iasmin, nu am primit mail inca.

Iar am probleme cu pc, e foarte posibil sa fiu nevoita din nou sa reinstalez windows, deci daca vedeti ca tac, de aia tac :)

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Crinuta, verifica acuma scumpa.
Nikole e inca bine, am vazut-o mai devreme pe la bucatarie.
Sper si eu sa ne spuna daca are ceva pierderi de lichid sau daca are ceva contractii.

Mergi la inceput