Mamici din Grecia
Raspunsuri - Pagina 14
carmaw spune:
http://programmes.france2.fr/n-oubliez-pas-les-paroles/emission_lundi.php
MIHA cu asta si altele m-am delectat
a si am primit o scrisoare de la casa de asigurari de sanatate greceasca fetelor, au scris numele meu FONETIC nici eu nu am priceput dar am ris...
Si aici a plouat ...eu sunt obisnuita sa maninc melci daca vret bag reteta( nu fac sosuri cu melci ca sa-ti bagi miinile in sos pina la cot
Acum vreau sa dorm putin (pregatesc pt g cotlet andive trase in unt cu smintina si mustar alaturi de cartofi fiert dar si ei untiti...)
si pupici la cele 5 fete cucuiete!
DECI 5 PUPICI

MoRo_K spune:
au zburat puisorii ce ne-am bucurat si-au revenit si-au plecat :) hihi:)
carmaw super tare cu numele:)azi suntem de-a dreptul pe contrasesns...ia sa vedem maine pup fetele noapte buna
karmen24 spune:
sunt multe romance prin parcurile atenei,dar pe forum cam putine.fetelor...am trecut si eu prin faza traditionala a numelui.efmorfia o cheama pe fiica'mea
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karmen24 sunt multe romance prin parcurile atenei,dar pe forum cam putine.fetelor...am trecut si eu prin faza traditionala a numelui.efmorfia o cheama pe fiica'mea ![]() |
Buna Karmen
,Vad ca ai primit mesajul meu pe PM...Ne poti spune mai multe despre tine? Unde locuiesti, ai prieteni romani, cati ani are fiica ta etc..
Aldebaran spune:
Buna seara fetelor
Raspund si eu invitatiei a 2 fete dragute care mi-au trimis pm(Moro-k si ertina)
Eu ma loghez f rar si scriu pe forum inca si mai rar.
Si eu sunt casatorita cu un grec si avem 2 copii: Aris (aproape 5 ani) si Silvia(3 luni). Locuim in Atena, centru(patissia).
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aldebaran Buna seara fetelor Raspund si eu invitatiei a 2 fete dragute care mi-au trimis pm(Moro-k si ertina) ![]() Eu ma loghez f rar si scriu pe forum inca si mai rar. Si eu sunt casatorita cu un grec si avem 2 copii: Aris (aproape 5 ani) si Silvia(3 luni). Locuim in Atena, centru(patissia). |
OOOO, ce ma bucur fetelor ca ati intrat sa ne salutati !

Aldebaran,Karmen bine ati venit !
As vrea tare mult sa ramaneti si sa ne cunoastem mai bine, eventual sa ne si intalnim cu copiii in parc.

Larisa, n-ai intrat azi. Sper ca esti bine
Moro, ma bucur ca ai salvat puisorii. Si eu sunt miloasa cand vad animale neajutorate....mi-e atat de mila de ele...!!! O
pt tine.Noapte buna, fetelor..va astept maine la cafea, pe forum
karmen24 spune:
buna din nou!locuiesc in katw patisia si as fi incantata sa ne cunoastem mai bine.tetitsa mea are 5 ani si jumatate.ma roaga sa specific de fiecare data ca nu are numai 5.a mai crescut...cu jumatate de an.mergeti fetelor in romania vara aceasta?din ce orase sunteti?eu sunt moldoveanca (jet bejet).botosani

ertina spune:
Neatza Karmen,
Nu stiu unde este kato patissia asta, dar ma interesez. Eu am scris intr-un post ca d eobicei merg in parcul national pt plimbare. Fetitza mea face in cateva saptamani 1 anisor
.
As vrea sa ne cunoastem. O luam si pe larisa cu fetitza ei scumpa, dimitra 
De cand esti in grecia? Vorbesti bine greaca? Cu fetitza ta vorbesti in romana sau greaca?
ofer
pt somnoroase..treziti-vaaaa !
Aldebaran spune:
Buna dimineata
hei, Karmen, esti destul de eproape de mine
Eu sunt din Bucuresti. Nu prea am cunoscut bucuresteni pe aici, desi sunt f. multi romani in zona mea. Eu am 2 prietene moldovence aici, una de dincoace si cealalata de dincolo de Prut![]()
Ertina, parcul national, vrei sa spui ala din Sindagma?
Si eu as dori sa ne cunoastem dar imi e tare greu acum cu fetita de 3 luni prin mijloacele de transport. M-ar salva trenul(isap) dar acum se lucreaza la linii si nu functioneaza statia mea(Ag. Nikolaos)
Eu sunt in Gr de 12 ani.