Branza din lapte de mamica - la restaurant
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
blackpanterro spune:
Branza nu se comercializeaza dar mi-a placut comentariul celui care a creat-o :)
"Last week, we brought you news about Chef Daniel Angerer’s special cheese made from his wife’s breast milk, and boy did that open a can of worms! While we expected knee-jerk ‘EEEWWW‘ reactions from people, we didn’t really imagine the extent to which people would get up in arms about breast milk cheese – something which in our minds is totally natural, organic, and not gross in the slightest. People got so concerned about the breastmilk cheese issue that apparently the New York Department of Health came to pay Angerer a visit over the weekend.
Well you can rest assured that Angerer’s “My Spouse’s Mommy Milk Cheese” is not being sold to the public at his restaurant, Klee Brasserie – he confirmed that on the radio today. But we still don’t see what is so awful or scary about the idea of serving, local, organic, healthy cheese made from breast milk. How is this any less gross than eating cheese that came from the manure-covered teat of a factory-farmed, hormone-laden, antibiotics laden cow? After all, you have to admit that when it comes to foods that are organic, local, natural and free, human breast milk ticks all the boxes. And, remember, the stuff is naturally DESIGNED to be the ultimate human sustenance. So what do you think? Would you eat cheese made of human breast milk?"
Dana, tu pui laptele matern pe aceeasi treapta cu kk, pipi sau vreun puroi ce iasa din vreun cos infectat???
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Pitzinuca, nu, nu gust! Stiu ca ar fi bine sa gust, dar nu am putut niciodata sa gust din mancarica pasata pt bebei sau din siropurile speciale pt copii!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali/Lali.jpg)
Lali spune:
Io recunosc ca mi se face cand vine vorba de asa ceva.... nu sariti, este vorba de cel servit acolo, ca doar nu-ti da din productie proprie... nu te pune sa prestezi mai intai si apoi sa ti-l fiarba cu pastilute de calciu/stropi de lamaie sa se inchege...
Mie mi se pare aiurea clar ... a inebunit lumea, cum bine spunea cineva mai sus.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca si eu sper ca ai sesizat spiritul de gluma cand am zis "lapte la cafea", ma miram doar de atitudinea vis-a-vis de laptele matern. eu sunt curioasa: cand dati o papa sau un medicament kupilului, nu gustati mai intai? eu ![]() ![]() ![]() ![]() _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
postat la subiectul asta
![](icon_smile_cool.gif)
Dar cred ca am voie sa ma ingrozesc/oripilez,cum vretzi voi sa-i spunetzi?Sau...?
![](icon_smile_big.gif)
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Dana, tu pui laptele matern pe aceeasi treapta cu kk, pipi sau vreun puroi ce iasa din vreun cos infectat??? Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Yo???Nuuuu!!!!! Dar cum s-a postat referitor la ...ce vine din noi...brrrr!
dana
inaioana spune:
Cred ca e un blocaj de origine culturala. Si eu il am, ideea de a-mi gusta laptele mi se pare scarboasa, mi s-a parut intotdeuna. Rational imi dau seama ca reactia mea este emotionala si ilogica, dar ma accept asa. Pe de alta parte lucrurile astea se schimba uneori de la sine, functional. Spre exemplu inainte sa alaptez vreodata mi se parea deosebit de scarboasa ideea alaptarii. Asocierea sanilor care in mintea mea erau investiti cu simbol sexual, cu gura unui bebe mi se parea ceva grotesc. (Iarasi, strict rational vorbind, era aberant ce simteam.). Cand a fost cazul sa alaptez, toata treaba asta a disparut si, dimpotriva, nu-mi mai puteam privi sanii ca obiect sexual, mi se parea aiurea. am incetat sa alaptez si, surpriza, mi-au revenit vechile emotii. M-am apucat sa alaptez iar, am revenit la cele normale privind alaptatul.
Deci..totul e relativ si , in general, conditionat cultural.
Citeam intr-un text de antropologie parca, cata ilaritate a produs intr-un nustiucare trib ideea ca barbatii occidentali sunt interesati de sani. Lesinau aia de ras: "cum adica, barbatii astia occidentali sunt niste bebelusi!?!?!". Cred ca se aplica acelasi tip de blocaj si asupra gustarii laptelui.
blackpanterro spune:
Eu l-am gustat pe al meu dar asa sunt eu, mananc si alte lighioane :)).E dulce si atat. Daca pot bea lapte de animale de ce sa nu pot incerca si al meu? Nu il folosesc in mancare sau cu cacao :))), dar am fost curioasa.
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
danielac spune:
brrrr....
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
avstef spune:
E ceva natural ca un copilas sa se hraneasca cu laptele matern, dar eu nu l-as gusta niciodata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
si eu simt la fel
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...