Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela74 spune:
Scuze fetelor,nu stiu ce se intimpla cu calc.meu.Merge ca naiba.
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
aditzaC spune:
bea....eu nu aveam pana acum un an si ceva dureri de stomac atunci cand imi venea cm-ul . Imi amintesc perfect cum acum 1,5-2 ani ( doamne ce a trecut timpul ) cm-ul ainceput sa debuteze cu dureri infernale de stomac , dureri ovare , aveam senzatia la un mom dat ca ma sufoc ,si cand respiram ma durea ( atunci probabil a inceput sa am endometrioza si astea erau reactiile ei ). In timp ...dupa operatie cu tratamentele urmate aceste dureri s-au mai diminuat , insa nu au disparut complet . Oricum ideea este ca am trecut de la o stare fff proasta ( la cm ) la o stare acceptabila , luan asta a fost superrrr ok . Am avut dureri in prima zi ..si putin in a doua , in rest am fost fresh , eu care nu ma ridicam din pat , stateam cu sticla de apa fierbinte toata noaptea ...ehe prin ce mai treceam ....luna asta nici de sticla n-ama vut nevoie . si am luat decat o pastila de tador si un algocalmin .
alina .....da ai dreptate nu mai poti astepta , nu stiam ce varsta ai , eu anul asta fac 26 ani ( waw ce batrana sunt
) si de aceea zic ca pana pe la 30 ...30 si un pik pot astepta cu FIVUL ....dar eu zic ca nu voi avea nevoie de asa ceva
.....imi tb liniste , fara stes , agitatie si suparare , sper sa reusesc sa ma linistesc.Misto tb asta cu acunpuctura.....as incerca si eu .
lucia...pe langa toate cele am avut si mai am si dureri de cap , asta e ce sa facem trecem noi si peste . sa ne mai tii la curent
app de tranzit .....ehe eu am probleme cu constipatia in general , insa la cm ....am tranzit , uneori cu dureri alteori fara .
daniela74...si eu am cm de 5-7 zile ....nu cu flux de ex am flux in primele maxim 3 zile , apoi ma lalaie asa cateva zile cate putin ....in leg cu petele maronii sunt normale nu-ti face probleme si nu sunt neaparat de la endometrioza ( ex fina mea dupa nastere a ramas cu petele astea si inainte de nastere le avea si nu are endometrioza ) si am auzit foarte multe fete ca au aceste chestii maronii, si eu am .....in special la sf cm-ului .
in rest ....mai nimik mai fetelor .....vreau sa se faca cald si frumos afara
va pupik pe toate
mada23 spune:
Daniela..
imi pare rau prin ce treci, nu stiu daca ai facut profil trombofilie si profil antifosfolipidic, sfatul meu ca nu ar strica sa le faci, endo merge mana in mana si cu alte balarii, mai ales ca ai un FIV esuat si o pierdere.
Scurgerile pot fi si de la o dereglare, cu hormonalele cum stai? poti sa iei niste naturiste sa mai reglezi treburile pe acolo, organismul sufera.
Nu uita de profile (in caz ca nu le-ai facut), sunt foarte importante daca pleci spre FIV 3, multe veterane in ale FIV-ului dupa mai multe esecuri le-au facut si au aflat care era cauza.
Tinem pumnii sa vii cu vesti bune.
pentru fete
aaa era sa uit
Boobulina...

felicitari pentru reusita sotului
, vineri l-am si auzit la radio
mi-a placut mult, FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista ![]()
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
beatrice75 spune:
Fetelor, eu plec in Austria luna aceasta pt dublu test de sarcina ca vreau sa fiu sigura de tot, avand in vedere ca iau pastile in sarcina si atunci voi intreba mai multe si de endometrioza asta nenorocita.
9+
daniela74 spune:
Aditza_C,Mada23 multumesc fetelor.Am facut analizele pt.trombofilie si multe altele,toate bune. Nu sint sigura de profilul antifosfolipidic-poti sa-mi explici ce este,ce analize?Te rog.

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
xdidi spune:
Hristos a Inviat
va imbratisez pe toate , asa virtual,....ce sa zic nu prea am avut timp sa citesc din urma decat asa pe sarite
...despre acupunctura nu stiu ce sa va zic decat ce pe dr. o cheama wang si are acbinet undeva pe langa ambasada chinei...asta era prn noiembrie cand am fost eu la tutu, deci adresa este : Intrarea murmurului nr. 2-4 si tel. 0726221263,
mentionez ca eu n-am ajuns la ea ci doar la homeopata recomandata de dr. tutu....insa n-am continuat cu ea pt ca mi-am rezolvat problema fara nici un tartament alopat sau alternativ
m-am destresat atat si de 4 luni am cm![]()
Fetelor promit sa va citesc din urma acum am fost ocupata de sarbatori si sapta viitoare cunun iarasi asa ca nu promit ca cititul se va intampla pre curand, dar daca vor fi stiri extraordinare la adresa mea voi intra sa le impartasesc..ca de acum am inceput si eu sa numar luni, zile , ovulatii etc....![]()
va puuuup

Ps: Bea forza!!!!!!!
didi
lucialu spune:
Beatrice va tin pumnii sa va intoarceti acasa cu vesti BUNE!!!
Eu sunt in butoi. Mie mi-a venit CM de Florii si m-a tinut pana in sambata de Inviere. Iar de sambata asta, adica de 3 zile sangerez. Si trebuia sa fiu la ovulatie cica. A inceput timid, ieri am pus un tamponel de zi, azi doua tamponele...am ajuns la un flostomoc de vata, iar acum pt ca m-am patat rau am treut la aripioare. Sunt...pe mine.Curge ciocolatiu inchis rau spre negru si uneori apare si sange rosu cu cheaguri.Nu am dureri mari si continue, slava Domnului!
Sunt speriata si nu vreau sa merg la dr, ca imi da precis pilule si imi bag picioarele in ele.
Mi-am cumparat suc de noni din DM, am dat 165 Roni
, 1 L. Mi-am luat si aloe vera tot de acolo, suc. Sunt BIO si 99% fruct.In schimb aloia pot sa mi-o pun in dulap ca n-am voie cat alaptez.
Ce mama naibii sa inteleg? Chiar a revenit endo in forta?
Care aveti pui si ati alaptat...si v-a venit menstra mai tarziu fata de data nasterii(la cateva luni bune), ati avut sangerari din astea ciudate la inceput? E endo sau inca tre sa se regleze menstra?
Ah! aloia m-am decis la fata locului sa o iau cand am vazut-o, dar in schimb am vazut tot asa un suc de rodii(tot ce spun e naturescu, sucul pur fara nimic altceva, fara conservanti si alte tampenii). Nici pe ala nu am voie cat alaptez sa il iau, dar intentionez imediat dupa sa mi-l iau. Toate promit mult.
Va pup iubitele!Mai intru ca astept si eu o manuta de ajutor de la care stie ceva si sa fiu si mai ghini dispusa...sper sa-mi treaca porcaria asta de sangerare.
Monica9 spune:
Lucia imi pare rau de probleme dar eu zic sa nu te sperii, la unele femei e mai ciudat primul ciclu. Nu cred sa fi revenit endometrioza asa rapid, mai ales ca n-ai avut ciclu timp asa lung. La mine a venit dupa 13 luni si a fost destul de normal. Dar am o prietena la care i-a venit dupa 2 kuni de la nastere si in prima perioada avea sangerari si la 2 saptamani distanta, deci cred ca e ok. O sa se regleze in timp. Si mi-am adus aminte ca mie aici mi-a recomandat ginecologul Mirena sau pastile, dar deocamdata nu am inceput sa le iau. El zice ca Mirena e foarte bun ca sa reduci sansele sa revina endo si tine cam 5 ani. Eu am ales pastilele si o sa vad mai incolo daca o sa vreau Mirena aia minune, nu sunt hotarata.
Eu n-am mai avut timp de scris ca iar avem probleme, Sophia nu vrea sa manance din cauza refluxului si ma chinui sa pompez si ii dadeam cu siringa ca n-a vrut nici biberon. Acum parca incepe sa-si revina asa ca sper in cateva zile sa fie mai bine.
Va pup!
mada23 spune:
Daniela.....uite "Profil sindrom antifosfolipidic" (pret 210 ron la synevo) - contine: anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM.
uite si o descrierere www.eva.ro/sanatate/sarcina/cauzele-avortului-spontan-sindromul-antifosfolipidic-articol-3861.html" target="_blank">aici
Chiar daca ai zis ca ai facut iti descriu si acest profil sa vezi ce contine "Profil trombofilie ereditara II; (pret 690 ron), contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden (obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR), mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C, daca iese pozitiva se va face si analiza homocisteinei pt a vedea cat de grav este afectat organismul).
Lushicule...
poate e doar primul ciclu asa, ca sa tragi o concluzie trebuie sa vezi si a doua menstruatie. Eu pot sa ma laud ca am avut o z1
fara dureri, e al doilea ciclu de cand iau Flavin si extract din brocoli, si se pare ca-mi fac bine, plus ca luna trecuta am simtit miscari de trupe pe ovarul puturos care face outze de aur, zic eu
, inundatii primele doua zile se curata tot si apoi max in z5
.Succes cu noul suculet
Bea...
tinem pumnii sa vii cu vesti bune
Didi..
sa traiasca nuna mareeeeee 

Aditza...
tinerica noastra, ce as vrea sa mai am anii tai
, un remediu foarte bun pentru calmarea durerilor de stomacel e ceaiul de obligeana(vrac nu pliculetze), macerat la rece, o ligurita de planta intr-o cana de apa rece de seara pana dimineata, apoi se bea in cursul zilei cate o gura inainte si dupa masa. Eu aveam dureri crunte stateam ghemuita cateva ceasuri inainte de cm si cand ma suparam, nu am mai avut probleme de ani de zile dupa o cura de ceai.
Monica..
albastrelele 

Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista ![]()
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
aditzaC spune:
neataza dragelor
bea..iti tin pumnii 
xdidi
....nasesti ? sa va fie de bine ....imi dau seama ca esti f aglomerata ! 
lucia
...imi pare rau ca nu esti ok , si eu sunt de parere ca nu tb sa iti faci mari probleme , e normal sa ai un cm asa tinand cont ca ai nascut .
daniela
Mada
..toata lumea imi zice acelasi lucru
, oare eu sunt cea mai mica dintre voi ?
madutzule
ce faci uibita ? esti ok ?
Dragele mele eu nu am mari vesti ...raportez ziua 6 cm ...sunt pe terminate ( nu se lasa el pana nu mai pica acolo ceva ceva ) ...dar sunt multumita pt ca luna asta a fost super ok , fara dureri si alte simptome. Am inceput sa iau Donavital si cred ca starea de bine s-a datorat si lui . In rest sunt cam necajita catelul meu nu se simte bine de vineri mergem zilnic cu el la doctor , este grab din pacate si incercam sa il salvam . Maicamea este terminata , planga non stop ....

. Speram sa isi revina .
va pupik dragelor si va doresc o zi frumoasa !