Sa accepte sa vorbeasca cu amanta sotului ?(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
Milioane de femei din lumea asta, nemusulmane incearca sa isi multumeasca sotul. Gresesc ele? Si te rog nu te mai lua atata de Hannen, ca nu se cade ca o doamna sa lanseze atatea atacuri la persoana, doar pe considerente religioase

Voi suferiti de mania persecutiei. Eu m-am luat de Hannen?Nici prin gind nu mi-a trecut asa ceva. Ai vazut tu vreo aluzie de-a mea la adresa ei? Eu, am comentat ce-a spus musulmanca aia in clipul acela , din islamulazi.
Sfatul meu ar fi sa consultati un psiholog.
Uite inca o inspiratie care m-a facut sa spun ca femeia trebuie sa fie multumita de barbatul ei. Uite ce zice Marius aici. M-a adus in culmea fericrii.Un adevarat Domn. Barbat, Sot si Tata!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147182&whichpage=18
Eu intotdeauna vin cu argumente, voi cu presupuneri bolanve si putrezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Toata lumea e malitioasa la tine cind nu suntem de acord cu ceva. Pai, asta spune-i prieteni tale , nu mie, dupa cum vezi se pare ca nu e atat de usor.La care tribunal? Ala care se bazeaza tot pe legile islamice.Daca ei sunt amandoi musulamni , are nevasta dreptul sa se duca la orice tribunal ( tribunal noraml care se duc si non-musulmanii) sa bage divortul? Da sau NU?
Hai sa nu mai sufocam realitatea cu etichete " esti malitioasa" sau "nu stii".
Care o fi adevarul despre femeia in islam si drepturile ei in divort? Daca adevarul asta e atat de celest de ce nu te chinui sa ne aduci in culmea extazului, dar nu poti pentru ca stii, ca acest adevar e nascut din principii religioase care stau la baza mentalitatii isalmice.
Eu nu-ti spun asta pentru ca sunt manata de vanitati, ci de realitatea in care traim , azi in 2010.
Bun, intre ce limite este acest divort( islamic) rezonabil?
Sau vrei sa ramanem profani?
Inca ceva, prietena ta asteapta o epifanie in loc sa-i demonstreze alauia ca poate sa-si cistige propria-i exsitenta.

Ma bag si eu ca musca in lapte, dar nu ati deviat cam mult de la problema? Nici macar nu s-ar pune problema unui divort islamic, din moment ce doamna e romanca, sunt casatoriti si locuiesc in Romania. Unde mai punem ca (batool corecteaza-ma daca am inteles gresit) doamna respectiva nici nu e musulmanca, ci doar casatorita cu unul.

Cred ca ati luat-o pe aratura rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
...

Hannen face tot efortul ca sa fie o adevarata islamica si eu sunt considerata fara sa vreau.Asta-i tare!

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Uite aici o numestipe Hannen. Si hai sa fim serioase, o pandesti pe fata asta la toate colturile.

Eu ar trebui sa ma mai nasc de 3 ori sa ader la religia musulmana, si mai de trei ori sa port fuste de-o palma, dar fac efort zilnic sa-mi fac sotul fericit. Si el la fel, face efort zilnic sa ma faca pe mine fericita. Si nu cred ca e nimic gresit in asta. O facem ptr. ca ne iubim, ptr. ca ne respectam si ptr. ca simtim fiecare nevoia ca celalalt sa fie fericit. Ar mai trebui sa ma mai nasc de trei ori pana sa-i permit sotului sa-mi impuna sa ma machiez, si sa port fuste de-o palma.
Si, in alta ordine de idei, sa stii ca nu esti singura care se plimba prin resorturi, asa ca lasa lauda, ca nu e cazul. Nu e cu nimic mai special decat sa iesi cu sotul la mall sa cumperi pampers la copil.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Toata lumea e malitioasa la tine cind nu suntem de acord cu ceva. Pai, asta spune-i prieteni tale , nu mie, dupa cum vezi se pare ca nu e atat de usor.La care tribunal? Ala care se bazeaza tot pe legile islamice.Daca ei sunt amandoi musulamni , are nevasta dreptul sa se duca la orice tribunal ( tribunal noraml care se duc si non-musulmanii) sa bage divortul? Da sau NU?
Care o fi adevarul despre femeia in islam si drepturile ei in divort? Daca adevarul asta e atat de celest de ce nu te chinui sa ne aduci in culmea extazului, dar nu poti pentru ca stii, ca acest adevar e nascut din principii religioase care stau la baza mentalitatii isalmice.
Eu nu-ti spun asta pentru ca sunt manata de vanitati, ci de realitatea in care traim , azi in 2010.
Inca ceva, prietena ta asteapta o epifanie in loc sa-i demonstreze alauia ca poate sa-si cistige propria-i exsitenta.

Ma bag si eu ca musca in lapte, dar nu ati deviat cam mult de la problema? Nici macar nu s-ar pune problema unui divort islamic, din moment ce doamna e romanca, sunt casatoriti si locuiesc in Romania. Unde mai punem ca (batool corecteaza-ma daca am inteles gresit) doamna respectiva nici nu e musulmanca, ci doar casatorita cu unul.

Daca casatoria a avut loc la mochee si e convertita la islam, nu cred ca poate divorta la un tribunal normal, si m-as bucura sa poata divrota la un tribunal nomral pentru ca ar cistiga ea copiii si casa, pentru ca el e de vina.
.Din cite am inteles eu, este acoperita, deci, e islamica.

Citat:
Uite aici o numestipe Hannen. Si hai sa fim serioase, o pandesti pe fata asta la toate colturile.

Ce-ai dedus tu din ce-am vrut sa spun eu acolo?
Eu am spus ca m-a considerat eumada musulmanca fara sa vreau, de doua ori. Si tot Madalinei ii spuneam ce cum ma imbrac eu. M-am legat eu de familia ei, adica a lui Hannen? Am zis eu ceva de sotul ei? De regulile familei ei?
Hai sa nu incurcam oalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Iti reamintesc ca sunt musulmana si nu am niciun interes sa ascund adevarul. Da, se poate duce la tribunal inclusiv intr-o tara islamica o femeie musulmana. Chiar habar nu ai despre ce vorbesti.Vrei sa ai intotdeauna dreptate, dar nu iti iese, stii de ce? Pentru ca vorbesti in necunostinta de cauza. Si, da esti malitioasa si ignoranta cand e vorba de islam, si iti voi repeta asta pana cand imi vei demonstra contrariul.Pentru ce sa ma chinui sa va aduc in culmea extazului? Convinge/ma tu pe mine si pe Hanan pana una alta ca stii mai bine decat noi religia noastra. Eu nu sunt pe acest forum ca sa fac propaganda si nici sa imi fac mea culpa ptr ca sunt musulmana. Treateza/ma ca pe oricare usser , daca esti atat de toleranta pe cat vrei sa pari. Nu mai invata gradinarul sa cultive crizanteme si nici pe bucatar sa faca placinte ca nu e cazul. Nu mai denigra islamul ca usserii de pe DC nu sunt chiar atat de naivi si usor de manipulat, au mai citit si ei cate ceva despre islam. Nu mai confunda greselile unor musulmani cu islamul pentru ca judecand astfel faci o greseala enorma.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Milioane de femei din lumea asta, nemusulmane incearca sa isi multumeasca sotul. Gresesc ele? Si te rog nu te mai lua atata de Hannen, ca nu se cade ca o doamna sa lanseze atatea atacuri la persoana, doar pe considerente religioase

Voi suferiti de mania persecutiei. Eu m-am luat de Hannen?Nici prin gind nu mi-a trecut asa ceva. Ai vazut tu vreo aluzie de-a mea la adresa ei? Eu, am comentat ce-a spus musulmanca aia in clipul acela , din islamulazi.
Uite inca o inspiratie care m-a facut sa spun ca femeia trebuie sa fie multumita de barbatul ei. Uite ce zice Marius aici. M-a adus in culmea fericrii.Un adevarat Domn. Barbat, Sot si Tata!

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Sunt absolventa a facultatii de Psihopedagogie, deci nu cred ca e cazul sa ma vada vreun coleg, decat eventual la un suc. Cam repede mi-ai pus diagnosticul..... mie si lui Hanen. Reciteste-ti postarile daca ai probleme cu reactualizarea informatiei. Te rog sa te controlezi, pana acum ori de cate ori am interactionat mi-ai dat impresia ca vorbesc cu o coana Chirita de Japonia.... Ce frustari ascunzi Amina Marina?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Amandoi sunt musulmani. Divortul se obtine in cazul musulmanilor din Romania sau alte tari neislamice de la tribunal si apoi de la moschee. Prietena mea a luat decizia de a pune picorul in prag si de a nu mai accepta situatia. Sfaturile voastre i-au dat incredere in ea si au ajutat-o enorm. Va multumeste ptr asta.

Mergi la inceput

Stii care e interesul meu batool? Femeia e ca o floare , si ca sa infloreasca frumos are nevoie de apa. soare si ingrijire.

Mergi la inceput

Citat:

Stii care e interesul meu batool? Femeia e ca o floare , si ca sa infloreasca frumos are nevoie de apa. soare si ingrijire.

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Sunt femeie ca si tine si stiu ce o face in general fericita pe o femeie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

Citat:

Sunt absolventa a facultatii de Psihopedagogie, deci nu cred ca e cazul sa ma vada vreun coleg, decat eventual la un suc. Cam repede mi-ai pus diagnosticul..... mie si lui Hanen. Reciteste-ti postarile daca ai probleme cu reactualizarea informatiei. Te rog sa te controlezi, pana acum ori de cate ori am interactionat mi-ai dat impresia ca vorbesc cu o coana Chirita de Japonia.... Ce frustari ascunzi Amina Marina?

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Deschide un topic special, si hai acolo, ca sa vezi ce frumos colind prin mintile umane.4 ani teoretici si 10 practici, ce zici?
Uite, in link-ul pe care l-am dat, primul , este o femeia musulmanca si doi barbati, in momentul cind vorbeste ea, mie mi-a sarit in ochi ceva. Ce anume? Tema pentru acasa.

Mergi la inceput