Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Salutare
Alina..unde faci acunpunctura?
Bea condoleante .....din pacate asta e viata si tb sa mergem mai departe . SI eu de la inceputul anului am fost la 2 inmormantari , am auzit de mult mai multe decese si mi-a murit si cainele acum o saptamana . Cum spuneam ....asta e viata ,ai grija de tine si de samburelul mik din burtica .

Mada eu as vrea sa ma inscriu dar ....nu stiu daca m-as descurca , nu cunosc f bine limba engleza .

Ellyshor bine ai venit , sper sa nu ai si tu endometrioza

Legat de durerile de stomac ...si eu ma confrunt cu ele , am perioade si perioade , naiba mai stie de la ce sunt .

EU nu am vesti legate de BB . Poate voi avea in curand

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mada ..ps: ma descurc sa ma ma inregistrez pe site-ul ala dar vroiam sa te intreb oare datele noastre nu vor fii folosite in alte scopuri ?
Am auzit / vazut tot felul de chestii chiar la noi la firma a fost ceva de genul cu o firma ...ne-am dat accordul si ne-a trezit cu un contract in original ....si culmea cu semnatura in original a sefilor .....sunt cam sceptica .
TKS !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mada, adevarul e ca nu stiam ca e o legatura intre endo si analizele astea. Niciun medic nu mi-a cerut sa le fac. Ma si enerveaza si medicii astia. Daca tot iti dau sa faci un carnat de analize, de ce nu le-or fi cerand pe toate... Multam ca mi-ai atras atentia, o sa-l intreb si eu pe medicul meu de la FIV ce si cum.

Eu fac acupunctura la noi in Pitesti, dar chinezoaica mea vine de la Bucuresti. Mi-a dat sambata adresa unde poate fi gasita in capitala: dr. Wang, tel 021/2329841, intre 10.30 si 16.30, clinica Veronik Life, str. Murmurului, nr.2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Mada, ma bucur ca lumea e receptiva la astfel de informatii. Eu deocamdata nu ma pot inscrie la studiu, dupa cum am mai spus, pentru ca nu am inca un diagnostic cert de endo.

Nu stiu daca firma respectiva e serioasa sau nu, departe de mine gandul de a le face reclama. Pur si simplu am gasit anuntul pe internet, pe endometriosis.org.

Pe wikipedia zice asa despre ei:
Juneau Biosciences is a biotechnology company based in Salt Lake City, Utah. The firm applies both population genetics and genomics approaches to identify the fundamental, molecular bases of major diseases that predominantly affect women. Founded in early 2007 by Dr. Kenneth Ward, the firm has focused so far on the development of molecular diagnostics and therapeutics for endometriosis.

Acuma, separat de asta, poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi, ca in curand trebuie sa refac CA125 si sunt foarte stresata. Am mai scris despre asta: la o saptamana dupa pierderea sarcinii la mine era 73,5, iar la doua saptamani dupa avort era 107,7. Acum sunt la aproape 5 saptamani dupa avort, astept sa treaca menstra si sa refac analiza. Ca o ironie, eu sunt in situatia in care aproape imi doresc sa fie endometrioza. Vreau sa zic mai bine endometrioza decat...
Voi ati facut CA125? A mai avut vreuna dintre voi valori asa mari? Stiu ca CA125 are valori crescute in endo, dar cresc ele chiar asa de repede, de la o saptamana la alta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alina.. uite noi am mai discutat despre legatura asta , desi sunt putini medici, cel putin la noi, care tin seama de ea (citeste toata pagina) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128898&whichpage=10

Aditzu..din ce am citit par seriosi si acu, s-o spunem pe aia dreapta numai noi romanii suntem capabili de lucruri de genul furat date si restul, alegerea iti apartine, eu m-am bagat.

Irina.. din pacate nu stiu cum sa te ajut, eu nu am facut niciodata analiza,am citit ca este crescuta in endo, chiar multe persoane au fost indrumate pe o pista falsa din cauza asta.
Maine am sa caut mai multe poate te ajut cu ceva
"Nivele usor crescute, tranzitorii, pot fi inregistrate si in anexite acute, endometrioze, peritonite, pancreatite acute, colelitiaza, colecistite, hepatite acute, cronice, insuficienta renala."doamne ajuta sa fie bine

Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimista
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Sara buna!
Beatrice sincere condoleante! .Incearca sa le pui intr-un sertaras, deoparte, pt mai tarziu...greu, dar acum chiar e nevoie sa te concentrezi pe tine si pe samburel, care nu mai e chiar asa samburel
Aditza imi pare rau de catel.tinem pumnii sa vii cu doo linute!
Maduta imi place semnatura ta
Hera, Monica multam fain! Si eu mi-s singurica si tot asa voi fi si dc mai ne da DD inca un BB. Eu astept doo chestii sa se intample anul asta, dintre care una e sa mergem in vacanta, sa ne refacem creierii, noi astia mari si pe a mica sa-o insorim si balacimsi sa-o intarcam, sper prin vara, neh?shhhhhhhhhhhh nu -i spuneti Hera imi pare rau ca te simti rau, uof!macar e semn bun ca sarcina e ok!Mananci la timp?
Irina voi intra si eu zilele astea sa citesc ce ai pus si iti multumesc ca ne-ai informat si pe noi!Legat de CA sunt doua fete care au activat la noi carora le-a iesit ft mare aceasta analiza. Chestia e ca in princip ar trebui sa ai endo pe ovare, in zona lor, ca sa fie relevanta. Chiar si sub forma de chisturi. Nu uita:inclusiv o simpla menstruatie poa sa o creasca fals. Fii atenta la ce ti se intampla pana ai un raspuns corect, dar nu te gandi la prapastii asa de mari. Curaj ca o sa fie bine!
Ellysor pe forum am citit despre dr tau si asa am aflat ca are o prob (MARE! )cu clisuteleIntre noi fie vb si eu o am acum dar doar cu ale meleParca pt FIV era cautat, de endometrioza nu am citit nik legat de dansul. Nu are treaba endometrul, dar endomterioza este si o disfunctie hormonala grava...deci dereglari de tot felul in orice faza a ciclului menstrual, depande de la pers la pers. Sunt simptome pe care le avem mai multe si altele pe care unele nu le au deloc.Bafta!
Alina aste-s chestii de care ne-am mai prins noi, ori citite ori patite...si eu pt un FIV mi-as face tot ce se poate face. Forumul e chiar extrapus la punct acum cu info inclusiv cu ce sa faci in caz ca mai exista o belea.
aaaaaaaaaa.Stiti ca am zis ca intentionez sa-mi iau din DM si sucul de rodii-ala medicinaleu am problema cu rodiile de cand luam pastilutele de slabit, care contineau si pomegranate-rodii.Si am eu un feeling ca de la ele nu m-am mai balonat pe perioada adm de pastilute. Cu balonarea sunt horror inclusiv cand ovulez ma fac cat cimpoiu. whatever...ideea e ca e bun pt uter si am citit ca si pt gigei si circulatia sangelui si la cuci
Mada inca o chestie:ce gust are Flavinul? Nu vrei sa facem schimb, iti dau eu nonipe bune are un gust noni de ti se strepezesc si matele, iac!!
NB iubitele!Gabita ai spus ca vei fi nelipsita, ne-ai dat un ceai si o cafea si dusa-ai fost cu tot cu ibrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lucia asta e si problema mea sunt singura cuc aici in Bucuresti si nu m-as indura sa dau nici un copil la bunici in provincie. Si pe mine ma mai apuca disperarea uneori ca ce voi face cu doi copii asa de mici. Dar ne-o ajuta Dumnezeu si om izbuti.
De mancat mananc si apoi greturi arsuri, dar dehhh trec ele. Semn ca tot fata e, dc asa a vrut Dumnezeu.... Eu mi-as dori baiat...dar no coment sanatos sa fie orice ar fi.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna fetelor! Am mai scris la voi....prin ianuarie! Pe atunci nu eram asa de "bine informata"! Acum nici macar nu stiu pe ce topic sa mai intru....unde m-as incadra.....stiam ca am endometrioza de 10 ani....am intrat la voi si am vazut ca se poate face bebe si asa....chiar am inceput sa tin un soi de regim.....eram mai increzatoare....pana a venit marea bomba! Stiti vorba aia "cate bube rele/Toate-n fundul babei mele".....cred ca despre mine era vorba! In urma unor investigatii mai amanuntite am mai aflat cate ceva....ca am hidrosalpinx bilateral.....trompele au 4 cm grosime...asadar trebuie scoase...si cum nu erau de ajuns toate problemele astea...ultimul rezultat a fost AMH.....se pare ca sunt f. aproape de menopauza cu toate ca abia am implinit 34 de ani......valoarea mi-a iesit 0,11. M-am hotarat sa ma operez.....oricum n-am ce face cu trompele alea inflamate si pline de lichid.....si dupa voi face FIV. Cu moralul stau nesperat de bine!
Acum deja mi se pare ca endometrioza e problema mea cea mai mica....doar suntem "prietene" de multa vreme.....totusi mi-e teama de ea.....s-ar putea sa am sansa sa fac un singur FIV cu ultimele outze ale mele.....si n-as vrea sa-mi strice ea planurile! Oricum cred ca de la endometrioza mi se trag toate... Sper ca Dumnezeu nu va uita de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
alina06st iti multumesc tare mult. Ti-am trimis si un PM.
am notat....multumesc inca o data

bea sincere condoleante

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Hopefull, am incercat sa-ti scriu mesaj privat, dar nu ai dat nici e-mail-ul si nu ai activat nici pm-ul.
mergi la parintele Iordache de la Biserica sf. Spiridon cel Vechi de la Principatele Natiunilor Unite(vad ca esti din Bucuresti). E f. ocupat, dar seara dupa slujba(luni-miercuri-vineri) sta si asculta pe fiecare in parte. Iti va spune ce ai de facut!!merita incercat. Este un pic mai dur in canonul pe care ti-l da. Incearca sa-l tzii cat poti si tu si sotzul.

10+

Mergi la inceput