Crinone

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Macar ai intrat in forta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pana in saptamana 15 am folosit o doza crinone si 400 utogestan , dupa care am ramas cu o doza crinone pana prin saptamana 37.

Catalina tu cum stateai cu progesteronul? Mai precis as vrea sa stiu dc 400mg utrog +1 crinone este o combinatie tare si dc pt o pers care sta bine cu prog 1 crinone/zi este suficient.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sper woman intreab-o pe catalina pe pm mai bine. ce zici?
sa-mi zici si mie cu E2 ala cum iese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

sper woman intreab-o pe catalina pe pm mai bine. ce zici?
sa-mi zici si mie cu E2 ala cum iese.

Nu-i graba cu raspunsul, intreb aici la subiect, ea oricum citeste tot pt ca e moderatoare (atunci cand o lasa piticuta)
Iti spun cat va iesi E2 dar tb sa ai rabdare, calatoreste la Buc. M-ai facut curioasa, la ce-ti tb E2-ul meu

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

doamna mea ca sa fac comparatie cu al meu.
eu ma apropii de tine la foliculi:) ...am AMH-ul mai mare. dar comportamentul hormonalelor mele este...FSH mare.
eu am si E2 mare. 40 cat l-ai avut tu e o minune. eu la dimensiunea aia de foliculi am E2 80.

Mergi la inceput

OK, Sabina, o sa te lamuresc imediat ce soseste. Din prima iti spun ca va fi putin mai mare decat data trecuta deaorece am luat maca. Foarte mare nu cred ca va fi pt ca daca era asa vedeam si chistul+fibromul gogosate. Eu sunt anti estrogeni, orice bag in gura il caut de estrogeni inainte. Maca e reglatoare, nu are hormoni dar dc hipofiza mea hranita cu maca a considerat ca-mi tb putin mai multi estrogeni in zi 2 at i-a suplimentat. Vorbim pe PM pt a nu mai fi off topic

Speranta

Mergi la inceput