Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dany, felicitari pt sarcina! sa se ia si la noi!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulapor

Stefy imi pare rau sa aud ce ti se intampla. Mie imi curgea si imi curge frecvent sange din nas, dar nu pot sa pun pe seama injectiilor, pt ca imi curgea de copil mic. Nu este exclus sa fie o reactie adversa de la injectii. Ai vorbit cu ceva medic? Daca nu iti recomand sa o faci. Despre injectii se zice ca a 5-a si a 21-a sunt esentiale pentru a vedea cum reactioneaza organismul, adica dupa acestea pot aparea sangerari.

Fetelor, nu am mai apucat sa vorbesc cu medicul despre simptomele mele. Eram internata in spital si eram destul de panicata ca am facut o forma severa de hiperstimulare, am luat 7 kg in plus in 3 zile, aveam o burta ca si cum as fi fost insarcinata in 6 luni, nu mai puteam respira iar tensiunea arteriala era 104/96.M-am simtit foarte rau ...asa ca atunci nu am fost in stare sa mai intreb medicul iar mai tarziu nu a mai fost cazul.Eu nu facusem decat 4 inj de Fragmin P la care nu am avut reactii adverse si 5 inj de Clexane 0,4.
Am sa merg sa discut cu hematologul inainte de FET, dar asta mai tarziu, sa ne revenim un pic atat fizic cat mai ales psihic .

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Stefy, eu imi administrez Clexane 0,4 din noiembrie anul trecut. Nu am avut sangerari niciodata. Am avut o perioada in care am luat si 0,8 / zi. Exista niste analize de sange care se fac pentru a monitoriza tratamentul : aPTT, Timp Quik, d dimerii. Aceste analize ar trebui sa arate starea de coagulabilitate a sangelui in timpul tratamentului cu anticoagulante. Nu cred ca e ceva de speriat, dar e bine sa te adresezi hematologului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

danny
ura !!!!!!!!!!
FELICITARI !!!!!!!!!
Sarcina cat mai usoara si la termen.
Am citit bine , iei 4 pastile de acid folic?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecadra2009 spune:

de 3 luni am descoperit

1)- Factor V Leiden (G1691A) - Pozitiv-heterozigot

2)- MTHFR(A1298C)- Pozitiv-heterozigot.

A mai descoperit cineva aceste probleme inainte de sarcina?
Ce tratament ati avut si cine l-a recomandat?
Cat timp l-ati urmat inainte de a mai incerca sa ramaneti insarcinate?
Ce tratament v-a fost recomandat dupa ce ati ramas insarcinate?

Multumesc ! Cu bine! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Tecadra eu din pacate am descoperit dupa ce am pierdut 2 sarcini.
Tratamentul de dinainte de sarcina mi-a fost recomandat de dr Uscatescu:aspenter 1/zi,vit C 1gr/zi(eu am luat de 180mg),vit E(eu n-am luat-o ca m-am speriat cate efecte secundare are),Omega3 1/zi(are si vit E dar mai putin) si acid folic 5mg/zi,Magne+B6 2/zi
Tratamentul trebuie urmat 3 luni inainte de sarcina.Eu recunosc ca n-am avut rabdare si am ramas la 2 luni insarcinata.Acum imi pare un pic rau ca nu am asteptat.
Acum cand sunt insarcinata mi-a fost recomandat acelasi tratament,fara Aspenter(si iar nu iau vit E iar vit C tot de 180mg) plus Clexanne de 0,4 si Medym forte(acum am facut si eu rost se el,azi e a 4a zi de cand iau).Mi-a zis sa renunt la Aspenter dar eu n-am vrut,vreau sa vad primele analize dupa clexane sa vad cum stam.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Pana la urma m-am decis,mi-am ales ginecolog(dr Turculet de la spitatul Filantropia) si maine merg la primul control.Eu as fi vrut sa-mi fac programare sapt viitoare dar nu e la cabinet.
Sper sa nu patesc ca tine Rocris si sa-mi zica ca nu are activitate cardiaca.Maine avem 6 sapt si 4 zile zic eu.
Doamne ajuta sa fie bine!
Vineri sper sa ajung la Fundeni cu ecografia.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, am o dilema:
Cu Proteina s sub limita (51%) si C677T heterozigot, Ucsatescu mi-a dat 0.4 ml Clexane din prim zi de stimulare. Dr cu care fac fiv nu a fost initial de acord, iar dupa ce am repetat proteina S si a vazut cat este, a zis ca e pt Clexane. Acum mie mi se pare cam mult 0.4 clexane din prima zi de stimulare. Ma gandesc ca ar fi mai bn sa fac 0.2 pana la punctie si sa fac dupa aceea 0.4.
Azi mai merg la un alt hematolog, dar sunt sigura ca nu o sa ma lamureasca f tare. Nu stiu ec sa fac! I-am trimis mail si dr cu care fac FIV si i-am spus temerile mele - sa nu cumva sa creasca foliculii prea tare pana in ziua 6 cand ajung eu la Budapesta cu atat Clexane. Atept sa vad ce zice si el.
Dar cred ca daca i se parea prea mare doza mentiona in primul mail. Nu stiu ce sa fac!!!
HELP!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Danny, felicitari:) iti doresc o sarcina usoara si un bebel sanatos:) asta da surpriza! Sper sa ma tii la curent cum decurge sarcina si tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

tamaryllis, iti doresc multa bafta...cand mergi la Budapesta?? Pentru FIV?

raluca

Mergi la inceput