Crinone

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Da, Cata, se pare ca asa este, dar sigur am deficienta de progesteron, am toate simptomele pt asta, din cate am citit (ex. ciclu scurt 24-25 zile). Acum am facut injectabil doar 1 fiola de 250 mg la 4 zile pt ca la Bios prog inainte de ET a iesit 76 si la cateva zile cand am repetat la Medlife era 12. Nu avea cum sa scada atat, sigur a fost gresit. Oricum am un fix cu prog de la primul FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cel mai bine atunci este sa faci ceea ce simti tu ca te linisteste.

Edit - Da, crinone este ok si are cam 1,25g progesteron.Pentru siguranta si mai mare poti suplimenta cu 4 progesterone oral pana in saptamana 12 cand poti ramane doar cu crinone (na, ca mai sunt si altii cu obsesii :)) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Cate doze de Crinone se folosesc/zi?
O doza echivaleaza cu cate utrogestan?
Multumesc

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Intre timp am obtinut un raspuns la un alt subiect ca o doza de Crinone are 1,125 gr , de aici deduc ca este suficienta o doza/zi.
Daca stie cineva altceva o rog sa-mi spuna.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

MIKI,crinone se gaseste si in Turcia si este mult mai ieftin.Nu mai retin exact dar parca pe 2 cutii am dat 110$.
Stiu ca sotul tau are aceeasi problema de sanatate ca si sotul meu si, la al meu in septembrie spermograma revenise la normal.Iti dai seama ca de la 1 mil cand am vazut 22 am ramas socati.Eu stiu,poate si sotul tau sta mai bine acum.

Catalina,o imbratisare mare,mare si stransa.Pup You!

Mergi la inceput

Pana in saptamana 15 am folosit o doza crinone si 400 utogestan , dupa care am ramas cu o doza crinone pana prin saptamana 37.

In asemenea situatii insa este mai bine sa asculti si o opinie medicala si sa mergi mai putin pe deductii si pareri neavizate.

misa - te pup fata draga ca tare mi-e dor de tine!

Mergi la inceput

Edit - misa vezi ca miki posta acu vreo 2 ani :)).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pana in saptamana 15 am folosit o doza crinone si 400 utogestan , dupa care am ramas cu o doza crinone pana prin saptamana 37.

In asemenea situatii insa este mai bine sa asculti si o opinie medicala si sa mergi mai putin pe deductii si pareri neavizate.

misa - te pup fata draga ca tare mi-e dor de tine!

Catalina

Multumesc Normal ca voi intreba medicul meu, voiam sa stiu mai multe despre acest produs deoarece de la utrogestan ma irit dupa 5-7 zile. Sa stiu dc ii propun sa-mi schimbe utrogestanul cu el . O alta alternativa este Lutinus care si aceva e foarte scump.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10

Mergi la inceput

Eu despre crinone numai de bine:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Edit - misa vezi ca miki posta acu vreo 2 ani :)).

Catalina

Da?[:-))
Hop si eu ....asa....cu efect intarziat,doar nu vroiai acum sa ma uit si la data postarii dupa ce nu am mai intrat de un an pe forum.

Mergi la inceput