Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)
Raspunsuri - Pagina 18
Alexa Ioana spune:
salut fetele. n'am mai intrat de mult pe aici... am incercat sa ma detasez putin de nenorocenia asta de boala, am incercat sa traiesc "normal", sa nu o bag in seama, si sa ma bucur de fetita mea.
am intrat acum sa va spun ca m'am inscris si eu pentru studiul respectiv... sper sa se gaseasca o cura intr'un final.
ioana, imi pare rau... Dumnezeu sa'l odihneasca...
si eu am aflat azi o veste asemanatoare, asa ca nu prea stiu ce altceva sa ma zic... viata e infiorator de nedreapta cateodata...
irina_d15 spune:
Alexa Ioana, ti-am trimis un mail acum o saptamana si ceva. Te roooog, raspunde-mi. Daca nu l-ai primit, iti zic aici pe scurt despre ce e vorba. Am un CA 125 nesimtit, adica:
- 20 martie = 73.5
- 27 martie = 107.7
- 24 aprilie = 90.3
Am si niste chisturi, trei la numar, doua au inceput sa scada, unul in schimb creste. M-au zapacit medicii, unul vrea sa ma opereze, altul imi zice sa mai astept si sa incep la urmatorul cm un tratament cu ac. Sunt disperata!
Am citit niste mesaje de-ale tale de prin 2008 si am vazut ca si tu ai avut valori mari la CA 125. Mi-ar prinde tare bine daca mi-ai raspunde cu un sfat, o parere, o recomandare, orice...
Alexa Ioana spune:
irina, nu l'am primit! imi pare rau!!!!
valorile tale nu sunt mari. sunt valori de endometrioza, dar fara suspiciune de cancer. cel putin asa mi'a spus ultimul medic la care am fost, care in sfarsit stie mai mult decat mine despre endometrioza. ca m'am saturat sa ridice toti medicii din umeri...
ma rog. tanti asta mi'a spus ca e suspiciune de cancer daca valorile la CA125 is peste 1000.
ce dimensiune au chisturile?
uite, acu' iti trimit pe pm id'ul meu de mess si vorbim.
adelamaria spune:
Ioana, am citit abia acum si nu-mi vine sa cred! Nu pot sa inteleg, nu voi intelege niciodata de ce si cum se intampla asemenea lucruri!...Sunt revoltata si neputincioasa in acelasi timp...Condoleante! Sa aveti grija de Laura si de cei mici, sun convinsa ca intalnirea voastra n-a fost intamplatoare!
Boo, scuze ca n-am apucat sa vorbim ieri! Mi-a facut placere sa va revad! Eram cam agitata pentru ca eram singura cu fata si trebuia sa conduc, ii dadusem oricum programul peste cap si nu stiam cum va reactiona...din astea...stii tu, belele de mamica :)
Lucia, Amely, o salutare calduroasa!
adelamaria spune:
A, citisem de un test cu a doua liniuta mai slaba...Felicitari, vei fi mamica! :) Asa a fost si al meu, de asta iti spun...
Scuze ca nu raspund la alte intrebari, mi-am iesit de tot din mana cu analize, valori si alte asemenea...
irina_d15 spune:
alexa, merci muuuult
pe la 14.30 am culcat-o pe asta mica si...am adormit si eu cu ea, ca un
, asa ca n-am fost pe faza, iti raspundeam imediat
irina_d15 spune:
tierry, si eu am avut un test de sarcina cu a doua liniuta asa de palida, ca trebuia sa te uiti la ea cu lupa. Si a fost sarcina. Din pacate, am pierdut-o la 4 saptamani, dar asta nu are nici o legatura cu testul de sarcina. Medicul mi-a zis ca a iesit asa de slab pozitiv pt l-am facut foarte devreme, probabil la o saptamana de la conceptie, cand concentratia de beta hcg era inca foarte mica.
Asa ca, daca vrei sa fii sigura, du-te si fa un hcg
Eu l-am facut la synevo si mi-a dat rezultatul in aceeasi zi. Costa 35 lei si iti trimit rezultatul pe mail sau pe fax, la cerere
tierry spune:
Seara buna fetelor :) Da, incep si eu sa cred ca e pe bune
Am mai facut 2 teste diferite, si la unu era mai intensa, la celalalt mai palida, dar oricum la ambele foarte vizibile. Azi sunt in ziua 5 intarziere... Vineri de abia ajung la medic, insa am niste emotii de mor, pentru ca ma tot inteapa prin ovar si ma doare burta ca si cand ar trebui sa-mi vina... si ma tot panichez sa nu fie vreo extrauterina
Sper sa fie in regula, de abia astept sa se faca odata vineri.
Voi ce stiti fetelor? Endometrioza da risc de extrauterina? La laparo anul trecut trompele mele erau in regula, permeabile, etc.
Sper sa va aduc vesti bune, ca se poate si cu endo!
Doamne ajuta!
Boo spune:
Tierry eu zic ca e de bine, felicitari !!!! Atata timp cat nu vine cm-ul, lasa-le incolo de simptome ca de alea ne plangem toate care am ramas gravide. Eu ma cautam in chiloti si la 3 luni de sarcina, mi-era sa nu am o surpriza. Si eu aveam senzatia ca imi vine ciclul si a venit Alex
Adela stai linistita ca stiu cum e. Si eu ma bucur tare ca te-am vazut, si pe Ilana. Cu ea oricum ne-am conversat mai mult ca tot iesea afara si venea pe langa Alex
E o scumpica si are niste ochi de te omoara 
Noi am pus niste poze noi la semnatura, asta in caz ca ne mai intalnim cu cineva asa inopinat, sa ne recunoastem
Si cam asa ne distram noi zilnic http://www.youtube.com/watch?v=FaEzIsQ-zUg
tierry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Boo Eu ma cautam in chiloti si la 3 luni de sarcina, mi-era sa nu am o surpriza. Si eu aveam senzatia ca imi vine ciclul si a venit Alex |
Vai ce-am mai ras, ca mi-a trecut de toate

Hai ca m-ai inveselit pentru seara asta! Multumesc!