Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Drum bun, Carmen!
Vom incerca sa ne stapanim lacrimile, pentru a-ti face calea mai usoara .
RAMONELLA spune:
Dumnezeu sa o odihneasac in pace si sa-i dea multa putere familiei sa treaca peste aceasta nenorocire!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
Ioana5255 spune:
Sincere condoleante familiei! Carmen sa te odihnesti in pace si sa veghezi asupra familiei tale de sus din Gradina Raiului.
Mi se pare revoltator, ca vicepresedinta firmei a declarat, ca a murit printre altele, pentru ca avea 2 gemeni acasa si asta era un factor mare de stres. Rusine companiei Ipsos!
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ilinca_M. spune:
Cat de dureros si de nedrept...copilasii ei o vor mai vedea de-acum inainte doar in poze, in acele poze pe care le-am vazut si eu si in care radia mereu de fericire...tanara si frumoasa...
Nici nu pot sa-mi imaginez ce-o fi in sufletul familiei...Condoleante!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
crissandrada spune:
Atat de trist . E o tragedie ce nu te lasa indiferent.
Sincere condoleante familiei.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Mi se pare revoltator, ca vicepresedinta firmei a declarat, ca a murit printre altele, pentru ca avea 2 gemeni acasa si asta era un factor mare de stres. Rusine companiei Ipsos! |
Nu am citit tot, dar nu m-ar surprinde sa vad ca au spus ca angajata a cerut mult de lucru, nu ei au impovarat-o pana la colaps.
Carmen va avea mai multa liniste acum. Odihneasca-se in pace! Sincere condoleante familiei.