Senioare mari,mijlocii si mici (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

daaaa, mai Danny si eu subscriu!.sa zici aici povestioara! istoric, tratamente, ce si cum si de cate ori!!!...iote si tu si Sorinake sa ne ziceti pe indelete, veniti doar asa pe fugaaaaa si pe urma dispareti, avem si noi nevoie de o speranta colo..traim din povesti....deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Amy, PM-ul meu este activat...incearca cica sa-l accesezi din stanga, nu-mi dau seama de ce la tine nu merge, am primit PM de la alte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Rezultate la monitorizare:
ovarul stang: 2 foliculi de 10
ovarul drept: 1 folicul de 10 si 1 de 8.
Drept urmare doza mea de menopur de 4 fiole s-a transformat in 6 fiole. Doctorita rezervata, ca daca nu sunt suficienti amanam punctia si incercam in alta luna cu alta schema, eventual cu 6 fiole pe zi din prima.
sa vedem ce iese, pana azi am 6 zile *4= 24 de injectii si au aparut astia 4 foliculi (data trecuta imi zisese ca nu prea vede foliculi, ca sunt si putini si mici, macar acum sunt mai mari). Din seara asta, pana luni inclusiv, mai fac inca 24 fiole. Poate am noroc.
Alta stimulare nu cred ca mai fac, mi-e frica de nodulul de la san de mo.
Va mai tin la curent.
Beatrix, tot nu pot sa-ti dau PM. Daca vrei si poti, da-mi tu un PM cu datele tale de contact si sa-mi zici si cand te pot deranja sa te intreb cate ceva.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

amy eu la ambele fiv am facut cam 12z de stimulare

Mergi la inceput

Mirela, depinde si ce doze. Doza de Menopur poate sa fie maxim 6. Si mie mi-a dat 10 zile, luni fiind ultima.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ok .am intrebat ca eu in fiecare zi fac cate o poveste.Dde exemplu,eu ieri am plecat cu telecomanda in poseta la servici.si i-am pus parintii si sotul sa o caute.dupa o ora de cautare peste tot,m-au sunat daca nu cumva mi-e in poseta.era...... o scosesem la plimbare.
cu sarcina........in 2008 mi se spusese ca am insuficienta ovariana.am luat pastile de napraznic si tinctura de zmeur.am ramas,dar am pierdut.anul trecut mi-a iesit prolactina marita.am luat Donna vital,zmeur cu vitex.dupa 3 luni,am ramas insarcinata.am continuat pana la 2 luni cand nu am mai suportat gustul.si am luat homeopate pt sustinerea sarcinii.cred ca nu am sarit nimic.astept intrebari.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Danny,asta cu telecomanda nu e nika. Eu am bagat castronul de mancare la incalzit in sertar in bucatarie 9cuptorul cu microunde era deasupra).
Si saptamana trecuta o colega de serviciu ajunge acasa si o intreaba sotul: l-ai luat pe copil de la scoala?
Intrebarea ei: care copil???
Ne-am dussssss.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Danny, dc poti sa ne spui si cum ai luat napraznicu cu zmeuru,adica cate zile,in ce perioadaa CM,cate ai luat pe zi?
La fel si Donna si vitexu si zmeuruAsa, mai pe indelete ...pt noi babele

Citat:
citat din mesajul lui danny1

ok .am intrebat ca eu in fiecare zi fac cate o poveste.Dde exemplu,eu ieri am plecat cu telecomanda in poseta la servici.si i-am pus parintii si sotul sa o caute.dupa o ora de cautare peste tot,m-au sunat daca nu cumva mi-e in poseta.era...... o scosesem la plimbare.
cu sarcina........in 2008 mi se spusese ca am insuficienta ovariana.am luat pastile de napraznic si tinctura de zmeur.am ramas,dar am pierdut.anul trecut mi-a iesit prolactina marita.am luat Donna vital,zmeur cu vitex.dupa 3 luni,am ramas insarcinata.am continuat pana la 2 luni cand nu am mai suportat gustul.si am luat homeopate pt sustinerea sarcinii.cred ca nu am sarit nimic.astept intrebari.

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Dona vital luam o data pe zi,30 ml cu apa.cu zmeur si napraznic tre sa ma uit pe notite ca a trecut mai mult de un an,sa nu vb prostii.
dar depinde de rez analizelor.rau nu fac,oricum.dar depinde si de buba fiecaruia.e clar ca naturistele m-au ajutat sa raman.dar intr-o luna am luat prea multe si,desi fusese sarcina,nu s-a putut implanta.nu trebuie nici exagerat. lyly,tu cum stai?
iar cu dragostea.......imi luasem gandul de la bebe,am facut cand am avut chef.pt ca ,cu o luna inainte teoretic trebuia sa se intampla,dar nu s-a intamplat.asa ca am zis ca fie ce-o fi.savuram mom.si ma rugam..e adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

beyyyy...masina mea s-a dus pe apa sambetei...ca nu era asigurata....abia o luasem...avea inca numere provizorii...asa ca.....

Mergi la inceput