Guilty Pleasures
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Toata lumea stie ca va uitati la TV si ca mincati seminte..astea sint lucruri care se pot masura. ok?...deci nu e nimic de ascuns aici.
trebuie sa spuneti ceva ce nu se poate vedea...ce este ascuns cu grija.
in singuratate bagati degetul in nas?
kariguld spune:
aha, aici era cu pacatele ascunse?! ieri am pacatuit....mi-am cumparat o matura de paie, cu coada lunga. vine soacra in vizita si sa vada ca am activitate.
pacatul meu cel mai cel, e ca mananc schwarze schokolade, zilnic la ora 11.
hai mai guestus, eu cateodata bag degetul in nas...... dar tu , ce pacate ascunse ai? vad ca ai luat cartonas, e pentru lucruri ascunse?
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
ah si am uitat sa mai spun ceva, cand veneam spre casa dimpreuna cu maturoiul ma intrebat in Uban o doamna mai in varsta ce fac cu matura,
"Ich bin Hexe!!!"
PS Hexe-vrajitoare
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
moniboni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Toata lumea stie ca va uitati la TV si ca mincati seminte..astea sint lucruri care se pot masura. ok?...deci nu e nimic de ascuns aici. trebuie sa spuneti ceva ce nu se poate vedea...ce este ascuns cu grija. in singuratate bagati degetul in nas? |
Daca noi in singuratate... voi in public...
Allure spune:
imi plac filmele siropoase
alea cu Meg Ryan...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Gia spune:
citat din mesajul lui Guestus Toata lumea stie ca va uitati la TV si ca mincati seminte..astea sint lucruri care se pot masura. ok?...deci nu e nimic de ascuns aici. trebuie sa spuneti ceva ce nu se poate vedea...ce este ascuns cu grija. in singuratate bagati degetul in nas? |
Aici nu te-ai prins... ca pt femei mancatul de ciocolata pe ascuns e mai rau decat scobitul in nas (pe care il executa toata lumea in intimitate) pt ca ingrasa
Chuny spune:
Un subiect mai vechi pe tema asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=121577&whichpage=1
deschis pe cand era gravida cu Anna si pacatuiam la greu :-))
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
aniela23 spune:
citat din mesajul lui Guestus trebuie sa spuneti ceva ce nu se poate vedea...ce este ascuns cu grija. in singuratate bagati degetul in nas? |
Aici vorbim de guilty pleasures, iar bagatul in nas nu e chiar asa placut:). Cred ca nu ai formulat bine intrebarea...