Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

larisel la mai multe lunite micilor printese
cat despre dermatita atopica-mi se pare ca uneori se pune cam usor acest diagnosticdin experienta cu Daria pe care am incercat o sacosa de creme iti zic sa nu te arunci la prea multe
acum nu stiu eu ce are Alena dar multe mai trec si de la sine...doar ca trebuie sa te inasrmezi cu rabdare

ale3csa ma bucur ca aveti vesti mai bune
mul;ta sanatate si sa ajungeti cat mai repede acasa

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

si ca tot ma plangeam eu de kg care se acumuleaza in loc sa scada-ia ghiciti ce fac eu la ora asta cand orice mama normala al carui bb doarme dus ar sta si ea ca omu in pat?
......fac o prajitura

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

si ca tot ma plangeam eu de kg care se acumuleaza in loc sa scada-ia ghiciti ce fac eu la ora asta cand orice mama normala al carui bb doarme dus ar sta si ea ca omu in pat?
......fac o prajitura

asa creste Daria

VAIII.... eu sunt disperata, gata, nu stiu ce sa mai fac, ca unde ma invart parca vad numai prajituri, dulciuri,... am citit ca ceaiul de chimen face pofta de mancare... E CLAR, as renunta.. dar ma gandesc, colici sau dulciuri... raman inca putin la dulciuri:)) zic asta acum ca e lumina stinsa si nu ma vad in oglinda

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Larisel noi ne confruntam cu o iritatie la fundulet destul de urata de vreo 5 zile, si am incercat si cu bepanten, dermacare, sudocream si degeaba nu ii trecea cu nimik, si am sunat un dr. dermatolog si mi-a spus o schema cu violet de gentiana si ceai de musetel; a zis ca e inca micuta sa o dau cu creme cu antibiotic sau cortizon, sa incerc intai cu ceva mai natural; azi a fost prima zi cu schema asta si vreau sa spun ca se vede o imbunatatire, speram si in continuare.
si Anastasia a facut tot de la ceva mancat de mine ma gandesc, ca doar tot timpul am dat-o preventiv cu sudocream sau bepanten, am mancat un kiwi si poate de la ala, desi in general am un regim detul de strict.

Si noi am fost iritati in perioada de dupa sarbatori... cred ca tot de la ce am mancat eu... dar am dat cu sudocrem si bepanten, l-am spalat cu musetel si cu galbenele, lasat in fundul gol pe scutece absorbante, si in 2 zile era ca nou. E bataie de cap caci eu il dadeam cu crema, il puneam pe scutec si facea kk sau pipi si iar il spalam cu ceai si iar dadeam cu crema... again and again.. dar a mers!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

si pt ca tot stau sa se coaca prajitura sa va zic cate ceva despre fetele mele

Miruna a crescut f bine -1 kg in ultima luna de zile si privit pe ansamblu potr spune ca e f cuminte.Am avut noi ceva nopti nedormite dar cum au fost urmate de unele in care a fost f cuminte parca am si uitat de celelalte.Chiar ma gandeam ca parca eram mai obopsita cand era Daria mica decat sunt acum cu amandoua
Doarme la ea in patut iar de ieri (cadou de ziua mea) a inceput sa zambeasca constient.Papa numai san numai ca pe mine ma doare in continuare un san de nu stiu cum ma cheama ( ma intreb daca mai trece )

Daria sta inca acasa ,poate dupa Paste sa o duc si pe ea la gradi.E o dulce in relatia cu Miruna-nici urma de gelozie
ba chiar odata cand am aspirat-o pe Miruna si i s-a parut ei ca ar traumtiza-o a iceput sa strige la noi sa nu o mai chinuim
si imi e de mare ajutor-ii mai da Mirunei suzeya,ii face masaj pe burtica,ii mai zangane cate o jucarica si o pazeste daca trebuie sa ma indepartez putin de carut
de vreo saptamana am mutat-o in camera ei si e f incantata.a adormit din prima noapte f bine singurica.Imi pare insa rau pt ea ca isi doreste mult la copii dar de frica virusilor n-am dus-o nici la gradi nici pe la locxurile de joaca astea acoperite ,nici la teatru
si tot imi spun ca nu e corect fata de ea dar nici pe Miruna nu miu-0o pot imagina racita de pe acum

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Larisel noi ne confruntam cu o iritatie la fundulet destul de urata de vreo 5 zile, si am incercat si cu bepanten, dermacare, sudocream si degeaba nu ii trecea cu nimik, si am sunat un dr. dermatolog si mi-a spus o schema cu violet de gentiana si ceai de musetel; a zis ca e inca micuta sa o dau cu creme cu antibiotic sau cortizon, sa incerc intai cu ceva mai natural; azi a fost prima zi cu schema asta si vreau sa spun ca se vede o imbunatatire, speram si in continuare.
si Anastasia a facut tot de la ceva mancat de mine ma gandesc, ca doar tot timpul am dat-o preventiv cu sudocream sau bepanten, am mancat un kiwi si poate de la ala, desi in general am un regim detul de strict.

Si la mine a avut bebelina la un moment o iritatie urata la fundulet pentru ca a stat mai mult cu pampersul ud (mi-a fost mila s-o trezesc intr-o noapte s-o schimb ), dar a trecut cu bepanten. Ma gandeam la tine ca ai zis ca ai folosit preventiv sudocream si bepanten...io din cate stiu nu e bine sa exageram nici cu preventivu asta...daca nu are nici un semn de iritatie nu cred ca e bine sa folosim creme doar asa preventiv, pielea trebuie lasata sa respire si spalatul la fiecare schimbat cu apa calduta si eventual sapun pt bebe e suficient de preventiv, altfel pielea se obisnuieste cu tot felul de 'artificii' si 'cere' creme din ce in ce mai sofisticate.

Bai frate de cate ori am folosit cuvantul 'preventiv' in fraza de mai sus......nu mai modific ca la ora sunt suficient de chiauna asa ca am o scuza...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

......fac o prajitura

asa creste Daria

Nu-i gata prajitura? Curajoasa tre' sa fii sa te apuci la ore de astea de prajiturit. Toata admiratia pentru tine, mai ales ca banuiesc ca ziua nu prea ai timp sa dormi mai ales ca tre sa ai grija de 2 copilasi.

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:

Si la mine a avut bebelina la un moment o iritatie urata la fundulet pentru ca a stat mai mult cu pampersul ud (mi-a fost mila s-o trezesc intr-o noapte s-o schimb ), dar a trecut cu bepanten. Ma gandeam la tine ca ai zis ca ai folosit preventiv sudocream si bepanten...io din cate stiu nu e bine sa exageram nici cu preventivu asta...daca nu are nici un semn de iritatie nu cred ca e bine sa folosim creme doar asa preventiv, pielea trebuie lasata sa respire si spalatul la fiecare schimbat cu apa calduta si eventual sapun pt bebe e suficient de preventiv, altfel pielea se obisnuieste cu tot felul de 'artificii' si 'cere' creme din ce in ce mai sofisticate.

Bai frate de cate ori am folosit cuvantul 'preventiv' in fraza de mai sus......nu mai modific ca la ora sunt suficient de chiauna asa ca am o scuza...

pozicile mele

poate ai dreptate, dar inca din maternitate am scos-o cu eritem fesier destul de urat, de abia acasa am vazut ca acolo mi-o dadeau doar sa-i dau san, ceva cam tot cum mi-a facut si acum, si atunci am dat cu sudocream si i-a trecut, mai mult din cauza asta o dadeam preventiv. Nici eu nu sunt pt tot felul de creme dar nu mai stiu... ma doare sa vad ca se necajeste, mai ales cand face pipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele...haideti la cafea,ceiut,laptic,suc de fructe...oferta bogata,ca in fiecare dimineata

aoleu...ati facut prajituri azi noapte si nu ne-ati lasat si noua?... nu-i drept......ca plateea,de cand are pantofi noi,gata! nici o dulciurica nu ne mai da...

larisel e frumos leaganul ,dar mi se pare tare scump... oricum ,sa-l stapaniti sanatoase,sa le placa printeselor in el...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

si pt ca tot stau sa se coaca prajitura sa va zic cate ceva despre fetele mele

Miruna a crescut f bine -1 kg in ultima luna de zile si privit pe ansamblu potr spune ca e f cuminte.Am avut noi ceva nopti nedormite dar cum au fost urmate de unele in care a fost f cuminte parca am si uitat de celelalte.Chiar ma gandeam ca parca eram mai obopsita cand era Daria mica decat sunt acum cu amandoua
Doarme la ea in patut iar de ieri (cadou de ziua mea) a inceput sa zambeasca constient.Papa numai san numai ca pe mine ma doare in continuare un san de nu stiu cum ma cheama ( ma intreb daca mai trece )

Daria sta inca acasa ,poate dupa Paste sa o duc si pe ea la gradi.E o dulce in relatia cu Miruna-nici urma de gelozie
ba chiar odata cand am aspirat-o pe Miruna si i s-a parut ei ca ar traumtiza-o a iceput sa strige la noi sa nu o mai chinuim
si imi e de mare ajutor-ii mai da Mirunei suzeya,ii face masaj pe burtica,ii mai zangane cate o jucarica si o pazeste daca trebuie sa ma indepartez putin de carut
de vreo saptamana am mutat-o in camera ei si e f incantata.a adormit din prima noapte f bine singurica.Imi pare insa rau pt ea ca isi doreste mult la copii dar de frica virusilor n-am dus-o nici la gradi nici pe la locxurile de joaca astea acoperite ,nici la teatru
si tot imi spun ca nu e corect fata de ea dar nici pe Miruna nu miu-0o pot imagina racita de pe acum

asa creste Daria

felicitari pt cresterea mirunei!
e super ca nu e geloasa daria!

da' ma roade rau...ce praji ai facut?

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput