Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Mangulico ce simpatic este Aidan si ce tipete pe capul lui si ce distractie pe voi. Si-ai oprit distractia ca sa continuati afara, bravos!!!
Iar daca tu vorbesti moldovenste cu accent....imi pare rau sa te contrazic Stie fata ce zice ca doar p-aci shed.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

dupa cum am zis, am triat bine ca e jale.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Da eu unde vad poze?? video?cum se poate så fi pierdut poze cu buzaciosilicul meu?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Croco ama e o frumoaså!..doamne ajuta så nu maiaveti in curand nevoie de gimnastica aia..

Bruce, minunea noastrå

Mami drag , ma bucur ca Bruculica e bine, m-am tot gandit la voi si te admir ca nu ti ai pierdut cumpatul in asa situatie!
De gimnastica nici nu stiu cat a fost nevoie pentru ca multumesc lui Dne Dne Ama nu are nimc, insa sigur i-a prins bine. Este mult mai energica, reseste sa stea in fundulet din ce in ce mai mult singura si azi ne-a surprins si cu 2 tumbe. Majoritatea cazurilor pe care le-am vazut acolo erau de copii ce au trecut prin suferinta fetala, consecinta fiid grave probleme neuro-psiho-motorii si asta m-a marcat tare.Ma gandesc cum indiferenta unui medic, amanarea unei cazariene, nepasarea sau prostia schimba atat de dramatic destinul unui copil ce ar fi putut fi normal si sanatos. Si prin ce trec parintii acelui copil!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Da eu unde vad poze?? video?cum se poate så fi pierdut poze cu buzaciosilicul meu?

pe mailul comun draga mea. numai ilme de data asta. si sa-l vedeti si pe al Luciei tot pe youtube. e funny rau. Sa-l vedeti pe David cel vanjos.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:

Croco ama e o frumoaså!..doamne ajuta så nu maiaveti in curand nevoie de gimnastica aia..

Bruce, minunea noastrå

Mami drag , ma bucur ca Bruculica e bine, m-am tot gandit la voi si te admir ca nu ti ai pierdut cumpatul in asa situatie!
De gimnastica nici nu stiu cat a fost nevoie pentru ca multumesc lui Dne Dne Ama nu are nimc, insa sigur i-a prins bine. Este mult mai energica, reseste sa stea in fundulet din ce in ce mai mult singura si azi ne-a surprins si cu 2 tumbe. Majoritatea cazurilor pe care le-am vazut acolo erau de copii ce au trecut prin suferinta fetala, consecinta fiid grave probleme neuro-psiho-motorii si asta m-a marcat tare.Ma gandesc cum indiferenta unui medic, amanarea unei cazariene, nepasarea sau prostia schimba atat de dramatic destinul unui copil ce ar fi putut fi normal si sanatos. Si prin ce trec parintii acelui copil!

Off , mami ce trist!FF trist!Si imi pare tare rau ca a tb så fii acolo , så vezi copilasii aceia..Off ma gandesc la Katteryna , draga de ea prin cate a trecut.Dar e ataat de optimista si cu siguranta totul va fi minunat si micuta Raisa va bine.

Ma bucur tare ca Ama e vioaie!Uite ca Brucu nu sta in fundic bine, mai cade in bot.Dar nu mai vrea så mai stea in nici un fel..Se bucura ca se intoarce de pe spate pe burta si apoi se enerveaza ca de fapt nu ii place nici asa pe burta( lui nu i-a placut deloc pe burta).

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Mangulico, am vizionat si eu filmuletele tale si m-am simtit ca acasa.
Si eu vorbesc cam tot ca tine (la accent ma refer.)cu baietii. Dar la serviciu incerc sa nu ma dau de gol.
Si Aidan e tare scumpel . Ce frumusel rade el cand ii sufli!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am vazut si pozulici cu Ama cu plete. Vai ce frumusete de fetita si ce ochi albastri de mamica .

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

offf si eu ma gandeam numai la kateryna de cate ori mergeam acolo, dar am sincer incredere ca o sa fie bine, am vazut ce minuni fac cei de acolo cu efort e adevarat dar se poate....

pai de fapt asta cu statul pe burta a fost si la ama ca ei nu-i placea deloc...nu am pus-o..nu se rostogolea....in termenii lor nu a fost stimulata , ca tot scria azi de stimulare hepi...

cand am recitit cap 100 din odisee, ma uitam si la cate saptamani aveam fiecare,ma gadeam cum suntem acum, dne ce emotii....super idee techila sa ne reamintesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Bia, pediatrul mi-a zis ca ar fi mai bine s-o curat cu un tifon in urechiusa nu cu betisoare pt ca mai mult imping ceara.

Eu sunt tare necajita..i-a aparut o pata si pe bratz..zici ca-i boala secolului..n-are leac, n-are cauza descoperita...

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna seara!

Eu sunt super fericita ca am fost in auchan(n-am eu buget de mall) si i-am luat puiului ceva bady si maieute de vara si jucarele(pernute colorate,cuburi de plush,basculanta cu forme si lopeciti pt nisip).Cel mai mult sunt incantata de o jucarie muzicala si f colorata careia Tudorita ii nimereste butoanele cantatoare.Va pun poze maine ca daca ma apuc sa fac acum poze jucariei zice sotz ca am inebunit.
Vik,sa-ti traiasca sotul!
Andra abia astept sa te vad in film!
Am gasit 69??? monede pt Mely si un fermier(cred) pt Cata. Pt restul fetelor nu gasesc link-ul.Intre timp am inteles si de ce.
anamaria1979,felicitari pt dintoc!
Liliac , pup clownul dulce !
Diana, multa sanatate puiutului tau!
Fragutza sa treaca supararea

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Bia ! Multumim!Si eu ti-am admirat cu mare drag voinicii, frumoasa poza cu puzzelul urias, cum sta Busici acolo mandru tare de realizarea lui!

Maria, doar ce am vazut filmuletele. Aidan e un scump si un smecher mami, iar tu ai o voce atat de fresh!

Liliac, mi-a placut Andra la serbare si are cel putin o poza in care e de vis, o domnisoara adevarata! Asa ca nu mai fi suparata!Si ce frumos se joaca ea cu Radulescu in prima poza!

Mergi la inceput