Crestinismul si evolutia spirituala 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetelor!

N-am mai aut timp ieri sa scriu,doar am citit ce ai scris Crinutain textul tau de ieri si mi s-a parut f important si interesant,printre cele mai bune mesaje ale tale,iar cel de azi,cu fondatorul(adica e un preot,fondatorul unei biserici?)e iarasi plin plin de invataminte si de luari aminte,comentez doar printre ultimele fraze,caci coincide exact cu ceea ce tocmai am citit eu acum citeva zile:un pacat nu e numai raul pe care-l facem,ci si binele pe care nu-l facem!

Nikole,tare de treaba e preotul la care-o sa mergi/o sa vina la voi,vezi tu cum e mai bine,dar profita de sansa.Vedem clar cum Domnul nu te lasa,ai vazut?Nu poti tu sa ajungi,vine preotul...

Daca am timp azi,daca nu miine o sa va povestesc cum a fost ieri la spovedit(mare si prezent e Domnul si ce orbi sintem ca nu-L vedem si surzi ca nu-L auzim,doar ca nu mi-a vorbit!)azi merg la impartasit.

Duminica placuta!Va pup si imbratisez!Ce mai faci,Iasmin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna seara/ziua fetelor!

Katya, sa-ti fie de bine Sfanta Impartasanie!Ti-am trimis PM.

Nikole, ma bucur ca e asa de treaba parintele. Macrina are dreptate, preotii au acasa si cutiuta cu Sfintele Taine uscate, pentru cazuri speciale, asa ca s-ar putea sa te poti si impartasi. Doamne ajuta maine, si multa sanatate tie si celui mic!

Crinuta, cum faci tu fata plecarilor sotului (am inteles ca e medic in alta tara)? Iti admir taria. Eu ma topesc de dor si de cand e plecat si 2-3 zile!

Iasmiiiiiin, unde esti? Esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Buna ziua fetelor!

N-am mai aut timp ieri sa scriu,doar am citit ce ai scris Crinutain textul tau de ieri si mi s-a parut f important si interesant,printre cele mai bune mesaje ale tale,iar cel de azi,cu fondatorul(adica e un preot,fondatorul unei biserici?)e iarasi plin plin de invataminte si de luari aminte,comentez doar printre ultimele fraze,caci coincide exact cu ceea ce tocmai am citit eu acum citeva zile:un pacat nu e numai raul pe care-l facem,ci si binele pe care nu-l facem!

Nikole,tare de treaba e preotul la care-o sa mergi/o sa vina la voi,vezi tu cum e mai bine,dar profita de sansa.Vedem clar cum Domnul nu te lasa,ai vazut?Nu poti tu sa ajungi,vine preotul...

Daca am timp azi,daca nu miine o sa va povestesc cum a fost ieri la spovedit(mare si prezent e Domnul si ce orbi sintem ca nu-L vedem si surzi ca nu-L auzim,doar ca nu mi-a vorbit!)azi merg la impartasit.

Duminica placuta!Va pup si imbratisez!Ce mai faci,Iasmin?

Katya, care mesaj ti-a placut?

Fondatorul este fondatorul unei business ( nu intru in detalii aici), ideea era ca a venit pt prima data ijn Romania, si poate ma asteptam la idei de cum sa reusesti in aceasta afacere, si cam asta a fost, dar totul s-a legat de partea de omenie, de felul in care tratam oamenii. E greu de explicat, pentru mine este foarte rar sa intalnesc o persoana extrem de bogata dpdv financiar, si in acelasi timp bogata dpdv sufletesc, si din relatarea sa, am inteles ce impact extraordinar a avut mama sa asupra lui, cat de mult conteaza sa fim buni, cat de mult ne putem pune amprenta pe ceilalti, pana a le schimba vietile. Am facut legatura intre asta si porunca sa iti iubesti aproapele, si orice ai face, sa fie in folosul lui.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamabear

Buna seara/ziua fetelor!

Katya, sa-ti fie de bine Sfanta Impartasanie!Ti-am trimis PM.

Nikole, ma bucur ca e asa de treaba parintele. Macrina are dreptate, preotii au acasa si cutiuta cu Sfintele Taine uscate, pentru cazuri speciale, asa ca s-ar putea sa te poti si impartasi. Doamne ajuta maine, si multa sanatate tie si celui mic!

Crinuta, cum faci tu fata plecarilor sotului (am inteles ca e medic in alta tara)? Iti admir taria. Eu ma topesc de dor si de cand e plecat si 2-3 zile!

Iasmiiiiiin, unde esti? Esti bine?

Grea intrebare: sunt 2 aspecte.

1) ne iubim enorm in ciuda distantei si a timpului, precum si a problemelor care mai mereu apar. Pur si simplu nu putem unul fara celalalt, oricat am fi incercat, deci este greu.

2) inainte sa il am pe Rayan, sufeream mai mult, desi atunci am fost plecata si cu el, deci au alternat perioade de stat impreuna cu perioade de stat separat, asta fiind alegerea mea, din motive ce nu tin de noi, mai degreaba de tara si de cultura in care se afla.

Insa, eu atat de mult mi-am dorit acest copil, mai mult decat orice altceva, incat, de cand il am, el e nr 1 in sufletul meu. E greu sa explic, nu-mi iubesc sotul mai putin, il iubesc la fel, dar universul meu a devenit copilul meu. De cand il am, nu simt nevoia unui barbat in viata mea, adica o simt, dar nu atat de acut ca inainte.
Cand suntem toti 3 e minunat, si in curand asa va fi, pentru ca nu mai merge asa, dar eu am ajuns la concluzia ca oricand as putea trai fara barbat, dar fara copil niciodata.
Inainte cred ca aproape il idolatrizam, este un om deosebit, calm, extrem de inteligent, bland, dar de cand cu Rayan, el e toata viata mea :).

In rest rezistam cu facturi de telofon pe care abia le ducem, vorbim cel putin 1 data pe zi la telefon, iar eu evident trebuie sa ii comunic toate nimicurile, ca asa sunt eu, iar atunci cand sunt down, si zilele astea iar imi merge ca la ...., am urgenta nevoie sa ii aud vocea, are cea mai frumoasa voce de barbat pe care am auzit-o eu, parca e balsam pt sufletul meu, si e suficient sa il aud 1 min si m-am reincarcat pozitiv.
Avem o poveste frumoasa, dar grea in acelasi timp. Am predat problema stiti cui, LUI, si voia SA se va face.

va pup

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Nikole, eu astept pm-ul tau.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Am vrut sa va dau un ex de cum lucreaza bestia cu mine.

Daca am o problema, o framantare, ma face sa nu ma mai pot gandi la altceva, o hiperbolizez, analizez totul, o intorc pe toate partile, desi nu merita atata efort. Ma face sa fac scenarii, ma chinuie cumplit, astfel incat eu imi pierd linistea, nu ma pot ruga, uit de Dumnezeu si toata energia mea se indreapta spre o prostie, nimic pe care eu pe moment il percep ca pe ceva fff big.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Am vrut sa va dau un ex de cum lucreaza bestia cu mine.

Daca am o problema, o framantare, ma face sa nu ma mai pot gandi la altceva, o hiperbolizez, analizez totul, o intorc pe toate partile, desi nu merita atata efort. Ma face sa fac scenarii, ma chinuie cumplit, astfel incat eu imi pierd linistea, nu ma pot ruga, uit de Dumnezeu si toata energia mea se indreapta spre o prostie, nimic pe care eu pe moment il percep ca pe ceva fff big.

Crinuta si minunea ei

Second chance

asa mi se intampla si mie, si probabil multor pamanteni...
este epuizant, la sf. zilei ma simt vlaguita, fara pic de energie...

Scriu pm mai pe seara, sa am liniste, acum astept sa termine sotul de spalat vasele, sa iesim la o plimbare cu copilul.
Crinuta, foarte frumoasa si binecuvantata relatie ai cu sotul

merg sa citesc din urma

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna fetele,cit sa va salut am intrat,va pove miine,ca acuma sint cu copii si sot pe cap,afara nu mai e asa frumos,a plecat primavara si a venit toamna...ei,dar eu m-am impartasit!

Crinuta,ma refeream la mesajul cu banii,sexul si cariera.

Mamabear,ai si tu pm.

Ica mersi,ca uitasem.

Nikole,tin pumnii pt miine.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Neata fetelor.
Eu am sa rezum exact situatia mea: mi-e rau, mi-e foarte rau si astazi merg la medic sa imi iau trimitere ptr analize medicale. Ah, da, si tocmai am primit vestea ca de la 1 aprilie voi fi disponibilizata impreuna cu alti colegi de ai mei- asa cadou de Paste, probabil...
Overall, cam asta fac.
Multa sanatate va doresc.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Iasmin, iubita, imi pare asa de rau pentru tine!
Ai nadejde, ca nu te lasa Dumnezeu! Trebuie sa te faci bine repede, pentru baietii tai!
Nu cred ca se supara cineva, daca vorbesc in numele tuturor, cand spun ca o se ne rugam toate pentru tine!
Serviciul, da-l incolo, ca nu e important, o sa vina altul daca iti doresti, dar important acum e sa te faci bine.
Daca poti , tine-ne la curent cu evolutia lucrurilor.
Te pup si te imbratisez. Sunt alaturi de tine cu sufletul!

Mergi la inceput