Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tecadra2009 spune:

letzy81

Ce sa mai zic!!!!

Tot dr. Uscatescu mi-a recomandat si mie tratament, dar difera.
Adica :
aspenter 2/zi,
vit E 1/zi
Omega3 1/zi
acid folic 5mg/zi,
Magne+B6 1/zi

Cine a zis ca trebuie ca tratamentul sa fie urmat 3 luni inainte de sarcina?
Clexanne de 0,4 este greu de gasit? vad ca fetele discuta despre acest medicament pe care il iei si tu. Costa mult?
Vit C (de 180mg)este injectabil?

Eu nu am ramas insarcinata niciodata cu toate ca am facut 6 inseminari la Giulesti cu Moisa si Marinescu.
Toate analizele pentru FIV sunt super bune.Nu sunt hotarata sa fac FIV, dar am vrut sa vad care sunt rezulatatele analizelor.
Trombofilia asta sa fie de vina ca nu am ramas pana acum insarcinata?

Acum ai ramas insarcinata natural?
Multumesc mult pentru raspuns!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

tamarillys, poti sa iei linistita clexane de 0.4. Eu am o mutatie despre care multi au spus ca e inofensiva. Cu toate acestea, am discutat cu 3 hematologi ( una foarte buna din Szeged) si toti au stabilit ca doza minima sa fie de 0,4, cea de 0,2 este cam "apa de ploaie"
Pentru fetele care nu gasesc clexane 0,4, a aparut din nou la depozite de cateva zile. Rugati la farmacia unde ridicati reteta sa contacteze depozitul Polisano. Ei au acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

tamarillys, nu cred ca exista seringa de insulina de 1,5 ml. Trebuie sa-ti cumperi seringa de 2ml si separat ac de administrare subcutana. Folosesti acul normal de la seringa ca sa tragi sol injectabila si apoi il pui pe cel sc si iti faci injectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Terry, am luat seringi de 2 ml; am luat si ace, dar cred ca sunt cam mari, chiar daca sunt pt administrare subcutanata. Au dimensiunea 0.15x16. De data asta o sa imi fac injectiile singura, dar nu pot cu asemenea ace. Am inteles ca cele mai mici ace au plasticul gri, iar la acele mele plasticul are culoarea portocaliu.
Mcrissa, ai un PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Am fost la eco, suntem bine, avem activitate cardiaca, si suntem mai mari cu 2 zile . Doppler nu ne-a facut ca medicul a zis ca i se pare prea agresiv pt. sarcina asa mica, si n-am inistat.

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulapor

mcrissa e din nou o problema cu Clexane. Eu atat ca sunt de departe, dar altfel m-ar interesa. Cat despre reteta gratuita poti sa imi dai mai multe detalii de cum obtineai totul gratuit ca aici mi s-a zis ca nu se poate decat in limita a 300 lei. De asemenea vreau sa te intreb daca in timpul sarcinii ti-ai refacut analizele de trombofilie, pentru ca mie dna dr ca nu trebuie facute altele (eu am facut doar mutatiile si factor III si V)?
Vladut este bine? Mai are probleme?

Spune-i dr tau de familie ca este un caz special ca si la transplanturi, atunci cand viata mamei sau a fatului este pusa in pericol se poate depasi plafonul.Eu am luat aproape toata sarcina pe lista B, 100% gratuit, 30 fiole pe luna ca si gravida.Si eu am luat de 0.6 care sunt mai scumpe ca cele de 0.4, deci m-am departat bine de 3 milionae.Dr ta daca nu stie sa sune la casa de asigurari pentru ca e dreptul gravidelor sa ia gratuit.Singura data cand nu am luat gratuit a fost in decembrie si ianuarie cand a fost criza de Clexane si am luat direct de la un distribuitor, in rest am luat gratis toata sarcina.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Rocris, felicitari pt inimioara! Sa ne spui in mare ce tratament iei sa te trec la gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Multumesc!
Tratament: Clexane 0.4, Aspenter 75, Acid folic 5 mg 2/zi, Medyn forte 1/zi, Cetebe 1/zi, Utrogestan (400 g).

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Paula, din pacate si mie tot de 0.4 imi trebuie. Ca intre timp m-am hotarat sa fac de 0.4 din prima zi de stimulare.
Si am fost la cateva farmacii si nu a vrut nimeni sa le schimbe. Naspa! Acum ma intep de 2 ori. Clexane-le asta are acul detasabil? Ma gandesc daca pot sa trag dintr-o seinga in ala si sa fac de 0.4.
Si inca ceva: eu nu am gasit seringi pt insulina decat de 1 ml, iar mie imi trebuie de 1.5, caci fac 2 fiole de menopur. Stie cineva daca exista de seringi pt insulina de 1.5 sau 2 ml? De fapt seringi am gasit de 2 ml, dar acele sunt prea mari. Eu as vrea ace ca cele pt insulina.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

faci 2 fiole de menopur, dar nu folosesti tot un singur ser? mie asa mi s-a explicat: iei serul din fiola in siringa, il introduci in fiola cu praf, tragi iar in siringa si introduci amestecul in a doua-a fiola cu praf. cantitativ nu e mai mult si ti-ar ajunge siringa de insulina, dar cu acul de insulina nu reusesti bine sa strapungi capacelul fiolei si sa tragi continutul. eu cand am facut menopur am luat siringi de insulina cu ac detasabil (sunt si cu cap/ac fix si cu ac detasabil) si am luat si ace de subcutanat (alea mici clasice de insulina) si ac de intramuscular - sa scot continutul din fiole. si apoi schimbam cu acul mic.
bafta multa

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecadra2009 spune:

Ce analize trebuie sa mai fac daca am depistat

- Factor V Leiden (G1691A) - Pozitiv-heterozigot

- MTHFR(A1298C)- Pozitiv-heterozigot?

Am senzatia ca hematologul bate pasul pe loc.Ce sa-i mai solicit sa verifice?

Mergi la inceput