Guilty Pleasures
Ei.... nu va ganditi la prostii...
Mi-am amintit de un top care era pe Antena 2 parca si m-am amuzat tare.
E vorba despre anumite placeri de care nu suntem foarte mandri.
Mie, de exemplu, imi place la nebunie sa mananc seminte si sa citesc carti proaste. Sau sa ma uit la filme proaste (de genul...el era fratele, nu mama, unchiul traia cu o cumatra si varul de-al doilea era insurat cu un cumnat - nu telenovele, sa fie clar). Sau sa ma uit la show-uri cu barfe din showbiz. Intotdeauna cu seminte...
Si-mi mai place sa citesc presa mondena on-line... de data asta nu cu seminte ci cu covrigei Mini Brezel cu sare....
Nu c-as avea timp sa fac toate astea, dar....
Bagati din top ca-s tare curioasa....
Raspunsuri
ad_rianna spune:
suuuper tare!!!
eu cand sunt singura acasa si nu ma vede nimeni ma uit la (vorba vine) reality show-urile alea penibile gen "vreau sa ma casatoresc cu tine", "sa te prezint parintilor", "fata lui tata" si altele tot de genul asta ....aaaa si tot cu seminte....sau ma joc pe calculator!!! de asta era sa uit! poate sa mai astepte, il fac in prezenta sotului
aniela23 spune:
din pacate singura mea quilty pleasure este citirea forumului asta f tarziu in noapte. Chiar nu am timp de altceva. Adica mai am timp din cand in cand sa ma uit la cate un film,sa dorm (uneori mai mult de 8 ore pe noapte),sa citesc o revista o data pe luna (ca doar la una am abonament), dar pt alea nu ma simt vinovata:).
ina_nz spune:
Nu pot intra intr-un magazin de incaltaminte fara sa imi cumpar macar o pereche.
Am zeci de perechi, sunt in criza de spatiu, dar tot cumpar.
Mai rau e ca ii port pe toti prin rotatie si nu reusesc sa stric/arunc in ritmul in care cumpar.
Mindy spune:
cand eram in Ro si cumparam paine muscam din ea, cand ajungeam acasa era mereu ciuruita.
aici e mereu in punga dar tot la fel fac, neaparat fur cate un coltisor, pe furis sa nu ma vada nimeni
semintele si mie imi plac dar mananc tare rar, si imi place sa ma uit pe canale de decoratiuni interioare, vanzari case si food chanel.
Tisina spune:
Prajiturile cu ciocolata , astea sunt slabiciunea mea. As manca in nestire. Si mananc mai pe furis, ca nu vreau sa dau exemplu prost copiilor, care primesc dulciuri in mod organizat, doar dupa masa, si nu din astea "gustos de nocive", ci mai "light". Bine ca macar ei au apucaturi bune!
XIO spune:
Dulciurile, cumparaturile...
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
baby-boom spune:
Mda..croisantele cu cioco, alea adevarate, proaspete...si Crimele din Midsommer
Spor la pacatuit!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
danitin spune:
Sa mananc cate o felie de pita cu ceva noaptea tarziu, cand stiu ca ingrasa zdravan, dar parca niciodata nu e mai delicioasa decat atunci
Sa ma joc pe calculator
Sa mai fur 10 minute de somn dimineata, cand aud ca sotziorul face cafeaua, duce catzelul afara si trezeste copilul
mina spune:
Serialele de pe Hallmark, seara tarziu, alea de poti sa le vezi si de la jumate ca tot intelegi. Te uiti la ce fac altii, te gandesti la ale tale sau nu te gandesti la nimic....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it