Cirese de mai-iunie 2006(75)
Raspunsuri - Pagina 7
andruskandu spune:

Meeeey!!!!
Voi m-ati lasat pe mine aicea cumva si-ati plecat cu toatele in alta parte??????
Chiar nu mai intra nimeni la cirese? 
wapi spune:
noi, din cand in cand 
probabil ca mai sunt fete care activeaza la alte subiecte
Eu sunt in cautarea unei bone acum, ma bate gandul sa revin la munca. Stefan trece printr-o etapa in care ne mai testeaza limitele rabdarii. In rest, e destul de cumintel, merge la gradi zi de zi, coloreaza in continuare foarte "inestetic", se joaca cu fratiorul lui sau il "chinuie" dupa cum are chef.Noroc ca s-a mai incalzit afara si putem sta mai mult sa-si mai consume din energia inepuizabila.
O zi frumoasa va dorim!
andruskandu spune:
Salut!
Si noi suntem bine, mergem zilnic la gradi, vad ca nu s-a mai lipit vreo raceala de el, sa dea Domnul sa mi-l tina sanatos in continuare. Tot vesel, buclat, razacios si nazdravan in continuare, imi umple zilele de fericire. Da' nu coloram, Doamne fere.... zac cartile de colorat prin casa si creioanele neatinse! Se joaca, inventeaza joculete, se uita la filme pe calculator... ii place Wall-e in continuare.
andruskandu spune:
... Ce ziceam mai acum vreo doua saptamani???? Eeeee, Andrei a furat-o saptamana trecuta.... o viroza complicata cu ceva... mai mult...Duminica s-a trezit dupa somnul de pranz cu febra 38.5, ca dupa trei zile de fabra care se incapatana sa nu cedeze, l-am bagat pe antibiotic. De-abia joi-vineri si-a mai revenit. Vinerea trecuta, saracutul, dupa atatea zile de stat in casa, mi-a zis: "mami, vreau sa ma fac bine!" Se saturase, bietul de el, de bolit.
Dar de luni, gata! Am inceput gradi... cu proteste... ca-i mai bine acasa cu mami, nu? Si cu sania, ca la noi a nins de saptamana trecuta destul de mult. Si-a mai nins si ieri.
Acum suntem in parametri, dar saptamana trecuta nu prea a mancat, asa c-a cam slabit.
Toate cele bune... si sper sa mai apareti si voi pe-aicea.... ca peste ani voi reciti numai monologuri de-ale mele... si va zice Andrei: " mamy, dar tu ai vorbit de una singura?????"
Ca sincer, cam asa ma simt...
wapi spune:
hai ca tot noi iti intrerupem monologul ![]()
Noi suntem bine, am scapat pana acum de viroze. Am reusit sa gasesc bona, de luni va veni la noi sa-i fac un training, sper pe la jumatatea lui martie sa revin la munca. Stefan e foarte bine, a inceput sa mai renunte la unele proteste gratuite (ma rog - este si a doua saptamana fara desene, cred ca l-a ajutat sa mediteze
); nu ne place ca s-a intors frigul si nu mai stam pe afara, vrem sa vina primavaraaaaa...
andruskandu spune:
Wapi, dar te intorci devreme la munca... probabil ca e musai. Cat are Mihaita, 10 luni, nu? Presupun ca e gata diversificat.
Ooof, cu desenele-astea... doua saptamani fara????
Andrei daca n-are o zi desene de la jim-jam... parca nu-i in apele lui. La noi n-a fost nevoie de masuri de-astea drastice, inca...![]()
wapi spune:
Daca intarzii cu revenirea la munca imi va fi foarte greu, deja am un an de pauza. Mihaita e destul de diversificat, seara-noaptea-dimineata- mai primeste laptic de la mine.
Taiatul desenelor e prima pedeapsa care-mi vine in minte
cand depaseste limita, si mi se pare mult mai linistit si cooperant cand nu se uita. Oricum si asa are timp limitat.
andruskandu spune:
Salut!
Acum suntem mult mai bine, raceala a trecut cam intr-o saptamana, asa ca de luni Andrei a fost la gradi. Dar oricum virusul sau ce-o fi fost i-a lovit pe multi, ca lunea trecuta erau doar 19 copii la trei grupe... erau o gramada de umerase goale.
Oricum, asteptam primavara, care se lasa greu induplecata sa vina...
Wapi, atuncea multa bafta!
andruskandu spune:
Salut!
O primavara frumoasa va doresc!
Andrei, ooooof! iar s-a imbolnavit... muceste, face febra, si-l doare o ureche. Azi-noapte a avut un somn taaare agitat....