Crestinismul si evolutia spirituala 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu zic Nikole sa nu iti faci probleme. Sa mergi insa cu sotul, da?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna dimineata, fetelor!
Spor la treaba, dar si la rugaciune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetelor!

Nikole,sanatate puiului si ai incredere in preot,cred ca e exact cum zice Macrina,deci du-te(cu sot cu tot)daca baiatul e mai bine si daca ai cum ajunge,sa-ti ajute Dumnezeu,ma gindesc la tine!

Crinuta,iti trimit poze pe mail,da-mi pe pm adresa ta.

Ica da,e manastirea cu staretul Cyrille,e romaneasca,am fost de 2 ori,ma intereseaza si cea de care zici tu de maici,mai ales daca zici ca-i cam ca-n Ro ca peisaj.

Mamabearda,la treaba si la rugaciune cu noi,va pup pe toate!Ce mai faci,Iasmin?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Buna dimineata fetelor!

Cu toate ca satana are si ea armele ei:in cartea de care ziceam Sufletul dupa moarte a lui S. Rose se vede clar cum ateii sau ne-crestinii,dupa experiente de moarte clinica,ce credeti ca vad dincolo:numai lumina si roz si flori si miresme si pace,astfel ca se intorc linistiti in trup si-si duc viata de dinainte,ca oricum dincolo e cald si bine.Doar crestinii vad adevarata fata a lumii de dincolo si,ceea ce ceilalti vedeau ca fiind o Fiinta de lumina,crestinii vedeau clar ca e doar...satana.

Trimit si mai scriu...

Katya, brrrrr, m-au trecut fiori...
multumim pentru urari, suntem raciti bocna, si eu nu prea sunt adepta pastilelor, asadar ...sufar
Nici lui Kevin medicul nu i-a dat nimic, decat solutie de curatat nasucul(solutie salina) si...sanatate, odata ce nu are febra, mi s-a sugerat sa-l las in pace sa lupte singurel, e o simpla raceala, care va trece in 3-5 zile.
Oricum ma bucur ac am gasit un pediatru care nu sare repede cu antibioticul, deh am dat peste un japonez

Crinuta, am citit aseara intraga marturie a Gloriei!
Ce sa spun....cutremurator intr-adevar, am insa o mica nelamurire, nu stiu daca e bine sa duc in discutie, pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni,ma gandesc cum fac...o afisez, sau iti scriu pe pm, poate nu ai raspunsul, dar o parere iti poti da, si as vrea sa o aud

In rest, m-a socat superficialitatea ei, avand in vedere ca a primit o educatie catolica, severa, hmmmm...si totusi i s-a oferit o a doua sansa, vb cuiva incurcate-s caile Domnului, si mare e mila Lui.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Scrie-mi pe pm, te astept.

Nu trebuie sa te mire, doar look around.

Asta se intampla cand idolii tuturor sunt: banii, sexul, cariera.
De mici copiii sunt educati sa invete cat mai bine, eventual sa stie tabla inmultirii din gradinita, ulterior se pompeaza cu meditatii in ei sa ajunga cineva. Nimeni insa nu are grija de singurul lucru care conteaza, sufletul.

2) nu mai e la moda sa te casatoresti virgina, e o rusine. Vai de mine, in secolul asta noi mai credem ce s-a scris acum 2000 de ani? Vai, cata prostie. Sexul e bun, masturbarea e buna, e normala, e fireasca, sexul inainte de casatorie e recomandat, numai fraierii fac altfel.

Ce conteaza ca avorteaza femeile?> Au tot dreptul, e corpul lor, e viata lor, ele fac ce vor, inclusiv crima, si trebuie sa fim toleranti in fata crimei, sa aparam drepturile femeilor.
Ce? Drepturile pruncilor nenascuti? Pe cine intereseaza asta. Ei n-au drepturi, doar noi.

Carierea la fel: se ajunge la obsesii, se idolatrie, etc.,

In conditiile in care mass media, cu buna intentie manipuleaza omenirea credula care inghite tot fara sa filtreze, nu trebuie sa ne mai mire ca o tanara crescuta in religia catolica, o religie stricta, se abate si ajunge sa creada in prostia aia cu reincarnarea, aducand la nimic sacrificiul lui Isus.
Asta este lumea in care traim, si orb sa fii sa nu vezi semnele lui Dumnezeu, uite Chile de ex. Dar tot noi, cu tupeul care ne caracterizeaza n( noi, omenirea), indraznim sa Ii cerem socoteala lui Dumnezeu pt pedepse. Asta e situatia, e dramatica.

Multi chemati, putini alesi.

Spunea Isus intr-un mesaj, nu mai stiu de unde, ca, macar o treime din populatie sa se mantuiasca, restul sunt deja pierduti, nu pt ca nu vrea EL, ci pentru ca refuza ei. Totusi, pana in ultima clipa se pot salva, si tocmai pentru a face cunoscut acest mesaj al Milostivirii lui Isus am postat pe forum mesajele Faustinei.

Sunt lucruri mult prea vitale.

Uite, de ex, eu sunt f suparata din cauza unei probleme cu grad lui Rayan, nu am dormit azi noapte, ma consum, am plans, etc. Am simtit nervi, furie, insa apoi m-am gandit ca actionez gresit.

In comparatie cu pierderea sufletului, orice problema pamanteasca paleste. Orice rau de pe pamant, cel mai mare rau, e o picatura de apa in comparatie cu eternitatea. Si atunci, singura solutie este rugaciunea si predarea problemei in mainile LUI, si credinta ca indiferent ce turnura va lua, va fi vointa LUI. Asta exersez in aceste zile, si nu-mi mai permit mie sa ma consum pt orice, pt ca vad viata cu alti ochi.

Aceste intamplari, mesaje, etc, daca raman la stadiul de simpla lectura, eventual o reactie de plans pe moment si atat, nu si-au atins scopul. Scopul lor este unul singur: de a trezi indolentii, caldiceii din somnul cel de moarte in care se afla, si habar nu au, de a trezi in fiecare dintre noi dorinta de a fi cat mai perfect, de a nu gresi, de a-si analiza propria persoana, si asa cum facem curatenia de primavara, careia ii dedicam mult timp si energie, asa sa facem si curatenie sufletului.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Buna ziua fetelor!

Nikole,sanatate puiului si ai incredere in preot,cred ca e exact cum zice Macrina,deci du-te(cu sot cu tot)daca baiatul e mai bine si daca ai cum ajunge,sa-ti ajute Dumnezeu,ma gindesc la tine!

Crinuta,iti trimit poze pe mail,da-mi pe pm adresa ta.

Ica da,e manastirea cu staretul Cyrille,e romaneasca,am fost de 2 ori,ma intereseaza si cea de care zici tu de maici,mai ales daca zici ca-i cam ca-n Ro ca peisaj.

Mamabearda,la treaba si la rugaciune cu noi,va pup pe toate!Ce mai faci,Iasmin?

Va pup!

Monastere Vierge Marie Consolatrice
827 Chemin de carrière
Brownsburg-Chatham Qc J8G 1K7
e inspre Ontario

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Nikole, sanatate. Cand mergi la spovada?

Iasmin, ai avut dreptate in privinta Katyei. Eu i-am spus ca ii dau maxim 33 de ani.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne, mi-e sufletul atat de amar...atat de trist ce i s-a intamplat lui Carmen...probabil ati citit...

Cred in puterea rugaciunii, cred in miracole, dar uite ca in anumite situatii, ele nu schimba destinul, si imposibil sa nu ma intreb pe ce criterii se hotaraste, se alege soarta noastra???
De ce unuia i este ingaduit sa traiasca 100 de ani in desfranare, alcolism(nu ca nu ar merita sa traiasca) si de ce altul este luat atat de tanar, lasand atata durere si disper in urma???
Zeci de suflete s-au rugat sincer pentru ea, cu lacrimi in ochi, cu ardoare si totusi...in mare graba, Domnul a luat-o, nu i s-a permis sa ramana printre noi...
ce ti-e scris...

Crinuta, trimit pm, numai sa-mi limpezesc gandurile astea, ramane pe maine...

Sotul a vb cu preotul astazi, i-a explicat despre ce este vb, situatia mea, la care preotul s-a oferit , in caz ca mie mi-e greu sa merg pana la resedinta familiei lui, sa vina el la noi acasa...
m-a emotionat, mi s-a parut un gest f frumos...
cred ca au vb 30 minute la telefon.
Preotul a spus ca ma primeste cu drag, si la spovedanie, si pentru o comversatie doar, pentru inceput sa vad daca ma simt comfortabil in prezenta lui, daca nu , a spus ca ma poate indruma spre anumite biserici, si imi pot alege un duhovnic...
pare un om modest, si flexibil in gandire...
a ramas pe luni, dar trebuie sa-l sun in cursul zilei de maine sa-i spun ce am hotarat.
Daca este de acord, voi merge luni la el acasa, cu sotul si pruncul din dotare, ca nu am unde-l lasa.
Asadar, sper din suflet sa ma ajute D-zeu sa merg, sa-mi iau piatra asta de pe inima...dupa care...Domnul cu mila.
Ultima spovada adevarata cred ca a fost acum 7 ani, ulterior am plecat din tara si nu am mai avut unde merge la spovaduit.

Noapte buna fetelor

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Da Nikole, stiu despre Carmen e cumplit, si ma gandesc doar la copilasii mei, dar si la ea, ca nu-i va mai putea imbratisa decat sufleteste.

Incearca in perioada asta sa nu mai citesti vesti negative, incearca sa te incarci doar pozitiv.

Aseara am fost la o conferinta cu o activitate de a mea, si pt prima data a venit fondatorul ei.
Vreau sa va spun ca desi eram cumplit de obosita, adormisem la 4 dimineata, la de la 11 la 12:30 am avut repetitie cu copiii si cu preotul pt ca vom avea un concert la Biserica, iar conferinta trebuia sa dureze 4 ore, cand a inceput acel om ( fondatorul) sa vorbeasca, mi-a trecut somn, oboseala, durere de ochi, de cap, etc.

Stiti ce a spus? Totul se referea la building relationships with people.
Ne-a dat-o de ex pe mama sa, care, conform spuselor lui, " was a kind person with everbody", a iubit pe toata lumea, a iertat pe toata lumea, indiferent de persoana, indiferent de injuriile care i s-au adus, a stiut cand sa vorbeasca sau nu, pentru a evita scandal, si ne-a spus ca asta e cheia in viata.
De asemenea ne-a spus ca nu avem voie sa ne revoltam in viata, trebuie sa fim recunoscatori pt tot ce avem, chiar si pt cele rele ( aparent), pentru ca si acele evenimente au rolul lor, si mai tarziu, daca conectam punctele intelegem. Nu e logic? Nu asta spune si Isus?

Spunea ca daca dam dragoste, neconditionat, vom primi inzecit inapoi, chiar daca maio tarziu.
A spus ca el crede in second chance, third chance, etc, astfel incat la un moment dat nu mai stiam daca ma aflu in biserica sau la o conferinta despre o afacere.
Ne-a spus ca el e recunoscator si pt faptul ca a avut astm, si era sa moara, ca doar asa a ajuns sa faca afacerea, si ca noi trebuie sa fim recunoscatori pt tot. A mai dat si citate din Biblie.
Vreau sa va spun ca toti cei prezenti, vreo 350-400, tot speach-ul lui, care a durat cam o ora, nu s-au miscat.
Desi este o persoana bogata, care a muncit de mic, este extrem de modest, cald, nu-si atribuie lui nimic, sincer, iar asta se simte.

Ne spunea ca atunci cand era mic, si isi exprima visele sale de a face ceva in viata, tatal lui mereu il descuraja, iar mama sa, cu mul;t tact, il lua in camera de alaturi, si ii spunea incet, sa nu auda tatal: " sa nu crezi ce spune tatal tau. Tu poti realiza orice iti doresti", practic ce darama tatal dpdv emotional, ca ambitii, ea recladea, dar ce e important este ca nu se certa cu tatal lui ( cum as fi facut eu de ex), ci evita orice scandal. Chiar el a spus ca probabil multa lume ar fi facut asa, s-ar fi certat, si atunci ar fi degenerat, dar ea a ales sa fie pace, si felul in care si-o motivat copilul a fost extrem de inspirat.
M-a impresionat felul in care vb despre mama lui, spunand ca ea a iertat intodeauna, indiferent ce i s-ar fi facut.
Ce model de om, care, datorita umilintei, a iubirii a reusit sa isi puna amprenta si pe cei din jur.
Atunci s-a facut again click in capul meu, si mi-am dat seama ca asta e calea, doar asta.
Atunci cand suntem mereu buni, chiar si cu cei care nu ne suporta, sau sunt invidiosi, sau au resentimente pt noi, din orice motiv, mai devreme sau mai tarziu reusim sa miscam ceva in inima lor, pt ca nimeni, oricat de crud ar fi nu rezista iubirii, insa daca atitudinea este de pedeapsa, izolare, judecata, raul din acel om creste in intensitate, si devenim responsabili si pt faptul ca am fi putut face ceva, si nu am facut. ASa incep eu sa inteleg iubirea aproapelui, si faptul ca vom raspunde pt altii, ca noi ne vom mantui unii pe altii.

Am din nou o zi grea, asta e.

Conchita, esti bine?>

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Nikole, in Japonia nu ai avut preot ortodox? Stii de aparitiile din Akita?

http://www.tldm.org/news10/akita.htm

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput