Problema delicata...foarte delicata
Raspunsuri - Pagina 11
alexa_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K in locul tau as apela la un donator anonim si as amesteca "materialul" sotului cu al donatorului. Asa ai avea impresia ca e al lui, nu stiu in ce masura e posibil. De fapt nici asta nu stiu, daca e un singur donator in asemenea cazuri, sau se amesteca mai multe materii prime... Eu cel putin as incerca sa merg pe acest drum. Si inainte de toate, m-as gandi bine, oare chiar asta e problema intre mine si sot??? Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
GABI K
De unde le scoti?:)))))))!Parerea mea e sa cautati solutia in sufletele voastre astfel incat sa fiti ambii multumiti de decizie!Pun pariu ca el l-ar iubi ca sii pe copilul lui...mai mult ca sigur pentru ca e din burtica ta si odata ce te iubeste garantat va iubi si pe cel mi9c...bafta multa si va zic de pe acum sa aveti parte de el...sa fie sanatos...si sa aveti numai bucurii din partea ei/lui
mama de prichindik poznasha
alexa_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihuta ...nu ca ai fi neaparat rasista, nu ?..... mami de Sophia |
scuze vreau sa adaug ceva...fata nu e rasista...ideea e ca sunt o multime de boli care se transmit ereditar...si credema romii nu sunt la fel de ingrijiti de sanatatea lor cum suntem noi...sunt multi care "isi vand"materialul pentru ca au nevoie de bani..de ce sa nu luam si asta in considerare...asa ca trebuie sa fie atenta de la cine provine sperma...sunt sigura ca acel copil nu ar avea nici o vina daca s-ar naste bolnav,sa mai chinuie toata viata prin spitale si parintii lui cu el...asa ca sa fie atenta ca e rom...ca nu e rom...ca e nu stiu ce!trebuie sa-l cunoasca dupa parerea mea pe donator...bafta
mama de prichindik poznasha