Cirese de mai-iunie 2006(75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Pai tu zici ca are 19 kile, da' ce sa zic ca Andrei are cel mult, cu indulgenta 15 kg. Si cred ca a ajuns si el la 1 metru, dupa masuratoarea facuta deunazi.

Am venit dimi de la serviciu, si l-am gasit bine, fara febra, doar mucios. Sper sa ramana doar la stadiul asta, pana luni sa-i dispara mucisorii. Ca nu vrea nici picaturi in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

eu nu ma plang ca ar avea kg putine, doar ca eram obisnuita cu manute pufoase
ce-am observat mai nou, ca incepe sa spuna minciunele; bineinteles ca imediat imi dau seama dupa mimica lui pentru ca nu ma poate privi in ochi

Mergi la inceput

ce-am observat mai nou, ca incepe sa spuna minciunele; bineinteles ca imediat imi dau seama dupa mimica lui pentru ca nu ma poate privi in ochi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

offff, nu stiu de ce mi l-a trimis de atatea ori.
Scuze!

Mergi la inceput

Cine stie, Wapi, de ce ti l-a trimis asa? Cred ca n-ai avut rabdare si-ai apasat de mai multe ori pe "send".

Pe Andrei l-am trimis la gradi. Toate bune, pana acolo a alergat fericit, se prefacea ca era locomotiva... cand am intrat in cladire a inceput:

- Nu vreau sa dorm la gradi, vii si ma iei dupa ce mananc, da?

Apoi:

-Nu vreau la gradi, mami, vreau acasa cu tiiiine! Uaaaa... uite, deja mi-e dor de tineeeee... uaaaa!

L-a preluat doamna educatoare si s-a linistit dupa cateva minute.

Mergi la inceput

poti sa-i dai o fotografie cu tine/voi sa o tina in buzunar, si cand e dor sa se uite la ea

Mergi la inceput

Pai, oricum, fazele astea mi le face doar cand il las acolo. Adica primele 5-10 minute... ca dup-aia nu mai are treaba. Se joaca, mananca, face activitatile fara a mai pomeni de mine. Poate doar la somn sa se mai gandeasca, asa, ca "eu nu dorm aicea, doar ma odihnesc putin". Dar adoarme pana la urma...
Si-l gasesc vesel, se joaca frumos, cateodata de-abia trag de el sa-l iau de-acolo.

Mergi la inceput

Salut!

Noi suntem OK, cam cu mucisori dar nika serios... vad ca n-a mai plans si nici nu s-a mai rugat de mine sa-l iau la pranz. Sper s-o tina tot asa! Azi l-am dus eu si n-au fost nici un fel de probleme. Doamne-ajuta!

Mergi la inceput