Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Thierry, iti tin pumnii!

Ioana, viata e trista si nedreapta uneori...ma intreb, de ce?
Sincere condoleante. Sunt cu gandul alaturi de finuta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna dimineata fetelor.

am si eu o intrebare pentru voi. analizele hormonale-TSH,FT4,ATPO,FT3 si prolactina le pot face in oricare zi a ciclului(de exemplu in a 23zi)sau trebuie in zilele 3-4?

mie dr nu mi-a trecut nici-o zi anume pe trimitere si sincer nu vreau sa dau bani degeaba.

voi cum le-at facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Mihaela
Eu stiu ca hormonii tiroidieni nu variaza pe durata ciclului menstrual, deci poti sa-i faci in orice zi. Eu asa i-am facut.
La prolactina am dubii, nu stiu sigur. Eu am facut-o atunci cand am facut LH-ul si FSH-ul...adik in ziua 3-a.

Pupicei si bafta multa!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

multumesc pentru raspuns.te

o sa le fac in z 23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ioana nu-mi vine sa cred! Tocmai o vazusem la cabinet la T acum o luna, frumoasa cum o stiam si insarcinata din nou. M-am bucurat in tacere pentru ea. Incredibil de nedrept. Dar el va ramane alaturi de ea pana la final prin cele doua bucatele de suflet pe care le-a lasat in urma. Toate gandurile mele bune sunt cu ei.

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, sunt alaturi de voi cu tot sufletul, este absolut nedrept, nu-mi vine sa cred ca s-a stins asa de devreme , iar pe Laura o imbratisez cat pot de tare si ma rog la Dumnezeu sa o intareasca sa poata naste fetita cu bine si sa isi poata creste copilasii singura. Este cumplit de greu, toate cuvintele noastre sunt de prisos. Sunt alaturi de ea . Sa o ajute Dumnezeu sa mearga inainte .

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hopefull intru si eu dupa un secol sa intaresc mesajul Panselutei. Ti-a explicat foarte bine cum sta treaba cu trompele. Si eu am fost in cazul tau. Eram suspecta de hidrosalpinx si cu toate astea am facut un FIV in noiembrie care nu a prins. Asa ca acum 2 luni m-am operat, am scos trompele, erau amandoua compromise si mi-au spus ca nu avea nici un sens sa le lase acolo sudate ca oricum nu imi mai foloseau si riscam oricand sa se inflameze la loc. Si la sfarsitul lui mai o sa fac un nou FIV. Ce mi-au spus doctorii este ca prin operatia asta mi-am crescut sansele la FIV. Asa ca go for it !!

Mada spun si eu cu intarziere LA MUUUUUUULTI ANI sanatosi, fericiti si impliniti pe toate planurile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ioana nu-mi vine sa cred ce am citit ... Am ramas muta ! Imi pare extrem de rau si sunt alaturi de Laura si de voi... Doamne ce nedrept si cat de trist poate sa fie !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ioana, te inteleg perfect. Eu in ultimile 2 luni, am participat la 3 inmormantari(tatal unui prieten, bunicul si un prieten de familie de 31 de ani). Am fost shocata cand am auzit ca baiatul asta tanar cu atata chef de viatza, a pierit intr-un tragic accident.
A fost cumplit cand a doua zi dupa inmormantarea bunicului am fost la botezul tanarului(baietzelul lui nici nu fusese botezat), a fost mai mult jale.
Eu fetelor ma aflu la Viena la doctor. Am facut dublu test, bebe meu e f. bine, mi-au zis ca in cazul meu trebuie sa continui sa iau pastilele pe toata durata sarcinii si sa nu le schimb cu altele, asa cum mi se spusese in tzara de catre unii endocrinologi.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Neata

Ioana scumpa am ramas fara cuvinte , am un nod in gat si imi vine sa plang! D-zeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace ! Ai mare dreptate in ce priveste faptul ca tb sa ne bucuram de orice clipa , din pacate nu apreciem viata si de aceea nici nu stim cum sa ne-o traim . D-zeu sa o ajute pe finuta ta , sa ii dea putere sa depaseasca momentul mai ales ca este si insarcinata .
La fel ca tine mi-am dat seama ca lupta pt a avea un copil nu este cea mai grea si nu este singurul lucru coplesitor de pe pamantul asta .....am simtit asta pe pielea mea cand pe 19 martie 2010 a murit unchiul meu ( a avut cancer -55 ani ) si pe 31 martie 2010 am pierdut un bun prieten , un om extraordinar cum n-am intalnit altul pana acum( tot cancer -38 ani).
Condoleante .....daca ai nevoie de ceva te rog sa nu eziti sa imi ceri ajutorul !

Boo baiatul mumos ....

Bea ma bucur ca bebe este ok , sanatate multa !

lucia fetele mumoase!

Eu no vesti ! Mai stie careva ceva de Alexia28? Nu am mai vazut-o de mult timp ...cum n-am vazut-o nici pe Criss, fetelor ce faceti ? imi este dor de voi .......

Mada, magditza , alina, panseluta, didi, si restul fetelor nementionate ..pupiceii

Mergi la inceput