Sa accepte sa vorbeasca cu amanta sotului ?(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ba sa avem iertare, eu ca femeie nu vreau apa, soare si ingrijire, ca nu-s leguma, cu vreau sa fiu iubita, de un barbat care sa imi merite iubirea, sa am un copil fericit si sanatos, si de asemenea, cinstit si lautareste am nevoie de bani!
asa ca sa lasam metaforele in seama poetilor, sa lasam religia in seama celor ce o traiesc si sa ne vedem de ale noastre. Dzeu ne-a dat 2 urechi si o gura ca sa ascultam de doua ori mai mult decat vorbim

batool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

da' voi de la ce va certati?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Amina, cred ca ma lasa memoria, dar parca zisesi intr-o postare mai veche ca ai predat limbi straine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

da' voi de la ce va certati?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Eu nu ma cert cu Amina Marina, incerc doar sa lamuresc anumite aspecte, ptr ca se pare ca ea vrea sa vanda castraveti gradinarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

Citat:
Milioane de femei din lumea asta, nemusulmane incearca sa isi multumeasca sotul. Gresesc ele? Si te rog nu te mai lua atata de Hannen, ca nu se cade ca o doamna sa lanseze atatea atacuri la persoana, doar pe considerente religioase

Voi suferiti de mania persecutiei. Eu m-am luat de Hannen?Nici prin gind nu mi-a trecut asa ceva. Ai vazut tu vreo aluzie de-a mea la adresa ei? Eu, am comentat ce-a spus musulmanca aia in clipul acela , din islamulazi.
Sfatul meu ar fi sa consultati un psiholog.
Uite inca o inspiratie care m-a facut sa spun ca femeia trebuie sa fie multumita de barbatul ei. Uite ce zice Marius aici. M-a adus in culmea fericrii.Un adevarat Domn. Barbat, Sot si Tata!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147182&whichpage=18
Eu intotdeauna vin cu argumente, voi cu presupuneri bolanve si putrezi.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Sunt absolventa a facultatii de Psihopedagogie, deci nu cred ca e cazul sa ma vada vreun coleg, decat eventual la un suc. Cam repede mi-ai pus diagnosticul..... mie si lui Hanen. Reciteste-ti postarile daca ai probleme cu reactualizarea informatiei. Te rog sa te controlezi, pana acum ori de cate ori am interactionat mi-ai dat impresia ca vorbesc cu o coana Chirita de Japonia.... Ce frustari ascunzi Amina Marina?

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Deschide un topic special, si hai acolo, ca sa vezi ce frumos colind prin mintile umane.4 ani teoretici si 10 practici, ce zici?
Uite, in link-ul pe care l-am dat, primul , este o femeia musulmanca si doi barbati, in momentul cind vorbeste ea, mie mi-a sarit in ochi ceva. Ce anume? Tema pentru acasa.

Eu nu am niciun interes sa il deschid, deschide/l tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Toata lumea e malitioasa la tine cind nu suntem de acord cu ceva. Pai, asta spune-i prieteni tale , nu mie, dupa cum vezi se pare ca nu e atat de usor.La care tribunal? Ala care se bazeaza tot pe legile islamice.Daca ei sunt amandoi musulamni , are nevasta dreptul sa se duca la orice tribunal ( tribunal noraml care se duc si non-musulmanii) sa bage divortul? Da sau NU?
Hai sa nu mai sufocam realitatea cu etichete " esti malitioasa" sau "nu stii".
Care o fi adevarul despre femeia in islam si drepturile ei in divort? Daca adevarul asta e atat de celest de ce nu te chinui sa ne aduci in culmea extazului, dar nu poti pentru ca stii, ca acest adevar e nascut din principii religioase care stau la baza mentalitatii isalmice.
Eu nu-ti spun asta pentru ca sunt manata de vanitati, ci de realitatea in care traim , azi in 2010.
Bun, intre ce limite este acest divort( islamic) rezonabil?
Sau vrei sa ramanem profani?
Inca ceva, prietena ta asteapta o epifanie in loc sa-i demonstreze alauia ca poate sa-si cistige propria-i exsitenta.

Ma bag si eu ca musca in lapte, dar nu ati deviat cam mult de la problema? Nici macar nu s-ar pune problema unui divort islamic, din moment ce doamna e romanca, sunt casatoriti si locuiesc in Romania. Unde mai punem ca (batool corecteaza-ma daca am inteles gresit) doamna respectiva nici nu e musulmanca, ci doar casatorita cu unul.

Cred ca ati luat-o pe aratura rau.

Amandoi sunt musulmani. Divortul se obtine in cazul musulmanilor din Romania sau alte tari neislamice de la tribunal si apoi de la moschee. Prietena mea a luat decizia de a pune picorul in prag si de a nu mai accepta situatia. Sfaturile voastre i-au dat incredere in ea si au ajutat-o enorm. Va multumeste ptr asta.

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Asta este o veste buna. Ma bucur pentru ea. Mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Deschide un topic special, si hai acolo, ca sa vezi ce frumos colind prin mintile umane.4 ani teoretici si 10 practici, ce zici?

Amina, eu nu te cred. Colinda nitel si pe la mine deci..?

In alta ordine de idei, ma bucur ca prietena lui Batool s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Eu n-am citit tot ca e tarziu si peste cateva ore ma trezesc (desi inca nu dorm), dar cert este un lucru: cine-si face cu mana lui ceva, e direct responsabil!
Amanta stia de existenta sotiei, de existenta copiilor, nu?! Este femeia-tipar avida dupa bani! S-a gandit vreo clipa ca din cauza ei (da, din cauza ei) familia (sotie, copii- copiii in primul rand) barbatului sufera? NU! S-a gandit decat la ea, deci, esti constient in ce te bagi si apoi faci pe victima?! Mai pardon! Si-a facut-o cu manutza ei!

Mergi la inceput