Senioare mari,mijlocii si mici (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami...eu stau, numai ca mi se pare incredibil, daca erai in cine stie ce oras intr o tara de lumea a III nu mi s ar fi parut vreo chestie extra, dar ........totusi budapesta e un oras cotat ca fiind mult peste bucuresti.....tot bucul nostru e mai safe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mirela...exact asa gandesc si eu acum...in Romania am avut masini mult mai bengoase decat A6 asta...si nu ne-a furat niciodata vreo masina...si uite ca am patit-o in Ungaria.

asta-i viata...ce naibilor sa facem!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Vai Sami, ce ghinion... Dar e bine daca zici ca ati reusit sa va resemnati, mai ales tu. Ma gandesc ca poate e singurul ghinion pe anul acesta, singurul ghinion, singura pierdere si singura suparare de la Budapesta. Mmm? Ce zici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata si de la mine!
multumim de
zilele astea,nu cred ca voi intra prea des,
va citesc,atunci cand am timp,
lasati modificarile,daca e cazul,
sunt stresata,agitata, va voi povesti.
voi intra sa schimb capitol,
si nu stiu cata prezenta voi face
va rog sa nu va suparati....
azi merg iar la camera de munca,
si,sincer,mi se cam termina nervii...
se mai adauga faptul ca nici calculatorul nu mg prea bine...
deci,super misto.

sami,nashpa,rau de tot...
imi pare rau,daca te pot ajuta cumva,oricand!
sper sa se rezolve cat mai rpd aceasta problema!

va pupic,ne vedem mai tarziu!
pupici la gagici si tatici!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Sami, probabil ca masina e deja in Ucraina, cam asta e ruta...Neam de hoti, tradatori si ucigasi la comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sami, bafta
multa-multa-multa la oooooo!!!
noi aducem cofrag!!!
tu, oooooo-le!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, dragele mele.
Sami, exact asta iti trebuia tie acum !
In afara de suparare, mai sunt si drumuri pe care banuiesc ca trebuie sa le faci pe acolo.
Hai, lasa, asta sa fie necazul. Te pupic !
Pup si restul gastii si vorbim oricum mai pe seara sa vedem ce foliculi imi gaseste doctorita.
Problema e ca, eu ziceam ca fac luni punctia, dar ultima injectie e abia luni seara (din cele 10) deci cred ca abia marti. Si daca fac marti, 5 zile pentru transfer ar fi sambata si nu stiu daca e deschis la Gynera. Vad eu ce zice ea azi, in functie de ce s-o vedea pe acolo.
Nico, cam rarut. Te-ai dus peste turci sa faci instructie?
si aveti grija de voi.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Amy, stai linistita, punctiile se fac si sambata si duminica la Gynera, nu te lasa nimeni in pom. Acum dna doctor ar putea sa iti mai dea inca vreo doua zile in plus de stimulare cu Menopur, cum mi-a dat mie, in functie de cum arata si cum considera dansa. Sa ne tii la curent, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Da, Bea. Am vrut sa-ti dau PM cu datele mele de contact dar nu il ai activat.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele si poftiti la cafeluta calda! Mamaaa citii vestile si nu imi vine a crede cum naiba s-a intamplat ziua in amiaza mare?!
Dany , Sorinake sincere felicitari si sa va dea domnu bebei sanatosi si frumosi.
Eu fug sa bag un dush ca peste o ora vine instructorul sa facem o tura cu masina.

si uitati ce am gatit aseara ;

http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/meniu%20principal/100_4548.jpg

Mergi la inceput