Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)
Raspunsuri - Pagina 10
vasilasanita spune:
Lucialu, da Doamne sa nu am endometrioza, dar multe simptome mai am descride voi, mai ales ca veni vorba si de tranzit.... PE de o parte sper sa fie o chestie minora si sa rezolve si sa pot face un bebe.
Beatrice dupa cata vreme ai ramas insarcinata dupa terminarea dipherilenului, parca te am intrebat. Pupici tuturor!!
Dumnezeu ne va ajuta!
beatrice75 spune:
In noiembrie mi-a revenit Cm si in februarie am avut marea sansa sa raman natural, numai ca mi s-a declansat o hipertiroidie si sunt nevoita sa iau pastile pe toata durata sarcinii. 
alina06st spune:
Speranta, fac acupunctura la Pitesti cu o dr chinezoaica. Tipa vine din Bucuresti doar in week-end la noi. O sa sun sa intreb unde lucreaza in Bucuresti. O cheama Catalina Wang. E simpatica, vorbeste foarte stricat romaneste, dar de fiecare data tine sa te intrebe ceva: cum te mai simti, ce lucrezi... Si crede atat de multa ca acupunctura ei rezolva orice, incat te face si pe tine sa crezi.
Acum eu nu sunt dusa cu capul, stiu ca problemele mele cu trompele nu prea le poate rezolva, dar cred ca ajuta la FIV. Am citit ca in Canada se recomanda pacientelor care fac FIV sa faca si acupunctura.
beatrice75 spune:
Nu stiu daca este aceiasi, Didi stie mai bine, dar Wang e f bine cotata si la noi in Bucuresti. Foarte buna acupunctura, intr-adevar!As fi facut si eu, dar la gravidutze nu se baga nimeni!si eu am facut!Nu la ea, anul acesta am facut la Stat!Ca in Buc exista si asa ceva![]()
alina06st spune:
Lucialu, multam ca mi-ai povestit ca si tu ai avut perioade cu ciclu mai redus. Eu voi mai vorbi cu medicul de la fiv inca o data si daca o tine pe a lui, ca n-are rost, o sa fac ca el. Ma gandesc ca o sti si el ceva. In plus am citit ca la noi, cele cu endometrioza, nu prea sunt recomandate operatiile pt ca favorizeaza raspandirea endo. O fi...
daniela74 spune:
Buna fetelor
Vin si eu la voi cu o intrebare,va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine.Pe scurt:am doar un singur ovar ,o trompa care nu functioneaza si bineinteles endometrioza.Am facut 2 fiv-uri,primul nereusit,iar al 2-lea sarcina oprita din evolutie.Problema mea este urmatoarea,dupa cel de al 2-lea fiv,cind vin uritii nu se mai termina,adica 4,5 zile de scurgei maronii inainte si dupa.M-am saturat
.Am si niste dureri de burta crunte 
Ce parere aveti,helppp.
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
beatrice75 spune:
Asa aveam eu, Daniela, scurgerile maronii inainte si dupa, dr a zis ca de la endometrioza
9+
daniela74 spune:
BEATRICE 75,multumesc.Pe mine ma enerveaza la culme si-mi fac tot felul de probleme,ma gindesc sa nu cumva sa-mi mai fi aparut un chist la ovar acum cind ma pregatesc de un nou fiv.O sa merg la doctor doar pe 23,sper sa fie bine.Vad ca esti graviduta,iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.MERCI 

DOAMNE AJUTA
daniela74 spune:
BEATRICE 75,multumesc.Pe mine ma enerveaza la culme si-mi fac tot felul de probleme,ma gindesc sa nu cumva sa-mi mai fi aparut un chist la ovar acum cind ma pregatesc de un nou fiv.O sa merg la doctor doar pe 23,sper sa fie bine.Vad ca esti graviduta,iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.MERCI 

DOAMNE AJUTA
speranta2008 spune:
buna
alina06st -ti-am dat un PM...cu multe intrebari.
multumesc de ajutor
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)