Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)
Raspunsuri - Pagina 16
aditzaC spune:
hello
madutzule la multi ani , sa ne traiesti si sa te vedem cu burtica anul asta , simt ca esti f app.
ps : sa ma tii la curent in leg cu testul ala cu saliva pt endo , cred ca ma voi inscrie si eu.
panselutza nu am apucat sa te felicit pt sarcina , imi amintesc insa cand ai aj la noi erai tare necajita , d-zeu te-a ajutat sa fiti sanatosi amandoi .
lucia ..pup fete mumoase .
bea ....cum mai iti este ?
fetelor .....pt voi am multi pupiceiii si va doresc o seara minunata
,
eu ...no vesti
sunt happy ca a venit week
hopefull spune:
Panseluta, iti multumesc! Postarea ta m-a ajutat psihic foarte mult, si as vrea sa aflu cat mai multe despre toate problemele pe care le am....ti-am trimis MP cu adresa de mail. Azi e prima zi de CM, asa ca luni sun la clinica sa ma programez pentru operatie. Va multumesc tuturor pentru ajutor! Promit sa va tin la curent cu tot ce voi face in continuare!
Magdalena78 spune:
Buna ziua tuturor!
Sunt si eu noua pe acest forum si ma lupt ca si voi cu endometrioza.
Am facut laparo anul trecut in octombrie; ianuarie - martie tratament cu diphereline; acum o saptamana am facut si o ecografie din care reiese ca nu mai am nici un chist.
Problema mea este ce de 2 saptamani ma lupt cu o durere destul de mare de spare, oare sa fie din cauza tratamentului?
Ioanatugs spune:
Stau de cateva minute in fata calculatorului si nu stiu cum sa incep, cum sa scriu si sa va dau o veste atat de trista. Am cunoscut acum 4 ani doi tineri frumosi, din toate punctele de vedere, care doreau sa-si uneasca destinele si nu aveau nasi. Ne-am oferit eu si sotul meu sa-i cununam si sa le uram toate cele bune si copilasi sanatosi, pentru ca si ei se chinuiau de multi ani ca si noi sa conceapa. De fapt aici am cunoscut-o pe finuta mea, pe forum si-i multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut doi oameni atat de minunati. Soarta le-a fost alaturi, acum doi ani de Paste, cand a aflat ca e insarcinata, in urma unei inseminari cu dr. Dracea. Apoi inainte de Craciun si cu 3 zile inainte de ziua finutei mele de nastere, venea pe lume Luca Cristian un baietel superb, care le-a umplut viata de fericire. Cand Luca Cristian implinea un anisor am aflat o alta veste minunata, va avea si o surioara care se va naste in mai 2010. Apoi cand totul parea un vis rupt din rai, dupa ani de zile de lupta cu infertilitatea, cand tabloul parea complet, a venit cumplita veste: finul meu, tatal celor doi copii, e bolnav de cancer la numai 31 de ani. S-a luptat cu boala aproape 3 luni si azi dimineata, s-a stins din viata. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odiheasca!
Aveam impresia ca lupta pentru a avea un copil e cea mai grea lupta posibila, dar m-am inselat. Se pare ca lupta pentru viata e cea mai importanta si ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu in fiecare zi, pentru simplul fapt ca suntem sanatosi si existam. Ni se par grele nimicurile de zi de zi: ca nu avem timp destul pentru noi, ca nu avem bani de ajuns pentru tot ce ne dorim sa facem....etc...FALS !
Ar trebui sa ne bucuram de fiecare zi ca si cand ar fi ultima pentru ca nu stim ce ne poate oferi viitorul !
lucialu spune:
Ioana
.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Si multa putere finutei tale! Condoleante voua, ei si micutului Luca.
Amely spune:
Nu pot sa cred...intru aici dupa atatia ani, in speranta sa citesc despre reusitele voastre si sa aflu vesti bune...si...Doamne...ce mi-e dat sa citesc?

Ioana, mi-au dat lacrimile...mai ales ca pe finuta o stiu atat de bine...nu-mi vine sa cred...si este si insarcinata...condoleante, nu am cuvinte, D-zeu sa-l odihneasca pe finutul tau iar ei sa-i dea putere sa mearga mai departe, sa nasca o fetita sanatoasa si sa-i poata oferi atata dragoste cat pentru amandoi.
Sper sa poti vorbi maine, te sun.
mada23 spune:

o Ioana....nu pot scrie....am ramas fara cuvinte....bunul Dumnezeu sa-l odihneasca, iar pe sotia lui draga si pe copilasi sa-i mangaie cum stie EL mai bine ...multe multe 

asa e uitam adesea sa traim si sa ne bucuram de fiecare clipa, ne incrancenam atat sa castigam viata, cand ea e deja acolo, numai ca nu stim ca ea trebuie doar traita......cumplit ![]()
![]()
![]()
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimista![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
marya_b spune:
Ioana, Dumnezeu sa-l odihneasca pe finutul tau si sa le dea puterea finutei tale si copilasilor sa treaca peste aceasta durere....
Intradevar, apreciem viata numai in momentele foarte dificile si grele...in restul timpului, ne suparam pentru orice fleac, uitand sa ne bucuram ca traim si suntem sanatosi - cel mai important lucru..
tierry spune:
Of, Ioana, imi pare tare rau :( Dumnezeu sa-l odihneasca si familiei sa-i dea putere sa treaca peste necaz.
Chiar ieri ma certasem cu sotul, si eram destul de intoarsa azi cand am intrat pe net si am citit postarea ta... si mi-am dat seama ce efemere sunt toate, ne pierdem vremea si energia pe nimicuri, si nu stii ce iti rezerva ziua de maine...![]()
In alta ordine de idei, eu sunt cam panicata.. Am 2 zile intarziere si un test de sarcina cu 2 liniute, ce-i drept a doua un pic mai palida decat prima... Oare sa fie sarcina pe bune?
Ati mai patit asa? Nici prin cap sa-mi fi trecut ca as fi putut ramane luna asta...