Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 20
iahim spune:
Nu exista durere mai mare decat despartirea mamei de copil...Este infiorator!Condoleante familiei indurerate.
mife spune:
Drum lin, Carmen!
E infiorator ce i s-a intamplat. Cat despre reactia firmei, nu ma mai mira nimic:
""Pontajul ei arata ca muncea īn jur de opt ore si jumatate pe zi. Se mai īntāmpla sa stea si zece ore, dar rar."
Cristina Mititelu Mihoc
vicepresedinte la Ipsos Interactive Services"
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Bucuresti-Carmen_Ciciu_nu-si_va_mai_reveni_niciodata_0_223178282.html
flavia maria spune:
Dumenezeu a avut mai mare nevoie de ea...de acolo de sus ii pazeste pe cei dragi!
Condoleante familiei!
paula2003 spune:
Pontajul! Eu am muncit la patron si niciodata nu am figurat ca stau mai mult de 8 ore. (stiu ceva de o lege de maxim 48 ore pe sapt. si nu trebuia sa depasesc legal orele). Nu am fost platita niciodata si munceam 12 ore zilnic. Sotul meu munceste zilnic peste 10 ore si nu scrie nicaieri ca sta mai mult de 8 ore, dar toti stiu ca sta peste program. Un nesimtit, fara frica de Dumnezeu, asta este acel patron. Pun pariu ca dupa ce a facut disponibilizari nu i-a primit un salariu dublu pentru munca prestata. Nu cred ca i-a dat nimic in plus la salariu. Frica sa nu ramana fara job, asta o facea sa muncesca mai mult.
A lasat 2 copii pe drumuri.
Eu vreau sa cred roxy ca totul depinde si de noi toti, daca luam atitudine. Este greu cand te traga de fusta si sa te strige ca vrea mancare, haine, gradinita...si nu ai, dar nici sa trecem indiferenti pe langa caz. Nu este singurul caz de acest gen. Nu am vazut nici o autoritate sa faca ceva, controale, verificari, normari... Nu si-ar mai permite unii sa te tina peste program.
Imi pare foarte rau de micuti, este cumplit sa cresti fara un parinte, dar mai ales fara mama. Mama stie cand este nevoie de ceva, cand sa te pupe, sa te stranga in brate, si sa te apere de ce-i mai rau. Nu spun ca nu ar fi si taticii buni, dar ei sunt mai reci si nu au al 7 simt.
Cuvintele sunt de prisos. Doamne ajuta sa se odihneasca in pace, sa ai grija de cei 2 copii si de sotul ramas singur.
maya71 spune:
UN GAND BUN CARMEN si cu sufletul stiu ca esti printre noi...
O ce har s#259; #351;tii c#259; Domnul te iube#351;te
O ce har s#259; #351;tii c#259; e#351;ti īn bra#355;ul S#259;u
Chiar cānd sim#355;i c#259; tot īn jur se n#259;ruie#351;te
Tu s#259; ai pace īn inima ta mereu
maya71 spune:
O ce har sa stii ca Domnul te iubeste,
O ce har sa stii ca esti in bratul sau
Chiar cand simti ca totul se naruieste
Tu sa ai pace in inima ta mereu.
ANITA75 spune:
Dumnezeu s-o ierte si sa aiba grija ce acei copilasi neputinciosi!
mai fetelor care aveti serviciu sresant, aveti grija de voi
pacat de ea ca era tanara avea viitorul inainte...Condoleante familiei si putere multa ca trebuie
oanka80 spune:
Sincere condoleante familiei indurerate si mult incercate!
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
paticut spune:
Tacere, lacrimi, durere, asta simtim cu totii.. dar ce poate fi in sufletul celor ramasi acasa??
Odihneste-te in pace Carmen si drum cu lumina!
sot si tata de gemeni: iti doresc putere, credinta si iubire.. de asta au nevoie puii vostri!!
Fie-i tarana usoara!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 7+