Crinone
Raspunsuri - Pagina 2
miki01 spune:
Da, Cata, se pare ca asa este, dar sigur am deficienta de progesteron, am toate simptomele pt asta, din cate am citit (ex. ciclu scurt 24-25 zile). Acum am facut injectabil doar 1 fiola de 250 mg la 4 zile pt ca la Bios prog inainte de ET a iesit 76 si la cateva zile cand am repetat la Medlife era 12. Nu avea cum sa scada atat, sigur a fost gresit. Oricum am un fix cu prog de la primul FIV nereusit
catalina2307 spune:
Cel mai bine atunci este sa faci ceea ce simti tu ca te linisteste.
Edit - Da, crinone este ok si are cam 1,25g progesteron.Pentru siguranta si mai mare poti suplimenta cu 4 progesterone oral pana in saptamana 12 cand poti ramane doar cu crinone (na, ca mai sunt si altii cu obsesii :)) )
sper spune:
Cate doze de Crinone se folosesc/zi?
O doza echivaleaza cu cate utrogestan?
Multumesc
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
sper spune:
Intre timp am obtinut un raspuns la un alt subiect ca o doza de Crinone are 1,125 gr , de aici deduc ca este suficienta o doza/zi.
Daca stie cineva altceva o rog sa-mi spuna.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
misa_21 spune:
MIKI,crinone se gaseste si in Turcia si este mult mai ieftin.Nu mai retin exact dar parca pe 2 cutii am dat 110$.
Stiu ca sotul tau are aceeasi problema de sanatate ca si sotul meu si, la al meu in septembrie spermograma revenise la normal.Iti dai seama ca de la 1 mil cand am vazut 22 am ramas socati.Eu stiu,poate si sotul tau sta mai bine acum.
Catalina,o imbratisare mare,mare si stransa.Pup You!
catalina2307 spune:
Pana in saptamana 15 am folosit o doza crinone si 400 utogestan , dupa care am ramas cu o doza crinone pana prin saptamana 37.
In asemenea situatii insa este mai bine sa asculti si o opinie medicala si sa mergi mai putin pe deductii si pareri neavizate.
misa - te pup fata draga ca tare mi-e dor de tine!
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Pana in saptamana 15 am folosit o doza crinone si 400 utogestan , dupa care am ramas cu o doza crinone pana prin saptamana 37. In asemenea situatii insa este mai bine sa asculti si o opinie medicala si sa mergi mai putin pe deductii si pareri neavizate. misa - te pup fata draga ca tare mi-e dor de tine! Catalina |
Multumesc Normal ca voi intreba medicul meu, voiam sa stiu mai multe despre acest produs deoarece de la utrogestan ma irit dupa 5-7 zile. Sa stiu dc ii propun sa-mi schimbe utrogestanul cu el . O alta alternativa este Lutinus care si aceva e foarte scump.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Edit - misa vezi ca miki posta acu vreo 2 ani :)). Catalina |
Da?[:-))
Hop si eu ....asa....cu efect intarziat,doar nu vroiai acum sa ma uit si la data postarii dupa ce nu am mai intrat de un an pe forum.