amanti si colegi de servici
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
De ieri astept sa vad subiectul acestui topic si ink nimik
Rody, tu zi-ne ce legatura ai tu in ecuatia asta ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
RODY77 spune:
Esti foarte curioasa dar eu nu sunt amanta sau colega,doar o simpla cunostinta.
Am deschis acest subiect pentru a arata cum dauneaza aceasta relatie . Colegele se feresc de ea deoerece este foarte agresiva.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RODY77 Am deschis acest subiect pentru a arata cum dauneaza aceasta relatie . Colegele se feresc de ea deoerece este foarte agresiva. |
nu degeaba ai pus emo asta
o aiureala de subiect,fara cap si fara coada zau asa!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui RODY77 Esti foarte curioasa dar eu nu sunt amanta sau colega,doar o simpla cunostinta. Am deschis acest subiect pentru a arata cum dauneaza aceasta relatie . Colegele se feresc de ea deoerece este foarte agresiva. |
Cred ca nu ai reusit sa fii prea clara in exprimare, pt ca nimeni nu a inteles mai nimic. Doar ca sunt in ecuatie vreo 4 persoane: un nene care nu mai poate, o tanti care mai vrea si o foloseste pe a altui nene, care din intamplare ii e coleg de munca si din intamplare e insurat si a lui nevasta care stie si sufera dar ...?! ce?!
Si noi ce putem face? Ce sa zicem? Eu m-as duce pe santz, baticu' legat la spate si mainile in sold sa fac "ntz, ntz, ntz", daca asta era scopul subiectului, dar ninge cam tare si e cam frig. Asa ca ma abtin.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
batool67 spune:
citat din mesajul lui RODY77 Amanta este foarte geloasa pe colege . Ex. o colega s-a intalnit intamplator cu el, s-au salutat si au schimbat doua-trei vorbe. A aflat amanta si a inceput sa o sune cu numar ascuns pe colega la orice ora si in special noaptea pentru ai creea probleme in familie. |
Pai hotului de hot ii e frica....
gabriella1 spune:
duamna cu topicu' face sondaj de opinie sau recensamant?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
RODY77 spune:
scuze..
am vrut sa scriu cate ceva despre ei dar a sters copilul si nu mai am timp si rabdare sa scriu din nou (deh...nu ma lasa copilul) inca o data scuze daca textul nu este coerent.
deci ideia este: sa ne fie frica la locul de munca datorita unei relatii ?
am vrut sa discutam un pic si sa va spuneti parerea despre ce ar trebui sa facem in aceasta situatie
Androix spune:
citat din mesajul lui RODY77 am o cunostinta : ea casatorita si cu un copil,sotul cu probleme de sanatate el casatorit, un copil iar sotia a aflat de relatia lui dar a inchis ochii si se face ca nu stie (iubire sau situatie financiara?!). Este bine cum procedeaza? |
In afara de tine cui ii mai pasa?
Daca va afeteaza pe voi la munca nu va ramane decat s-o puneti la punct pe colega-amanta, asta daca nu-i vreo sefica ceva, sau el, dar si asa eu i-as servi cateva replici acide daca m-ar lua in coarne. Altfel culca-se cu cine-o vrea.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui RODY77 scuze.. am vrut sa scriu cate ceva despre ei dar a sters copilul si nu mai am timp si rabdare sa scriu din nou (deh...nu ma lasa copilul) inca o data scuze daca textul nu este coerent. deci ideia este: sa ne fie frica la locul de munca datorita unei relatii ? am vrut sa discutam un pic si sa va spuneti parerea despre ce ar trebui sa facem in aceasta situatie |
1.frica ... de ce?!
2. sa facem... sa facem ce? si de ce? e ca -n proverbul cu cainele care moare de drum lung.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andacos spune:
citat din mesajul lui RODY77 scuze.. am vrut sa scriu cate ceva despre ei dar a sters copilul si nu mai am timp si rabdare sa scriu din nou (deh...nu ma lasa copilul) inca o data scuze daca textul nu este coerent. deci ideia este: sa ne fie frica la locul de munca datorita unei relatii ? am vrut sa discutam un pic si sa va spuneti parerea despre ce ar trebui sa facem in aceasta situatie |
CRED CA MAI BINE STERGEA COPILUL SI MESAJUL ASTA1(scuze de caps)
Dana