Viatza in Germania (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

buna dimineata,

noi nu am cumparat crocs-i .am citit ca nici Ökotest nu raporteaza de bine despre ei .au continut mare de apa carbon ,ce poate afecta sanatatea si eventual produce cancer.
zic si eu ce am citit ....acum mna,fiecare stie ce e bun sau nu pt copilul lui!
sant simpatici ,dar pot merge la plaja si cu slapii clasici !

sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Alina, DidiAlex, multumesc de urari Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

De carucior Cybex Callisto ce parere aveti? Are cineva experiente cu el? Pe mine m-a incantat cel mai tare ca se face f mic si imi incape in portbagaj... plus ca se poate atasa la el si babyschale

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Celesta,eu nu am auzit de caruciorul asta,mie imi placea in vara Bugaboo dar era cu tot cu landou spre 1000 de euro si am zis ca atit nu dau ,in plus nici culorile nu ma incintau.Imi mai placea si un model de Quinny dar cind am fost sa-l cumpar nu am mai vrut,nu am fost asa sigura ca il mai vreau.
Cel pe care il am eu seamana cu Bugaboo si nu a fost aa scump,oricum eu sunt pe punctul de a achizitiona un buggy care se stringe tip umbrela si il pot pune usor in portbagaj.

Mi-am amintit ca si la al meu se putea atasa babyscale insa nu e indicat sa-l tii prea mult in ea asa ca nu stiu cit e de ok functiunea asta.Babyschale a noastra nu se potrivea,ne trebuia una de la Maxi Cosi dar nu am mai cumparat alta si bine am facut,am folosit-o asa putin.Acum folosim deja demult Römer de la 9 kg si e muult mai bine,bebe e incintat in calatorii.

Albertje,am zis ca si eu citisem de rau de crocs inca cine stie ce mai au si slapii clasici sau flip flop-ii,cred ca nimic nu e 100% safe.Fiica-mea oricum nu-i poarta decit in curte si la plaja,in general ii cumpar numai pantofi de piele sau cel putin captusiti cu piele.Dar citisem in urma cu citiva ani ca si pielea aia e tratata cu nu stiu ce si nu e chiar ok asa ca...

Fetele,noi trebuie sa ne cumparam marchiza,a dat soarele,vine vara si chiar ne trebuie.Chiar nu am nici o idee,care-s mai bune,care-s preturile si orice tipps mi-ar fi de mare interes.Danke!

Mergi la inceput

da desigur ,ce mai e sigur in ziua de azi ?
discutia era depre crocs .despre ei am auzit ca contin acea sustanta PAK ,ca de ar fi sa cautam si despre piele ,sigur am gasi ceva de comentat si acolo.

asta e, traim intr-o lume a experimentelor ,noi insine santem cobaii!

Mergi la inceput

celesta ,cauta si tu pe net info despre caruciorul dorit !eventual cauta-l in teste ,fa comparatii ...eu stiu pe cineva care a comandat aici un scaun de masina marca asta .e f multumita de el,dar de carutz nu stiu nimic!

scuza-ma ca am omis sa iti urez sarcina usoara !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui albertje

celesta ,cauta si tu pe net info despre caruciorul dorit !eventual cauta-l in teste ,fa comparatii ...eu stiu pe cineva care a comandat aici un scaun de masina marca asta .e f multumita de el,dar de carutz nu stiu nimic!

scuza-ma ca am omis sa iti urez sarcina usoara !

Multumesc de urare

Pe net deja am cautat info si la magazinele de specialitate am cerut Beratung, dar vroiam sa stiu daca vreuna din voi avea experienta personala cu marca asta... Mai cercetez oricum ca am timp

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Celesta,eu nu am auzit de caruciorul asta,mie imi placea in vara Bugaboo dar era cu tot cu landou spre 1000 de euro si am zis ca atit nu dau ,in plus nici culorile nu ma incintau.Imi mai placea si un model de Quinny dar cind am fost sa-l cumpar nu am mai vrut,nu am fost asa sigura ca il mai vreau.
Cel pe care il am eu seamana cu Bugaboo si nu a fost aa scump,oricum eu sunt pe punctul de a achizitiona un buggy care se stringe tip umbrela si il pot pune usor in portbagaj.

Mi-am amintit ca si la al meu se putea atasa babyscale insa nu e indicat sa-l tii prea mult in ea asa ca nu stiu cit e de ok functiunea asta.Babyschale a noastra nu se potrivea,ne trebuia una de la Maxi Cosi dar nu am mai cumparat alta si bine am facut,am folosit-o asa putin.Acum folosim deja demult Römer de la 9 kg si e muult mai bine,bebe e incintat in calatorii.

Alina,mami de 2 copii minunati

Am vazut Bugaboo si am inteles ca e bun, dar pe langa pretul f mare, pt mine mai are si dezavantajul marimii (nu-mi incape in portbagaj).
Quinny mi s-a parut cam instabil...
Functiunea de atasare babyschale la carut o prefer ca alternativa de urgenta, nici nu ma gandeam sa-l plimb asa...
Imi sunt de folos experientele voastre, asa imi pot face o imagine despre produsele de pe piata, alta decat descrierea produsului din cataloage...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

fetelor,la tema carucior nu am ce sa zic..dar va citesc cu interes!

As avea insa o intrebare: sugestii de vacanta! Unde si cum a fost?
Poate ma ajutati si voi. Ar fi pt noi ultimul nostru concediu in doi si nu am idee unde sa mergem. Mentionez, suntem genul activ, plimbare, vizite, etc. Nu ne place sa stam la hotel si apoi toata ziua pe plaja.
Acum 2 ani am fost in Maiorca si ne-a placut, am inchiriat o masina si eram zilnic pe drumuri, am vizitat diferite orase, targuri, terase, etc.
Insa nu m-as mai duce tot acolo. Sotul viseaza la un concediu ce ofera de ex.cursuri de scufundari in apa...eu nu sunt fan, dar merg cu el. Deci? idei?

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

fetelor,la tema carucior nu am ce sa zic..dar va citesc cu interes!

As avea insa o intrebare: sugestii de vacanta! Unde si cum a fost?
Poate ma ajutati si voi. Ar fi pt noi ultimul nostru concediu in doi si nu am idee unde sa mergem. Mentionez, suntem genul activ, plimbare, vizite, etc. Nu ne place sa stam la hotel si apoi toata ziua pe plaja.
Acum 2 ani am fost in Maiorca si ne-a placut, am inchiriat o masina si eram zilnic pe drumuri, am vizitat diferite orase, targuri, terase, etc.
Insa nu m-as mai duce tot acolo. Sotul viseaza la un concediu ce ofera de ex.cursuri de scufundari in apa...eu nu sunt fan, dar merg cu el. Deci? idei?

pupici

iti recomand cu caldura ,Olanda ! incepand cu amsterdamul ,muzeele lui ,madam tussot (muzeul figurilor de ceara)plimbari pe canale,vizata in cartierul felinarelor rosii ,la artis(zoo) ,pana la den haag ,la madurodam(europa in miniatura),la keukenhof (expozitie florala pe cateva hectare),in alkmaar ,la targul de branzeturi,la vreun parc de atractii ,gen efteling...etc .
olanda e frumoasa si olandezii mult mai prietenosi ,ca nemtii!

sper sa iti foloseasca ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Albertje, mersi de idee! Nu ar fi nic departe de mine.

Mergi la inceput