Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
cris.dogarel spune:
neatza!
mamidepuiuti, multzam, io doar apa vreau az ca... am papat ieri mucenici cu multa nuca...si cine murea de stomac/bila aseara?
banuiam eu ca o sa fie o exceptzie paguboasa mucenicii, dar nu credeam sa ma doara stomacul, ci cantarul
. sper ca indigestiile nu afecteaza lactatia (asta i-ar mai trebui lu'ema)
multumesc de luminarea cu denumirea balansoarului 
andre-lina, in ce forma ai fost azi-noapte
. baga un regim de 3 sapta, ca acu' vine pashtele cu cozonaci aburinzi
![]()
larisel,
bravo pt pedi bun. si eu stiu ca DA se pune de dermatolog
.ce fete mari ai,
.
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 5 kile!![]()
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel neatza! mamidepuiuti, multzam, io doar apa vreau az ca... am papat ieri mucenici cu multa nuca...si cine murea de stomac/bila aseara? banuiam eu ca o sa fie o exceptzie paguboasa mucenicii, dar nu credeam sa ma doara stomacul, ci cantarul . sper ca indigestiile nu afecteaza lactatia (asta i-ar mai trebui lu'ema)multumesc de luminarea cu denumirea balansoarului ![]() andre-lina, in ce forma ai fost azi-noapte . baga un regim de 3 sapta, ca acu' vine pashtele cu cozonaci aburinzi![]() larisel, bravo pt pedi bun. si eu stiu ca DA se pune de dermatolog .ce fete mari ai, .Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
pai da' ceaiul de chimen si anason de ce crezi tu ca s-au trecut in meniul zilei?
pe ema sa nu o doara burtica de la mucenici...si pe mamica 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
radu stefan de amir10
sara maria de pinguin roz 
sebastian mihai de evyme 
daniel alexandru de onitza
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cristies spune:
LA MULTI ANI SEBI, DANUTZ, RADU SI SARA!!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!
Mamidepuiuti, eu trebuia sa dau cafea azi... puiul meu a dormit de la 10 jumate pana la 5. Cand am vazut ceasul am inlemnit. Dar era bine mersi
.
Cris.dogarel, bea ceai sa mai "diluezi" indigestia.
Larisel, super au crescut printesele. Te simt destul de pozitiva, se pare ca iti prieste trioul intre gagici.
. Felicitari pentru medicul pediatru! Si eu tot asa stiu cu diversificarea, e la curent cu trendul. Tetraxim am facut si noi.
Dastefa, ce praji ai facut?
Fetele, nici eu nu sunt cu folosirea cremelor, dar m-am documentat si cremele astea sunt de doua tipuri: unele care previn iritatia si unele care trateaza. Cum se stie vorba ca e mai usor sa previi decat sa tratezi eu ii dau de fiecare data cand schimb scutecul. Si n-am avut plangeri
.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
ale1212xa spune:
neatza si de la noi
cafea aveti?
desi nu prea am nevoie azi, a dormit bebe de la 11 la 5
si noi ne confruntam cu o iritatie de la pp care nu mai trece de vreo 3 zile, am incercat bepanten, sudocrem si acum suntem la crema de galbenele
. Si de azi incercam sa schimbam si lapticul, de la NAN1 HA la NAN1. Sa vedem daca il accepta
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
Fetele, mai in gluma mai in serios, ce ne facem noi cu fetele care n-au mai intrat? Avem lipsuri extrem de importante (nu fac nominalizari).
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Andre_lina spune:
Buna dimineata!... suntem pe baricade de la 7.30, am avut o noapte mai agitata... s-a trezit de 2 ori si a adormit repede la san, a doua oara nici nu stiu cand l-am pus in pat sau daca doar am visat ca l-am luat

... vai de mine!
Acum a adormit si asteptam sa se trezeasca petrecaretul Luca si Decenuela, sa ne viziteze![]()
Andreea,
de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza si de la noi cafea aveti? si noi ne confruntam cu o iritatie de la pp care nu mai trece de vreo 3 zile, am incercat bepanten, sudocrem si acum suntem la crema de galbenele . Si de azi incercam sa schimbam si lapticul, de la NAN1 HA la NAN1. Sa vedem daca il accepta----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibricpozele noastre |
lasa-l la cucul gol cat mai mult ...la noi a functionat, si spalat cu ceai de musetel si galbenele.
Andreea,
de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
lasa-l la cucul gol cat mai mult ...la noi a functionat, si spalat cu ceai de musetel si galbenele. Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
incerc si asta..multumesc frumos

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibricpozele noastre
myky791 spune:
neata! eu vreau o cafea maaaaaaaare! azi noapte de pe la 2 numai sa marait, sa gemut, sa scremut, mai dadea si in plans.... pana la 6 dimineata. il luam in brate sal linistesc ca sa nul trezeasca pe andreiut. aseara am dormit toti 3 tati la munca. dap. astept si eu sa treaca colicii astia si sami doarma macar jumatate de noapte nu toata....andreiut se dezvelea, invelestel, ba era cu picioarele pe mine.... muta-l, incepea piticul a marai.... o noapte de cosmar.....
si am si un inceput de raceala cu nesomn= proasta dispozitie.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)