Senioare mari,mijlocii si mici (82)
Raspunsuri - Pagina 9
MayanMistica spune:
Acum 3 luni imi faceam cumparaturile in supermarketul din village-ul meu si in acelasi timp o invatam pe fimea denumirile fructelor / legumelor in olandeza.La un moment dat o doamna se apropie de noi si ma intreaba daca vorbesc romaneste.Raspund ca da si intram in vorba.Aflu ca locuieste in vecinatate , ca e maritata cu un olandez si ca are o fetita.Ne luam la revedere si asta a fost.
La cateva zile ma aflam in formatie de 3 ( cu Anna si M ) in acelasi magazin cand fimea imi zice: uite-o mami pe doamna cu care ai vorbit acum cateva zile.
Ne salutam , vine si M langa noi ..se fac prezentarile si eu la plecare zic sa ii dau nr meu de mobil.La care dragutul de M , ii intinde cartea LUI de vizita.Bine , eu faza asta n-am inteles-o cu desi ca el s-a scuzat ca il putea contacta pe el ca sa ii dea nr meu.
Pana ieri nu am auzit nici un semn de viata de la doamna in cauza.Ieri m-a sunat M sa-mi spuna ca tipa l-a sunat si l-a intrebat de nr meu de tel.El baiat amabil , i-a dat nr de fix...ca deh nr meu mobil il cam uitase
Plecam spre club si o sun din masina .Ii spun cine sunt si ma intreaba: voi sunteti AMANDOI in masina?
Ce rol avea acel amandoi in propozitie? Care era problema ei daca eram singura sau cu al meu?I-am zis in doi peri ca sunt ocupata cu examenele la scoala , si ca vom pleca in Ro pentru cateva zile.Si daca e , o sa sun eu .Tipa vroia sa socializeze cred ...
Bunnn , incepe circul cu al meu , ca dece i-a dat cartea de vizita ..de cand si pana cand se baga el peste cunostintele mele.Pai tu m-ai prezentat.Pai tu ai venit langa noi si ai inceput sa vorbesti.Si trebuia sa spun cine esti ...dar n-am inteles dece avea nevoie de cartea ta de vizita?!
Ca e cartea mea de vizita si o dau cui vreau eu , zice el. Ei atunci , spala-te cu ea pe cap i-am zis.Ca el nu vedea nimic periculos in treaba asta.Ca lui i se pare normal.
Acu va intreb eu pe voi , ce ati face daca ati fi in aceeasi situatie? Ati trata problema cu indiferenta ? Ati vede un pericol iminent ?Ati banui ceva necurat la mijloc?
simonia spune:
sunt tare deprimata, mi-a venit rezultatul la AMH=0,53 perioada fertila 1-8, post menopauza <0,4; inhibina B= 80 pentru z.3 45-120
luminita42 spune:
Buna fetele,
Samira, ce soc cu masina. Acu sa nu te miri de budapesta, ce mare branza, ca hoti sunt peste tot chiar si in tari cu istorie mai 'adanca' in civilizatie decat ungaria. Oriunde ai fi sa tii minte ca se fura mai mult de la turisti, straini, decat de la vecinul de casa/bloc sau de la un conational, care stie cum merg treburile. Nu mai conteaza oricum, eu sper sa va recuperati banii de la asigurari, in conditii onorabile. Te pup, las sa iti iasa tie bebelul ca o sa uiti de masina!.. 
Mayanul si io m-as supara, daca barbatu' meu ar face asa "miscare'. Cartea lui de vizita a fost chiar in plus! Era suficient ca-i dadusei tu femeii mobilul. Dar probabil a vrut sa fie amabil si placut. Unele persoane fac excese dintr-astea mai ales daca sunt mai nesigure, vor sa placa cu tot dinadisul si aluneca in exccese...
Oricum nu te gandi prea departe, ca altminteri te superi singura.
Imi pare rau, eu te inteleg ca si eu sunt geloasa de felul meu si m-ar cam tulbura o intamplare ca asta. 

ANI.G spune:

simonia
trebuie stimulat FSH-ul cu tratament mai puternic. Nu fi deprimata 
mayanu 

...ca de obicei ![]()
Restul...cum a zis si luminita , nu te gandi asa departe 
samira ce ghinion !!! Cum naiba ? 
Cum au zis si fetele, cred ca deja e prin Ucraina, da' asta sa fie singura paguba si restul sa mearga struna 
eu Z2 
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://poftiti-la-masa.blogspot.com/
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
luminita42 spune:
Simonia,
Imi pare foarte rau.
nu dispera insa. organismele umane reactioneaza diferit, surprinzator, nu trebuie sa fie ca la teorie totul!..
Eu am facut anul trecut in iulie analiza asta, mi-a iesit AMH=0,97 si inhibina B= 18; le-am facut in z2 a cm. a cazut cerul pe mine in ziua aia. am raspuns prost la toate stimularile ulterioare.
Incerc sa raman gravida din noiembrie 2008. de atunci am ramas de doua ori si de ambele dati fara stimulare, pe cm natural. o data am avortat la 5 saptamani si acum recent la 8 saptamani:-(. poate e varsta, poate am alte probleme ca nu tin sarcina....totusi:
concluzia mea a fost ca exista sanse sa ramai insarcinata si cu o rezerva ovariana mica.
inca o data, imi pare nespus de rau, pentru ca stiu cum te simti.
luminita42 spune:
Mona ce-mi place faza cu gimnastica ta! Da' esti rezistenta fato!..Pai in fiecare zi aproape te duci la sport! eu ma duceam de 2 ori, maxim pe sapt., cand eram la bucuresti si iti zic drept ca trageam de mine! E adevarat ca dupa sport ma simtem mai plina de energie si mi se cam umfla rau 'muschiul' pe mine! sa vezi ce energie aveam si la.... 'vorba aia'.
Auzi..da' barbatu-tau rezista fato la asa sportiva?![]()
Acu' eu n-am echipament si pana una alta am hotarat sa fac in fiecare zi cam 25 minute de aerobica la domiciliu! ieri am inceput si azi am febra deja, dar hai ca nu ma las, le tzopai si azi prin casa..![]()

alina06st spune:
Bine ca voi vorbiti de sport si eu tocmai ce am dat gata un imens castron de cartofi fierti aromati cu ceapa rosie, usturoi si chili
. Se apropie cm si mananc mult... asa patesc de obicei.
Mayan, eu zic ca a fost foarte bine ca i-ai aratat ca te-a deranjat. Mai departe eu zic sa o lasi asa. Si eu cred ca a vrut doar sa fie dragut, sa socializeze, ca pana la urma, e adevarat ca e mai usor sa dai o carte de vizita decat sa te apuci sa scoti telefonul in mijlocul magazinului sa notezi un numar.
Simonia, sa nu te superi ca te intreb, cati ani ai? Eu stiu ca se face tratament pt a stimula fsh-ul. Si apoi, rezerva ovariana scazuta, inseamna ca tot mai e ceva acolo. Asa cum spune si luminita, uite, la ea s-a intamplat. Eu zic sa te sfatuiesti cu medicul si l-as intreba si despre ceva terapii alternative daca ar ajuta, gen homeopatie, acupunctura, reflexoterapie...
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Simonia, sa nu te superi ca te intreb, cati ani ai? Eu stiu ca se face tratament pt a stimula fsh-ul. |
Si eu am vrut s-o intreb
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://poftiti-la-masa.blogspot.com/
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
danny1 spune:
fetelor,multumesc.Doamne ajuta.
mona,ce poveste?ca eu am multe.
mayan,eu zic ca nu e f grav.....e bine ca i-ai spus,nu tre sa tolerezi daca te deranjeaza.sa-ti povestesc ce am patit eu.....cu barbatu-mio.
eram la un chef cu colegii lui.a venit si o tipa,singura,nu colega de birou,dar in aceeasi cladire.se stiu co totii bine,demult.bine si frumos pana la tort.cand se impartea torul,toti baietii ies la un tv sa vada ceva.cand se intorc,al meu era ultimul.tipa,cu farfuria in mana,in fata usii.intra toti,dar pe el il opreste sa iasa in hol la geam cu ea pana isi mananca tortul.nu m-a deranjat,dar alt coleg a luat microfonul si a inceput sa faca glume ca al meu e cu alta.am stat eu pana a terminat ala si am iesit.cica ma duceam la baie.stateau rezemati de o usa de sticla si povesteau de mashina ei care era in fata usii,de casa.....dupa privire mea domnul meu si-a dat seama ca e razboi.dat tot el era cu gura.l-am lasat,oo zi.dar apoi.....hihihi.i s-a acrit de cat i-am pomenit-o.la fiecare discutie.i-am scos-o pe toate orificiile posibile.asta e razbunarea mea.
si asa ii platesc toate politele.pana la acreala.sa vada cum e in locul meu.sa-l usture la fel.ca altfel nu se invata minte.![]()
alina06st spune:
Danyyyy, cum bre, ce poveste? Aia de succes! Cum facusi de te-ai
si de ce nu a mers pan-acu si de cand incerci... faze de-astea. Ca noi, daca citim, ni se pare ca uite-acu o sa fim si noi la fel!