Crinone
Citat: |
citat din mesajul lui mairis Crinone am luat din Budapesta si costa 19000 ft cutia cu 10 (doze) |
Informativ in Grecia este 63,29 eur cutia cu 15 doze.
Cam 80 eur in Germania tot 15 doze.
Raspunsuri
miki01 spune:
Saru'mana de info, Catalina!
Din pacate nu are cine sa-mi cumpere de acolo.
In Austria am gasit o farmacie (Internationale-Apotheke), care imi poate trimite (daca am reteta) cu 103.7 Eur tot 15 doze, dar habar nu am ce reteta de le trimit. Merge de la med de familie?
In Rom nu recomanda nimeni un medicament care nu se comercializeaza.
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Informativ in Grecia este 63,29 eur cutia cu 15 doze. Cam 80 eur in Germania tot 15 doze. Catalina |
catalina2307 spune:
miki - din pacate nu cred ca merge....din cate stiu astia solicita retete stampilate de medici care sunt recunoscuti de nu stiu ce autoritate internationala (UE). (daca vb de comenzi online)
La greci nu cere nimeni nici o reteta.
Sa stii ca se gaseste si in Romania dar la un pret nesimtit. Cam 180 ron - 6 doze.
mairis - crezi ca poti verifica informatia? Pt fete este foarte importand de stiut si exista si cutii cu 10 doze.
miki01 spune:
Catalina
Se gaseste la farmacie sau asa 'la negru'? Am mai gasit in site cu comenzi, goldpharma, care-l vinde la 473 lei, tot 15 doze.
Daca nu se ofera nici o fata care este acum la Budapesta, voi cauta o sursa in Grecia. Pt urmatoarea incercare TREBUIE sa-l am.
Saru'mana mult de info cu reteta.
citat din mesajul lui catalina2307 miki - din pacate nu cred ca merge....din cate stiu astia solicita retete stampilate de medici care sunt recunoscuti de nu stiu ce autoritate internationala (UE). (daca vb de comenzi online) La greci nu cere nimeni nici o reteta. Sa stii ca se gaseste si in Romania dar la un pret nesimtit. Cam 180 ron - 6 doze. Catalina |
miki01 spune:
Catalina, am avut un esec acum in febr-martie, dar mai am congelati 6 voinici, din care sper sa fie macar unul norocos. Am facut tot la Giulesti (Marinescu+Cocei), fortati putin de 'supriza' cu azoo la sot pentru care la Kaali ne-au spus ca trebuie biopsie diagnostica. A mers la Giulesti cu ICSI si mai avem si sperma congelata (la noi sunt gigeii pe final, cf hormonalelor).
Caut progesteron in toate formele, pentru ca am avut la FIV-ul asta la 5 zile de la ET 12.9, f mic si cred eu cauza pt care nu s-au prins puiutii(2 embrioni A8).
rubia spune:
sa inebunesc nu ala ,am scrisa un mesaj si cand sa trimit :probleme server si am pierdut mesajul.
Ma rog in mare pt miki era mesajul.Era vb despre farmacia Sternapotheke din Wels Austria,nr de telefon 004372424671117,Dl Ewald Wolfram(el vb engleza).Eu am luat de la ei prog inj cu reteta scanata de la medicul ginecolog ,deci merge ;a mai luat cineva alt medicament si tot asa cu reteta scanata de la medicul de specialitate.Din punctul meu de vedere sunt seriosi,n-am avut probleme cu ei .
Cel mai bine trimiti mail la apotheke@sternpotheke.at ai ceri informatii cu privire la produslu necesar,pret si transport si in max 2 zile ai raspuns la mail din partea lor.Specifica ca e pt Romania(pt a calcula transportul corect-mie mi-au luat 20 de euro anul trecut)
felicia ...,imi pare rau
tamaryllis sa stii ca mie Kovacs mi-a dat complex de vit B(eu am luat Doppel herz) si Clexane de 0.2 de la inceputul stimularii dar eu pe langa MTHFR C677T genotip heterozigot mai am si antitrombina III scazuta.(in prealabil vorbisem cu un hematolog si Kovacs a fost de acord)
[gra
vi]17+
catalina2307 spune:
miki - asta este o poveste.....noi cand facem analiza progesteronului , se masoara progesteronul din sange in conditiile in care folosim progesteron local.Pentru sarcina important este progesteronul din uter pe care din pacate nu il putem masura dar se presupune ca doza de 8 tablete utrogestan este suficienta.
Cee ce se povesteste pe forum cu "mi-am facut in ziua n progesteronul si era mic si daca nu eram io dastapta se ducea sarcina" sunt povesti......oare medicii sunt toti tampiti....le-ar fi greu sa ne sugereze sa monitorizam progesteronul.....doar ca nu este relevant.
Dar daca tu crezi ca , Crinone este cheia succesului atunci foloseste-l. Nu uita ca este posibil sa ai nevoie de progesteron pana prin saptamana 30, ceea ce inseamna in permanenta o grija in plus. Si financiar destul de costisitor.
Pup si bafta multa!
miki01 spune:
Saru'mana mult!
citat din mesajul lui rubia Ma rog in mare pt miki era mesajul.Era vb despre farmacia Sternapotheke din Wels Austria,nr de telefon 004372424671117,Dl Ewald Wolfram(el vb engleza).Eu am luat de la ei prog inj cu reteta scanata de la medicul ginecolog ,deci merge ;a mai luat cineva alt medicament si tot asa cu reteta scanata de la medicul de specialitate.Din punctul meu de vedere sunt seriosi,n-am avut probleme cu ei . Cel mai bine trimiti mail la apotheke@sternpotheke.at ai ceri informatii cu privire la produslu necesar,pret si transport si in max 2 zile ai raspuns la mail din partea lor.Specifica ca e pt Romania(pt a calcula transportul corect-mie mi-au luat 20 de euro anul trecut) [gra vi]17+ |