Sa accepte sa vorbeasca cu amanta sotului ?(2)
Raspunsuri - Pagina 6
maru spune:
ba sa avem iertare, eu ca femeie nu vreau apa, soare si ingrijire, ca nu-s leguma, cu vreau sa fiu iubita, de un barbat care sa imi merite iubirea, sa am un copil fericit si sanatos, si de asemenea, cinstit si lautareste am nevoie de bani!
asa ca sa lasam metaforele in seama poetilor, sa lasam religia in seama celor ce o traiesc si sa ne vedem de ale noastre. Dzeu ne-a dat 2 urechi si o gura ca sa ascultam de doua ori mai mult decat vorbim
batool
gabriella1 spune:
da' voi de la ce va certati?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
maru spune:
Amina, cred ca ma lasa memoria, dar parca zisesi intr-o postare mai veche ca ai predat limbi straine...
batool67 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 da' voi de la ce va certati? Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Eu nu ma cert cu Amina Marina, incerc doar sa lamuresc anumite aspecte, ptr ca se pare ca ea vrea sa vanda castraveti gradinarului.
batool67 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Amina_Marina
............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... Deschide un topic special, si hai acolo, ca sa vezi ce frumos colind prin mintile umane.4 ani teoretici si 10 practici, ce zici? Uite, in link-ul pe care l-am dat, primul , este o femeia musulmanca si doi barbati, in momentul cind vorbeste ea, mie mi-a sarit in ochi ceva. Ce anume? Tema pentru acasa. |
Eu nu am niciun interes sa il deschid, deschide/l tu.
cristoiu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Amandoi sunt musulmani. Divortul se obtine in cazul musulmanilor din Romania sau alte tari neislamice de la tribunal si apoi de la moschee. Prietena mea a luat decizia de a pune picorul in prag si de a nu mai accepta situatia. Sfaturile voastre i-au dat incredere in ea si au ajutat-o enorm. Va multumeste ptr asta. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Asta este o veste buna. Ma bucur pentru ea. Mult noroc.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Deschide un topic special, si hai acolo, ca sa vezi ce frumos colind prin mintile umane.4 ani teoretici si 10 practici, ce zici? |
Amina, eu nu te cred. Colinda nitel si pe la mine deci..?
In alta ordine de idei, ma bucur ca prietena lui Batool s-a trezit.
GiaDavid spune:
Eu n-am citit tot ca e tarziu si peste cateva ore ma trezesc (desi inca nu dorm), dar cert este un lucru: cine-si face cu mana lui ceva, e direct responsabil!
Amanta stia de existenta sotiei, de existenta copiilor, nu?! Este femeia-tipar avida dupa bani! S-a gandit vreo clipa ca din cauza ei (da, din cauza ei) familia (sotie, copii- copiii in primul rand) barbatului sufera? NU! S-a gandit decat la ea, deci, esti constient in ce te bagi si apoi faci pe victima?! Mai pardon! Si-a facut-o cu manutza ei!