Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 12
letzy81 spune:
Rocris cred ca e un pic cam devreme,eu stiu ca de la 7 sapt se vede.Poate chiar nu are 6sapt fix.
Eu la 7 sapt voi face prima echo,as face-o pe la 8 sapt dar asa mi-a spus Dr Uscatescu.Am mari emotii pt echografii.
Am descoperit de ce ma ustura si de ce faceam vanatai.Nu faceam corect injectiile,le faceam prea superficial.
Am citit si eu prospectul in sfarsit.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
rocris75 spune:
Bine ca ai descoperit ce nu faceai bine. Nici eu n-am rabdare niciodata sa citesc prospectele, noroc ca l-a citit sotul meu si mi-a spus cum sa fac.
Aseara ma fost la al doliea doctor sa ma ia in evidenta, fiindca primul de care-mi place foarte mult asista la nasteri doar la clinica particulara si m-am gandit eu sa-mi 'asigur spatele' si la stat. Si m-a bagat in sperieti, ca avem aproape 7 sapt. si embrionul e doar de 5, ca poate am ovulat mai tarziu si asta e explicatia, sa venim sapt. viitoare, dar sa nu ma speriu bla-bla. Eu stiu sigur ca ieri aveam fix 6 sapt., ca ultimul CM a fost in 29 ian.
Miercuri merg la medicul meu, sper sa fie totul bine...mai ales ca mi-e foarte rau dimineata de vreo 3 zile.
Ah, si dupa masuratori acum 10 zile sacul embrionar avea 4,5 mm, acum are 15 si embrionul 4.
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!
alla76 spune:
lavinia, bafta multa la incercarea din iunie~! ce analize faceti acum?
rocris75 sa nu te prind ca te sperii! uite ce frumos a crescut BB : "acum 10 zile sacul embrionar avea 4,5 mm, acum are 15 si embrionul 4."
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
letzy81 spune:
Rocris eu cu aproximatie de 1-2zile eroare stiu cand am ovulat.imi luam temperatura in fiecare dimineata.
Sigur ai ovulat mai tarziu.
Eu nici pana acum nu stiu la ce ginecolog sa merg in Bucuresti.Mi-a sugerat Dr Uscatescu sa aleg ginecolog din Bucuresti.Eu sunt din Ploiesti deci nu mi-ar fi greu,mai greu e cu alesul ca sunt multi buni.
Si mie imi este rau mai toata ziua si adorm o data cu gainile.
Greu mai trece timpul asta!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
rocris75 spune:
Alla, 
.
Incerc sa nu fiu paranoica, dar sincer cand am auzit ca trebuia sa fie mai mare si sa aiba deja activitate cardiaca...
Letzy, si eu cam stiu cand am ovulat, ca am folosit teste de ovulatie. Deci cam atata are, 6 sapt., ca am ovulat prin 10-11 febr. Sper sa fie totul ok
.
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
RAMONELLA spune:
Cristina totul va fi bine,ai sa vezi!Nu are ce sa nu fie,ca ai facut tot ce trebuie!
Eu am fost ieri la un hematolog,aici in Cluj...un nene de vreo 70 de ani...se uita la analizele mele ca boul la poarta noua.Nu pricepea ce-s cu astea.Ca de ce am venit la el...ca cine m-a trimis...ca ma supara ceva???ca sangerez???ca de ce nu mi-a dat ginecologul tratament,de ce am venit la el???ca eu n-am nimic...

Saracul habar nu avea de aceste mutatii...mai multe stiam eu decat el...

Imi punea tot felul de intrebari stupide saracul...
Deci am plecat de acolo la fel cum am venit...Trebuia sa-mi cer banii ianapoi ca nu m-a lamurit cu nimic.
Va intreb pe voi daca cumva stiti daca la homocisteina sub limita trebuie b-uri?
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
alla76 spune:
RAMONELLA i-ai mai dat si bani????
uite aici despre homocisteina http://www.synevo.ro/homocisteina/
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 RAMONELLA i-ai mai dat si bani???? uite aici despre homocisteina http://www.synevo.ro/homocisteina/ _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Pai i-am dat,ca am fost la clinica particulara si a trebuit sa platesc consultatia inainte de a intra in cabinet.La interservisan am fost.
Asta e...dar ar trebui sa mai puna mana pe carte,sa se documenteze cu noutatile...bietul de el,nu pricepea de ce am venit eu la el,ca am pierdut 2 sarcini,ce legatura are asta cu el???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
danny1 spune:
rocris,si eu am patit la fel pt ca medicul nu avea un eco performant.apoi am fost la Dopller,si totul e ok.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
rocris75 spune:
Ramo, du-te la Nicorici la Clujana. Zice ea ca din cauza trombofiliei se pierd sarcini in luni mari
, dar macar a auzit de Clexane.
Danny, multumesc mult! Eu nici macar nu m-am dus sa vad activitate cardiaca, m-a speriat medicul.
Dar miercuri merg la Gynia. Sper sa fie bine ca prea mi-e rau (mai ales dimineata), si ma dor sanii de nu-i pot atinge.
Editez: Ramo, poti incerca sa mergi si la Andrei Cucuianu sau Anca Bojan (sper ca am retinut bine numele) la Insitutul de Hematologie (in Marasti langa pompieri). Eu n-am fost foarte multumita, dar macar Cucuianu m-a trimis la dna Militaru sa-mi fac mutatiile. Ce-i drept n-am mai revenit la el pt. tratament.