Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamytus, mi-a soptit o pasarea (vorbitoare) , sa nu te joci cu clexane in timpul sarcinii , ca doar tu vei ramane gravi nu ?...asta ca sa nu mai zic de stimulare , care oricum este o "situatie" atipica pt organism , si riscul de tromboze este mai mare in timpul ei

asa che , sfat pasaresc , ai incredere in ce ti-a zis medicul

pe langa pasarica vorbitoare care dat sfatul ,sa stii ca si eu as face la fel

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

multumesc,fetelor.Doamne ajuta.unii mi-au zis un acid folic,uscatescu-2,dar mcrissa,care avea o mutatie ca a mea,lua 4.oricum,rau nu face,ce e prea mult se elimina.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dezamagita, da, voi merge pt FIV in Budapesta. Pe 11 aprilie sunt acolo.
Am venit si de la hematolog care evident nu m-a luminat. Oricum a zis ca daca pana acum citea numai in carti de asemenea mutatii, acum vede si ea pe viu.
Mi-a dat 30 injectii clexane de 0.2 ml. O sa incerc sa fac schimb, sa dau daua cutii de 0.2 pt una de 0.4. Sau le dau pe toate contra 15 injectii de 0.4. Mai vad...oricum, nu m-am hotarat cat fac.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Letzy, iti tin pumnii!
Maine mergem si noi...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

multumesc,fetelor.Doamne ajuta.unii mi-au zis un acid folic,uscatescu-2,dar mcrissa,care avea o mutatie ca a mea,lua 4.oricum,rau nu face,ce e prea mult se elimina.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

3 luam, nu stiu cum s-a intamplat sa trag cu ochiul la voi chiar acum.danny ai vreo veste?ca nu am citit din urma, se cam caraie Vlad si nu am timp.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

stefy13 tu iei si aspenter?si mie mi-a curs foarte mult sange din nas, chiar dupa ce am inceput Clexane, am vb cu hematologul si mi-a zis ca Clexane nu are astfel de reactii adverse si sa raresc aspenterul si asa de la aspenter luat zilnic pana la 7 saptmanai am ajuns sa iau doar luni, miercuri si vineri pana la 28 de saptamani cand am oprit de tot aspenterul.

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

tamaryllis de unde esti pentru ca eu sunt din Satu Mare si pentru ca nu am gasit Clexane de 0.4 mi-am cumparat de 0.2. Daca esti din apropiere sau din Cluj (acolo sta sora mea) putem schimba daca vrei.
mcrissa ne bucuram ca mai intri si tu pe la noi si ne mai dai sfaturi, le asteptam cu placere.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

paula mai intru si eu cand ma lasa Vlad, dar daca va pot ajuta cu ceva sa-mi scrieti pe PM si sigur va raspund.
e iar criza de Clexane?mie mi-a mai ramas o cutie de 0.4 si una de 0.6 pe care le-am cumparat dupa ce am nascut ca trebuia sa mai fac 6 saptamani, dar nu am mai facut ca ma saturasem de ele.daca aveti nevoie sa-mi spuneti si vedem cum facem sa va trimit.

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Paula, din pacate si mie tot de 0.4 imi trebuie. Ca intre timp m-am hotarat sa fac de 0.4 din prima zi de stimulare.
Si am fost la cateva farmacii si nu a vrut nimeni sa le schimbe. Naspa! Acum ma intep de 2 ori. Clexane-le asta are acul detasabil? Ma gandesc daca pot sa trag dintr-o seinga in ala si sa fac de 0.4.
Si inca ceva: eu nu am gasit seringi pt insulina decat de 1 ml, iar mie imi trebuie de 1.5, caci fac 2 fiole de menopur. Stie cineva daca exista de seringi pt insulina de 1.5 sau 2 ml? De fapt seringi am gasit de 2 ml, dar acele sunt prea mari. Eu as vrea ace ca cele pt insulina.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

mcrissa e din nou o problema cu Clexane. Eu atat ca sunt de departe, dar altfel m-ar interesa. Cat despre reteta gratuita poti sa imi dai mai multe detalii de cum obtineai totul gratuit ca aici mi s-a zis ca nu se poate decat in limita a 300 lei. De asemenea vreau sa te intreb daca in timpul sarcinii ti-ai refacut analizele de trombofilie, pentru ca mie dna dr ca nu trebuie facute altele (eu am facut doar mutatiile si factor III si V)?
Vladut este bine? Mai are probleme?
tamaryllis nu este nici o problema, veneam doar cu o idee.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput