Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 21
cami_antonia spune:
si eu am muncit 2 ani de am rupt la o editura
am spetit
si acasa si la munca
si noaptea si ziua
si nu eram inca maritata si nu aveam bebe
si abia faceam fata
desi sunt o fire foarte energica
si slava domnului ca pana la urma m-au dat afara
ca eu continuam
e f greu
sa fii la timp gata cu un proiect
practic eram la munca mai mult decat acasa
ajunsese sotul sa vina sa manance cu mine acolo
va dati seama?
offfffffffff
draga de ea
nu trebuia sa plateasca cu viata
viata unui om e mai presus de orice
DAR EU AM INTREBAT SI LA ODISEE EI
NU STRANGEM NISTE BANI?
SA AJUTAM FAMILIA?
NU TREBE NIMIC LA MICUTI
SA FACEM O CHETA CEVA
CA SUNTEM MULTE
SA COMPENSAM MACAR PUTINNNNNNNNNNNN
MACAR SA PLATIM BONA
PENTRU URMATOARELE LUNI
CAT TATI MAI MERGE LA MUNCA
SAU PANA IA O DECIZIE
SA FACEM CEVAAAAA FETELEEEEE
cine e mai apropiat de familie si poate intreba????
roxy sunt total de acord cu ce ai spus
noi am pomenit-o azi la sfanta liturgie
sa se odihneasca in pace
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
paula2003 spune:
ANITA75, este greu daca nu compesezi cu venitul sotului. Eu nu o condamn, stiu cat de greu este, nu are nici o vina Carmen. Si-a dorit sa aiba un job, an de criza, poate nu avea nici sotul suficient sa le ajunga. Este foarte greu in zilele noastre sa ai un job si sa nu fie nici prea stresant.
Nu pot sa va explic cat de rau imi pare de ea, tineretea ei si de cei 2 copii.
Gina2008 spune:
CONDOLEANTE FAMILIEI! Sunt mama de un puisor si ma uit la el cat de multa nevoie are de mine. Offf... mi-e atat de mila de copii ei, mi se rupe sufletul! Tati, ai o mare responsabilitate de acum incolo. Sa te intareasca Dumnezeu si sa poti fi si mama si tata!
Cand o sa aiba grija statul de mame? Cand o sa fie ele compensate asa cum trebuie?
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
dulcetica spune:
Imi pare foarte rau!
Sa aiba grija Dumnezeu de copii si de tata ,sa-i poata creste.
Odihneasca-se in pace!
tamyra spune:
Condoleante familiei
DOAMNE ai grija de aceasta familie greu incercata
....mi-e cumplit de greu sa-mi imaginez ce durere imensa e in sufletul lui de TATA....ma rog pentru el si gemenii lui dragi
Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia si eu am muncit 2 ani de am rupt la o editura am spetit si acasa si la munca si noaptea si ziua si nu eram inca maritata si nu aveam bebe si abia faceam fata desi sunt o fire foarte energica si slava domnului ca pana la urma m-au dat afara ca eu continuam e f greu sa fii la timp gata cu un proiect practic eram la munca mai mult decat acasa ajunsese sotul sa vina sa manance cu mine acolo va dati seama? offfffffffff draga de ea nu trebuia sa plateasca cu viata viata unui om e mai presus de orice DAR EU AM INTREBAT SI LA ODISEE EI NU STRANGEM NISTE BANI? SA AJUTAM FAMILIA? NU TREBE NIMIC LA MICUTI SA FACEM O CHETA CEVA CA SUNTEM MULTE SA COMPENSAM MACAR PUTINNNNNNNNNNNN MACAR SA PLATIM BONA PENTRU URMATOARELE LUNI CAT TATI MAI MERGE LA MUNCA SAU PANA IA O DECIZIE SA FACEM CEVAAAAA FETELEEEEE cine e mai apropiat de familie si poate intreba???? roxy sunt total de acord cu ce ai spus noi am pomenit-o azi la sfanta liturgie sa se odihneasca in pace SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca DOAMNE AJUTA! DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com |
este o fata care a vb cu sotul ei si a zis k maine se duce sa deschida contla banca si ne da toate datele.
a deschis sub aici numai k a fost mutat la anunturi umanitare
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta