Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
cris.dogarel spune:
neatza!
mamidepuiuti, multzam, io doar apa vreau az ca... am papat ieri mucenici cu multa nuca...si cine murea de stomac/bila aseara?banuiam eu ca o sa fie o exceptzie paguboasa mucenicii, dar nu credeam sa ma doara stomacul, ci cantarul. sper ca indigestiile nu afecteaza lactatia (asta i-ar mai trebui lu'ema)
multumesc de luminarea cu denumirea balansoarului
andre-lina, in ce forma ai fost azi-noapte. baga un regim de 3 sapta, ca acu' vine pashtele cu cozonaci aburinzi
larisel, bravo pt pedi bun. si eu stiu ca DA se pune de dermatolog.ce fete mari ai, .
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel neatza! mamidepuiuti, multzam, io doar apa vreau az ca... am papat ieri mucenici cu multa nuca...si cine murea de stomac/bila aseara?banuiam eu ca o sa fie o exceptzie paguboasa mucenicii, dar nu credeam sa ma doara stomacul, ci cantarul. sper ca indigestiile nu afecteaza lactatia (asta i-ar mai trebui lu'ema) multumesc de luminarea cu denumirea balansoarului andre-lina, in ce forma ai fost azi-noapte. baga un regim de 3 sapta, ca acu' vine pashtele cu cozonaci aburinzi larisel, bravo pt pedi bun. si eu stiu ca DA se pune de dermatolog.ce fete mari ai, . Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
pai da' ceaiul de chimen si anason de ce crezi tu ca s-au trecut in meniul zilei?
pe ema sa nu o doara burtica de la mucenici...si pe mamica
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
radu stefan de amir10
sara maria de pinguin roz
sebastian mihai de evyme
daniel alexandru de onitza
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cristies spune:
LA MULTI ANI SEBI, DANUTZ, RADU SI SARA!!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!
Mamidepuiuti, eu trebuia sa dau cafea azi... puiul meu a dormit de la 10 jumate pana la 5. Cand am vazut ceasul am inlemnit. Dar era bine mersi.
Cris.dogarel, bea ceai sa mai "diluezi" indigestia.
Larisel, super au crescut printesele. Te simt destul de pozitiva, se pare ca iti prieste trioul intre gagici.. Felicitari pentru medicul pediatru! Si eu tot asa stiu cu diversificarea, e la curent cu trendul. Tetraxim am facut si noi.
Dastefa, ce praji ai facut?
Fetele, nici eu nu sunt cu folosirea cremelor, dar m-am documentat si cremele astea sunt de doua tipuri: unele care previn iritatia si unele care trateaza. Cum se stie vorba ca e mai usor sa previi decat sa tratezi eu ii dau de fiecare data cand schimb scutecul. Si n-am avut plangeri.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
ale1212xa spune:
neatza si de la noi
cafea aveti? desi nu prea am nevoie azi, a dormit bebe de la 11 la 5
si noi ne confruntam cu o iritatie de la pp care nu mai trece de vreo 3 zile, am incercat bepanten, sudocrem si acum suntem la crema de galbenele. Si de azi incercam sa schimbam si lapticul, de la NAN1 HA la NAN1. Sa vedem daca il accepta
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
Fetele, mai in gluma mai in serios, ce ne facem noi cu fetele care n-au mai intrat? Avem lipsuri extrem de importante (nu fac nominalizari).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Andre_lina spune:
Buna dimineata!... suntem pe baricade de la 7.30, am avut o noapte mai agitata... s-a trezit de 2 ori si a adormit repede la san, a doua oara nici nu stiu cand l-am pus in pat sau daca doar am visat ca l-am luat... vai de mine!
Acum a adormit si asteptam sa se trezeasca petrecaretul Luca si Decenuela, sa ne viziteze
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza si de la noi cafea aveti? desi nu prea am nevoie azi, a dormit bebe de la 11 la 5 si noi ne confruntam cu o iritatie de la pp care nu mai trece de vreo 3 zile, am incercat bepanten, sudocrem si acum suntem la crema de galbenele. Si de azi incercam sa schimbam si lapticul, de la NAN1 HA la NAN1. Sa vedem daca il accepta ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
lasa-l la cucul gol cat mai mult ...la noi a functionat, si spalat cu ceai de musetel si galbenele.
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
lasa-l la cucul gol cat mai mult ...la noi a functionat, si spalat cu ceai de musetel si galbenele. Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
incerc si asta..multumesc frumos
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
myky791 spune:
neata! eu vreau o cafea maaaaaaaare! azi noapte de pe la 2 numai sa marait, sa gemut, sa scremut, mai dadea si in plans.... pana la 6 dimineata. il luam in brate sal linistesc ca sa nul trezeasca pe andreiut. aseara am dormit toti 3 tati la munca. dap. astept si eu sa treaca colicii astia si sami doarma macar jumatate de noapte nu toata....andreiut se dezvelea, invelestel, ba era cu picioarele pe mine.... muta-l, incepea piticul a marai.... o noapte de cosmar.....
si am si un inceput de raceala cu nesomn= proasta dispozitie.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)