Branza din lapte de mamica - la restaurant
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
petra spune:
Exista o diferenta intre branza din lapte matern servita la restaurant si faptul ca unele dintre noi au gustat propriul lapte.
CAnd ma gandesc la branza din lapte materm imi zic ca a innebunit lumea, cand ma gandesc la un strop de lapte matern gustat imi zic ca este curiozitate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabi_K spune:
Avand in vedere continutul laptelui matern, nu prea se poate face branza din ea. Am incercat si eu, cand am ajuns la capitolul diversificare, dar nu prea reuseam sa fac branza ca si din laptele de vaca.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
patrisuca spune:
stiam ca e sanatos laptele de mama,dar nici chiar asa..:)) cine ar cumpara? :)) e culmea lumea asta ce inventiva e...smantana din lapte de mama nu inventeaza?:)))
blackpanterro spune:
Mai fetelor, voi nu ati citit ca NU SE COMERCIALIZEAZA?? Am pus interviul in care spunea chiar autorul asta.Si totusi supa de sperma de peste vad ca nu a scarbosit pe nimeni, right on!
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Gia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Si totusi supa de sperma de peste vad ca nu a scarbosit pe nimeni, right on! ![]() ![]() ![]() |
ei da ca parca icre nu mananca nimeni... acolo unde e scarba?
blackpanterro spune:
Pai pe principiul asta nici oale de pasari nu trebuie mancate, io chiar nu m-am gandit vreodata ca (,) caviarul ar putea fi in aceeasi categorie cu sperma de peste sau penisul de taur...
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Alexia27 spune:
Adriana, sperma de peste se mai numeste popular si "lapti". Am mancat si eu o gramada cand eram mica, nu stiu cum pregateau ai mei. Dar aveam de cate ori luau ei peste intreg si se nimerea a fi mascul. Erau chiar buni.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 Adriana, sperma de peste se mai numeste popular si "lapti". Am mancat si eu o gramada cand eram mica, nu stiu cum pregateau ai mei. Dar aveam de cate ori luau ei peste intreg si se nimerea a fi mascul. Erau chiar buni. I am alive and I am here forever Michael Jackson I won't be a rock star. I will be a legend Freddie Mercury |
Prajitzi sau friptzi pin tigaie!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dana
inaioana spune:
Serios? Eu credeam ca laptii sunt un fel de fudulii de peste.
Am cautat in dex si nu sunt lamurita. Zice "produse sexuale ale pestilor masculi"...adica cum produse sexuale?
Oricum, la noi se arunca spre deosebire de icre, nu am mancat niciodata.