amanti si colegi de servici
Raspunsuri - Pagina 3
asteryaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RODY77 scuze.. am vrut sa scriu cate ceva despre ei dar a sters copilul si nu mai am timp si rabdare sa scriu din nou (deh...nu ma lasa copilul) inca o data scuze daca textul nu este coerent. deci ideia este: sa ne fie frica la locul de munca datorita unei relatii ? am vrut sa discutam un pic si sa va spuneti parerea despre ce ar trebui sa facem in aceasta situatie |
Eu as muri de frica , la locul de munca "datorita unei relatii" (nu spui care, e secret ).
Pai si despre ce sa "discutam un pic"?
Sa facem cand... ce???
Doamne, tu cu gradina Ta cea mare...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
buli spune:
citat din mesajul lui RODY77 deci ideia este: sa ne fie frica la locul de munca datorita unei relatii ? am vrut sa discutam un pic si sa va spuneti parerea despre ce ar trebui sa facem in aceasta situatie |
daaaaa, trebuie sa ne fie foarte frica - de cele mai multe ori se ia, e molipsitoare.
putem incepe prin a sterge clantele cu spirt.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
daaaaa, trebuie sa ne fie foarte frica - de cele mai multe ori se ia, e molipsitoare. putem incepe prin a sterge clantele cu spirt. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
ce tare esti Buli, mi-ai adus zambete, multumesc
Mai bine invitati participantii acestei dileme la birou si sa dezbateti loco tat Poate se improvizeaza si o groapa cu noroi pt cele de sex feminin daca ies paruieli, macar sa dixtreze publicul
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ladyJ spune:
Voi nu ati inteles nimic
Rody se intreaba:
1.´´-eh..voi ce ziceti asa, in general de treaba asta?´´
2.´´-oare sa ne fie frica la serviciu pentru ca:
a)o colega si-un coleg sunt amanti si poate ne transmit si noua starea, b)o colega amanta devine agresiva si poate ne pune laxativ in cafea, c)nevasta inselata se satura si vine la lucru la noi si da cu noi toate de pamant ca nu stie sigur sigur cine-i intrusa.´´
Discutia merge mai departe:
-ce fac eu, cunostinta, in acesta situatie?
-ce sa faca femeia care si-a gasit amant in aceasta situatie?
-ce sa faca barbatul coleg (amantul) in acesta situatie?
-ce sa faca sotul bolnav?
-ce sa faca sotia aluia care are amanta?
si nu in ultimu rand: ce face tot colectivul, firma, sefii, partenerii, clientii, in ACESTA SITUATIE?
Simplu ca buna ziua, da voi chiar nu cititi de nu pricepeti?
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Voi nu ati inteles nimic Rody se intreaba: 1.´´-eh..voi ce ziceti asa, in general de treaba asta?´´ 2.´´-oare sa ne fie frica la serviciu pentru ca: a)o colega si-un coleg sunt amanti si poate ne transmit si noua starea, b)o colega amanta devine agresiva si poate ne pune laxativ in cafea, c)nevasta inselata se satura si vine la lucru la noi si da cu noi toate de pamant ca nu stie sigur sigur cine-i intrusa.´´ Discutia merge mai departe: -ce fac eu, cunostinta, in acesta situatie? -ce sa faca femeia care si-a gasit amant in aceasta situatie? -ce sa faca barbatul coleg (amantul) in acesta situatie? -ce sa faca sotul bolnav? -ce sa faca sotia aluia care are amanta? si nu in ultimu rand: ce face tot colectivul, firma, sefii, partenerii, clientii, in ACESTA SITUATIE? Simplu ca buna ziua, da voi chiar nu cititi de nu pricepeti? |
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
simmonna spune:
E o problema foarte complexa, trebuie sa ma gandesc bine inainte de a da un raspuns
Da' barem m-am destresat teribil
pitzinuca spune:
rody - eu in locul tau mi-as da demisia.
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
elyda spune:
citat din mesajul lui pitzinuca rody - eu in locul tau mi-as da demisia. eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Eu nu mi-as da demisia...in sfarsit are si femeia( in cauza) motivatia pentru a se duce la munca si mai ales pentru a face ore suplimentare fara sa ceara marire...de salariu.
Dana
eumada spune:
Careva de acolo are o doaga lipsa.....
Ignora draga ignora tot ce te deranjeaza...sunt convinsa ca daca i-ai zice un.."vezi-ti fato de treaba,mie nu-mi plac resturile alteia"i-ar trece amantei geloase.....doar sunteti colegi de servici....mai zicea cineva ca e mare gradina......da este....si ce faza-i aia cu stie toata lumea?Aia e deja ....de cascadorii rasului....si oricum mi se pare urat ca atunci cand sotul sotia are o problema..sa-l inseli.Jegos...e tradare si inseamna ca nu-ti pasa...punctul meu de vedere...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii