Cirese de mai-iunie 2006(75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Buna,
Stefan nu a lipsit nicio zi de la gradi anul acesta, acum e frumos afara si stam mai mult in parc cand iese de la gradi, de prin martie nu a mai fost racit, sper sa o tinem tot asa. Acum ma lupt cu cel mic ca nu mai vrea sa pape fructe: ma lupt e un fel de a spune - ii ofer lingurita, o inghite pe prima, apoi isi baga degetul in gura si pap eu tot Azi incerc varianta compot sa vedem ce succes avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salut!

Noi suntem in continuare bine, tinand cont ca de anul trecut n-a mai primit antibiotice, iar toamna trecuta doar odata. E vesel, razacios, si vad ca s-a adaptat la gradi, nu-mi mai plange, mai spune intr-o doara asa, c-ar vrea sa stea acasa cu noi. Dar nu se mai intristeaza cand il las acolo. Si face activitile lor cu placere, vad ca invata si poezii... iar cand il iau, trag de el ca "sa mai stau putiiin"

Wapi, nu stiu ce sa zic cu mancarea celui mic... da-i ce-i place si stii ca mananca. Si Andrei a avut perioade cand nu manca muulte, doar piure, mamaliga, orez, oua si paste... si de-astea-i faceam. L-a tinut vreo doua luni, pe la 2,6 ani, dupa aia a inceput sa manance si mancare gatita, apoi ce mancam noi. Pur si simplu l-am lasat in pace. Mancam impreuna la masa, noi mancarea noastra, iar el ce-i faceam separat. Deci a fost mai rau decat la tine. Nu-i mai da fructe daca stii ca nu le mananca, cel putin pentru un timp.

Andrei, tot asa pe la 2-3 ani incepuse sa refuze si singurul fruct pe care-l manca aproape zilnic - banana - vreo 6 luni, poate mai mult n-a pus gura pe ea.... apoi in timp a inceput sa manance piersici, caise, prune, mere, pere... si-a reinceput sa manance si banane, dar mai rar, asa... la saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Va pup pe toate fetelor si fireste si pe copilutii din dotare!

O citeam pe Oana care se plangea de timp lipsa si cauta metode prin care sa simplifice..totul!
Metode nu exista Oana. Cel putin eu nu stiu. E doar o rutina chinuitore cu mici franturi in care te bucuri de ce ti se intampla tie sau cand ii multumesti pe pici..In rest toate se deruleaza in acelasi fel in fiecare zi: trezire, imbracat 2 pici, masa (daca reusesc sa-i aduc la masa), eu imbracat pe graba cu ce apuc (machiajul e lux) apoi lasat pici mici acasa cu mama, pici mare la gradi, birou, acasa, masa, dus, schimbat, somn...asta in zilele usoare..in zilele dificile trebuie sa ma organizez sa-i duc la cursuri la FTK si la engleza pe cel mare..

Pentru noi nu exista timp, poate doar seara/noaptea cand mai reusesc sa-i las la bunici, dar am de tras cate 1-2 zile dupa cu oboseala.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT!

Multa sanatate, fericire si multe bucurii pentru si de la ingerasii vostri!

Andrei inca doarme, dar sigur l-a asteptat pe , asa ca, atunci cand se trezeste e primul la brad. Si-l asteapta cateva jucarioare frumoase.... mmmmm, abia astept sa-i vad reactia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sarbatori fericite tuturor [

Si la noi a venit mosul, cadourile sunt magice pentru toti - datorita momentului

(oboseala.. a trecut acum sunt mari amandoi, cata vreme sunt sanatosi totul e in regula)

Mergi la inceput

Reactia la brad.... cam asa:

- Waaaw! Chiar a venit mosu!

La noi ninge, cu fulgi mari, deja s-a asternut zapada, ne asteapta sania sa ne plimbaaaaam!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!

Un an nou plin de bucurii si multa sanatate va urez voua si puiutilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

La Multi Ani! Multa sanatate si fericire va doresc sa aveti in noul an!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Buna, mamicilor de cirese!

Se pare c-ati abandonat total clubul nostru...

Noi suntem OK, Andrei e sanatos pana acum, vesel si dulce, buclat si blond, de-mi vine sa-l mananc! Merge la gradi, si nu mai avem probleme cu adaptarea. Sper!

De-aseara a venit si la noi , ninge in continuare si totul e super frumos si alb.

Azi am venit de la serviciu si l-am scos pe Andrei cu sania si la bulgareala.

Va

Mergi la inceput