Mamici din Grecia
Raspunsuri - Pagina 15
ertina spune:
neatza aldebaran,
Si eu sunt din bucuresti . Sa-ti traiasca bebe. Off, cand ma gandesc ca si a mea a avut 3 luni si acum are aproape 1 anisor, nu-mi vine sa cred cum s-a scurs timpul !
12 ani???????? wow, ai stat ceva...Eu inca nu stiu limba, doar cateva cuvinte, suntem de cateva luni in grecia. Sper sa ma acomodez ca taaaare greu e fara familie si prieteni.
Ca sa-i raspund lui karmen, eu o sa merg la inceputul lui iunie in romania...
ertina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aldebaran Ertina, parcul national, vrei sa spui ala din Sindagma? |
da, da ala e...de langa guvern.
Dar cand spui statia Ag Nicholas te referi la statia de metrou? CA asa cu metroul as incerca sa vin si eu in zona...Noi inca nu mergem in picioruse suntem tot cu carutzul, asa ca bebe de 3 luni si cu bebe de 1 an care inca nu merge in picioare, cred ca ne descurcam.
Sper sa pot merge cu carutzul in metrou..am vazut ca au si lifturi. Inainte foloseam mult sling-ul ca s-o car, dar acum e grasuna si ma cam doare spatele.
Aldebaran spune:
Nu e statie de metrou , e de tren d-ala care merge pe deasupra, cea mai apropiata statie de metrou e Attiki,
Stai linistita ca gasim noi o solutie, de ex. gasesc o zi in care poate sotul sa stea cu fetita dimineata(de ex.) si vin doar cu baiatul sau nici cu ala daca e la gradi. Iau un troleu si ajung urgent.
Am uitat sa spun ca ma cheama Corina.
ertina spune:
Am inteles cum e cu metroul
Ok, pai cand te hotarasti astept un semn, daca se poate cu o zi inainte. Daca e pana pe 1 iunie putem sa ne vedem si cu Larisa ( dimitra ) si oricune mai vrea sa vina, bineinteles.
Pe mine ma cheama Ioana.
Vi4i spune:
vai ce ma bucur ca sa creat mamici din grecia!!!!!!!
mersi de invitatie MORO si ERTINA!!!!
ma bucur nespus de mult,caci sunt in grecia de vreo 4 ani si nu am prea legat prietenii!!!!!
eu sunt o mamica cu bebe de aproape 4 luni Dionisios-Ionas!!!! sunt casatorita cu un grec si traiesc la Atena in regiunea Ag.Paraskevi!!!!
vorbesc greaca binisor desi mai e de lucru
eu sunt moldoveanca din Chisinau!! si acum sunt in vizita la parinti deci ma intorc la sfarsit de iunie si sper sa particip si eu la vreo intalnire cu bebei sau fara!!!!
dar pana atunci sigur ma alatur voua sa ne cunoastem virtual!!!!!
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
carmaw spune:
ce imi place ca v-ati mai adunat
tine-ti aproape fetelor!
deci miha noi ce facem asa izolate in insulele noastre
Fetele eu va pot scrie cu mare placere reteta frantuzeasca de melci pt ca cele grecesti le avem nu?
Deci ce fac scriu sau?
PUPICI si astept raspuns
carmaw spune:
ERTINUTA mama nu vrei tu sa faci o listuta cu fetele grecoice si sa o pui la inceput asa cum e lista si la pralinute???
TE ROG!
ertina spune:
citat din mesajul lui carmaw ERTINUTA mama nu vrei tu sa faci o listuta cu fetele grecoice si sa o pui la inceput asa cum e lista si la pralinute??? TE ROG! |
pai nu stiu cum ..daca stii tu pls help...
Vi4i, bine ai venit
ce bebe frumos am vazut eu ..si bineinteles si o mamica tanara si frumoasa
Fetelor, atasati-va si voi poze la semnatura, pls..sa va cunoastem bebeii si copiii.
ertina spune:
citat din mesajul lui carmaw deci miha noi ce facem asa izolate in insulele noastre |
faceti copii
MoRo_K spune:
yeee ce ma bucur ca ati raspuns PM-ului fetelor Aldebaran si Vi4i...se pare ca si eu si Ertina am gasit aceleasi fete si-am trimis invite hehe...stiu asa cum am mai zis de pe e-migrant.ro ...cand functiona ...ca erau multe fete in Grecia si multe dintre ele in Atena...tare ma bucur ca va puteti vedea...vorba lui carmaw...noi 2...suntem cam izolate p-aici...eu sper din toata inima sa ma dezizolez spre salonic in cateva luni...
Eu in Grecia sunt de 3 ani,eu sunt din Cta(cred ca am mai zis povestea mea pe la inceput deci scuze carmaw si Dimitra_R ca ma repet)...greaca o vb destul de bine m-a ajutat mult faptul ca am lucrat 2 ani si am fost nevoita sa vb plus 6 luni lectii in Ro....acum in casa 90% greaca vb....dar vreau sa-mi imbunatatesc nivelul...astept sa ajung in salonic si ma bag la cursuri(pe http://www.hau.gr/ poti sa-ti vezi nivelul...au teste...dc intereseaza pe careva
Ertina are dreptate carmaw poate poti sa faci o listuta...intreaba ce date ai nevoie si ar fi frumos...sa intram si noi in rand cu lumea
Eu in Ro nu cred sa ajung in vara asta :(....sper insa prin toamna sa mergem ne incurca mult faptul ca suntem in 2 luntre...asteptam transferul spre salonic si in fct de el facem planuri...p-ai mei ii vad pe yahoo mess zilnic si pe prieteni la fel...dar vreau sa ajung pe la tata-mare al meu care are 95 de ani ....e in zona mea preferata...in Rm.Valcea...de acolo e tata....si acolo sper sa ne retragem si noi la batraneti
ertina...si noi suntem moi cand vine vb de animale...asta sigur si pt ca sotul meu a avut un cutzu pe care l-am prins si eu in ultimii 5 ani...si care nu mai e de anul trecut...si acum ne lipim de toate animalutzele...de alaltaieri a aparut si shoparlica...de a venit vara...mi-e cam frica de ea de se vede ca ei ii e mai mult de mine...anul asta parca-i mai alba si mai mare...cam 10 cm...prin bucatarie o vad pe u nperete isi face maratonul zilnic...hmmm
Vi4i cum mai e prin Moldova?care mai e situatia? tot zicem ca tre sa ajungem si noi....n-am fost niciodata...
dap...iar m-am apucat de o ora sa scriu msg-ul si acum il termin...de...ma mai uit la mancare....fac un ghiveci azi...cam asta aveam prin casa....
Ertina...astept pm-ul cu linkurile de dieta....
aaa am uitat sa zic pe mine Mihaela ma cheama
pofta mare fetelor